Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napocskám

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis tavaszi jókedv! :) ..
Milyen hallatlanul egyszerű, mégis működik! Lássuk csak mi a jó fotó receptje:  1-es pont: szép baba ( kicsit nehéz a beszerzése, de megéri a 9 hónap várakozási idő! :)  ) 2-es pont: jó pillanat ( sok türelem, gyors reflexek segítenek az optimalizálásban) 3-as pont:…..
A novemberi időpontok már beteltek, de még decemberben érvényesítheted a kedvezményt, ha időpontot foglalsz novemberben. 2013 december 1 és 8 -án nyílt műtermi vasárnapot tartunk, ahol kedvezményes áron lehet karácsonyi képeket készíttetni. Reggel 10 órától este 19…..
  Nálunk ez természetes! Fotózásainkon mindig jókedv, kellemes hangulat uralkodik, így garantáltan bájos, mosolygós képek születnek! Liliék újra nálunk jártak, immáron még egy csöppséggel kibővülve.   ..
Fotós tanfolyam kezdőknek és haladóknak, akár egyénileg is. Hozza el gépét és mi kezébe adjuk a tudást...
Nagyon könnyű dolgunk volt, három gyönyörű testvérrel, a fegyelmezett, élsportoló fiukkal és egy mindenkit elvarázsoló kislánnyal. Szebbnél szebb fotók sikerültek.  ..
Az anyák napja rendben virágcsokorral, szép színes rajzokkal, közös sütizésekkel szokott zajlani, hacsak nem rólam/ rólunk van szó.. Én ma nem kaptam semmi ilyesmit, viszont kaptam két szuper, tábortüzes szalonnázós, erdőben vidáman csörtetős gyereket, soha ki nem fogyó puszi…..
Így is lehet kérem szépen.. virág helyett egy fotósorozat ajándékba! Biztos a siker! :) ..
Marci és Ábel, a két jó barát ..
     Micsoda tréfás kedvében van az időjárás! Szívem szerint ujjonganék az örömtől, hogy vérge tényleg bevesszük a kanyart a tavasz felé, de sajnos az idő mégsem ezt tükrözi!  Lehet elővenni újra a szánkókat! Hát jó! Akkor teremtsünk mi tavaszt vidám képeinkkel! Két…..
Megfigyeléseim szerint minden kislány életében eljön egyszer a lovak iránti szerelem. Nem tudom, hogy ez honnan jön, de mindenesetre Luca ragyogott a boldogságtól a játszótéri hintalovon galoppozva! Mi pedig nem győztük fényképezni a boldog kacagásokat! :) ..
Szia kicsi rokon! Kezdhetném így is, hiszen ezúttal uncsitesóm kisfiát, Balázst fotóztuk aki egy csodás, jókedélyű  kisbaba. Nagyon élénk kiváncsisággal nézegetett a kamerába, míg el nem nyomta a buzgóság, hogy mi lefotózhassuk az édes kis gödröcskéket és el-elejtett apró…..
  Mindig nagyon megható figyelni, hogy milyen nagy is tud lenni az összhang az anyuka és alig pár hetes kisbabája között.  A halk, kedves szavak és édes kis babahangok rengeteg szeretetről mesélnek.  Csodás érzés volt megfogni a kicsi Lillát, megsimogatni, miközben türelmesen…..
 Ha jól belegondolunk nagyon praktikus, ha valakinek van egy ikertestvére! Mindig van partnere a világ felfedezéséhez, ugyanakkor élete első szívdobbanásától kezdve az utolsóig soha nem lesz egyedűl. Irigylésre méltó!Íme két imádnivaló, huncut matrózlány, akik soha ki nem…..
 Panni és Gréti csupa vidámság! Felszabadult kacajukkal és ugra-bugrálásukkal nem sok időt hagynak az embernek a mélázásra, úgyhogy gyorsan lencsevégre kaptuk Őket, nem kis örömünkre mert még ráadásul gyönyörűek is!  ..