Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoss

0 bejegyzést írt és 601 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Business Insider jelenlegi és korábbi takarítókkal beszélt, hogy megtudja, mit mondanának a vendégeknek, hogyan lehetne könnyebbé tenni az életüket. Avagy apróságok és kedves gesztusok, amelyekkel sokat lehet segíteni a szállodai takarítóknak...
Foglalkoztunk már vele itt a Karakteren nagy általánosságban, hogy mit jelent helyes és helytelen; hogyan ítéljük meg a téves (vagy annak vélt) alakokat. Ideje azonban a konkrétumok vizeire evezni, és kiemelni néhány példát. Mi az, ami engem a legjobban fölbosszant, ha szövegeket hallok és olvasok?…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Alig dobta fel a sajtó a nyelvvizsga felvételi követelmény elhalasztásáról szóló álhírt, hogy aztán szörnyülködhessenek az olvasók a kemény realitáson, majd az EMMI jóságos amerikai nagybácsiként kétszer kéthetes külföldi nyelvtanfolyamot ígért 140 ezer középiskolásnak. Kásler Miklós miniszter…..
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
Yoss 2019.02.08 14:49:49
@paraszthajszal: Te annyira hülye vagy, hogy még kicsúfolni se lehet. Amit orbán csinál, az köztörvényes bűncselekmény és politikai állásfoglalástól függetlenül a világon minden civilizált kormány elítéli, kivéve a keleti diktatúrákat. Nem véletlen, hogy a főnököd arrafelé szeret utazgatni. Van egy rossz hírem, orbán rendszerében az olyan agyhalott tufák, mint te is, nem fognak tudni megélni, csak ha nyalnak a helyik főnöknek. Bár gondolom ez neked nem okoz nehézséget..
Tegnap egy napon sikerült kiszúrnom két nagyon is különböző cikket, ami a magyarok őstörténetével és a nyelvével foglalkozik. Az egyik az indexen jelent meg, egy interjú Sudár Balázs történésszel, az MTA kutatójával. A másik egy véleménycikk Czakó Gábor írótól, ez pedig a Magyar Hírlapban szerepelt,…..
Kiépült a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagy ahogy a költő mondta: Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. Év-milliókig eljár tengelyén, Míg egy kerékfogát ujítni kell. Kialakult – most nem beszélünk arról hogyan – az új burzsoázia. A magyar tőkésosztály. És mindenki…..
Yoss 2019.01.21 15:19:51
@nemecsekerno_007: Hát BM, ha még 2010-ben szavazott volna rájuk, akkor még talán lenne esélye, de aki 2018-re buzult bele a fideszbe, ott nagyon komoly bajok vannak a toronyban. Vagy esetleg érdekelt a rendszer működésében. Más lehetőség nemigen van..
Yoss 2019.01.21 15:21:36
@MAXVAL bircaman közíró: !A liberalizmus tette lehetővé, hogy szabadon pofázz baromságokat bulgáriából, te szarzsák..
Yoss 2019.01.21 15:50:29
@nemecsekerno_007: Nem, nincsenek többségben. 2010-ben talán volt kétharmaduk, utána már egy sem, csak hát a gerrymandering, meg a választási törvény teljes mértékű átszabása ugye meghozta "gyümölcsét". Másrészt amit a fidesz kormányzás címén művel, az elég konkrétan hazaárulás. És aki ezt a rendszert támogatja, az hazaáruló. Csak mondom.
Írta: Merkl Ottó (Magyar Természettudományi Múzeum, Bogárgyűjtemény) A 2019. év rovarát – internetes szavazás végeredményeként – a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának E/2 termében (Budapest, XI. ker., Ménesi út 43–45.) mutatjuk be, a Magyar Rovartani Társaság 2019. december 21-én, 16…..
Yoss 2018.12.11 11:10:10
@Combat Gear Admin: A 70k az egyetlen mintadarab legyártásának a költsége, sorozatgyártás esetén ennek a töredékéből kijön a cucc.
A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk! Belépő szint a mobilok világába Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor…..
Sexy and Hot Cara Mell 2018.10.28 19:40:49
Yoss 2018.10.30 20:40:54
A nők belső élményei, érzelemvilága különbözik a férfiakétól, már csak azért is, mert hónapról hónapra végigjárnak egy biológiai és ehhez kapcsolódó érzelmi körforgást. A szexualitást és az orgazmust is egészen másképp tapasztalják meg, mint a (fizikailag) erősebb nem. Gina Ogden szexológus, a Nők,…..
Annak az esélye, hogy valakit villámcsapás ér, igen csekély. Az áldozatok 90%-a túléli az incidenst, de rendkívül komoly sérüléseket szerezhetnek. A testen maradandó nyomok is keletkezhetnek, ilyen például a Lichtenberg-féle mintázat. ..
A nyalókendő pontosan arra való, amire a neve is utal: a szád elé teszel egy szilikon lapot, és azon át izgatod nyelvvel női partnered. A kérdés nem is ez, hanem hogy miért használná bárki is? Meg egyébként nincs erre valami jobb név?..
Ezek az idős hölgyek fantasztikus átalakuláson mentek keresztül egy boudoir fotózáson. Szeretnék majd én is így kinézni 60 éves koromban. Legalább fényképen...
Halogatás. A szó, ami hallatán tikkelni kezd a szemed, viszketni kezd a rég gyógyultnak hit gyulladt szőrtüsződ a ..ott és ránézésre megmondja bárki a pontos pulzusodat a nyakadon dülledő érre nézve, ha egy méteren belül van. Tudod (TUDOD), hogy az élet megkeserítője, szorongáskeltő…..
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
  Tévednek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz mostani kétharmada ugyanolyan kétharmad, mint ami négy éve volt. Ez a kétharmad olyan, mint a rossz koleszterin. Nem véd, hanem támad. Négy éve még nem sok értelme volt azt bizonygatni, hogy kevesebb, mint a fele szavazott Orbánra, mert a maradék jó része…..
Yoss 2018.04.15 09:02:41
@s: Ez már régen megtörtént..
A magyar modell előszeretettel bújik egy szál csipkébe, vagy épp abba se egy-egy kampány kedvéért. Most sem tett másképpen a francia nevű kínai divatcég, az Aimer  tavaszi/nyári kampányában sem. Ám nem csak a kampányképeken láthatjuk viszont gyönyörű fehérneműben, és csipkecsodákban, hanem egy…..
Yoss 2018.04.03 20:14:26
Biztonságban vagy komfortzónán kívül van a boldogság? Mindenkinek máshol. Elég furán kapcsolódik ez az álláskereséshez, de mégis fontos, mert ez alapján is fel kell tudnom mérni egy-egy álláskereső lehetséges legjobb útját. Van, akin látszik, hogy elhitte a divatot, és ha meghallom, hogy „most egy…..
A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik. Issei Sagawa…..
Yoss 2018.03.11 23:28:16
Helena Christensen a 80'as - 90'es évek egyik ikonikus modellje volt. 2005-ben fejezte be a kifutós karrierjét, ám egy-egy különlegesebb alkalom okán néha fel szokott lépni. Ilyen volt a Versace bemutató is, melynek képeit ITT tudod megnézni. Mostanában egyre többször láthatóak nem tizenéves fancy…..
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Yoss 2017.12.07 10:20:52
@Bergyilkos Bohoc: Nekem most sem hiányzik. Kifejezetten idegesítő egy film. Bár mindegy is, mert úgysem nézek már tv-t :D
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
Yoss 2017.11.28 08:25:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Senki nem varrta az alaphelyzetet ezek nyakába, de az emútnyócév során lett volna lehetőségük ezen változtatni, vagy legalábbis elkezdeni a változást. Ehelyett lopnak, hazudnak, gyűlöletkampányt folytatnak, stadionokat építenek, meg paksot, amibe bele fogunk rokkanni. De örülök, hogy neked mindez bejön. Remélem előbb-utóbb saját bőrödön is megtapasztalod, hogy milyen fasza hely lett ebből az országból.