Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatima35

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország lakossága most csökken 10 millió alá: a népességfogyásból nagy bajok lesznek. Pedig a magyar nők átlagosan egy gyermekkel többet szeretnének, mint amennyi végül megszületik. (Kép: fogyamagyar.hu) A KSH augusztus végi gyorstájékoztatója szerint 2010. júniusára a…..
Fatima35 2010.09.15 11:59:13
Szerintem NEM anyagi kérdés elsősorban a gyerekszülés kérdése. Hanem megfelelő partneré. Házastásé, apáé stb. Azért mostanában a férfiak körében is nagyítóval kell keresni azt, aki 40 éves kora előtt egyáltalán családot akar alapítani, meg úgy egyáltalán felelősséget vállalni. Miért nem kérdezik meg a NŐKET? Imádom, amikor legtöbbszr férfi szociológusok, és társadalomkutatók hosszan értekeznek arról, hogy mi nők, vajon miért vállalunk későn gyereket. Hát elárulok egy titkot. Nem a karrierépítés, nem a pénzhiány, hanem megfelelő partner hiányában. Erről miért nem értekeznek hosszan a szociológiai tanulmányok?
Hogy egy 35 vées férfinak - amúgy jó anyagi körülmények között élő- megpondíted a gyerekvállalás gondolatát, már szedi is a sátorfáját, és ez nem hamis általánostíás, hanem 90%-ban tény. ( Legalábbis Bp-en.) Vajon miért? Mert nem akar felelősséget vállalni. És ez is tény, nem tény, hanem tapasztalat. Hány olyan feleséget ismerek, aki végül is teherbe esett és hát ha már így alakult...... Hány olyat, aki húzta a nő idejét, mindíg csak ígérgette- mondjuk a nő meg hülye volt, hogy bevetett, de ez egy más kérdés- hogy majd később családot alapítanak, aztán a nő egyszer csak azt vette észre, hogy késő. Hány ilyen van?
És vajon miért baj, ha a nők karriert csinálnak? Ha már iktt tartunk, én szívesen rábíznám azokra a férjekre a gyereknevelést szülés után rögtön, akiknek jár a szájuk, hogy még több gyerkőc stb. Persze, mert ő csak játszik vele. Persze lehet arra hivatkozni, hogy nagyanyáink korában ez nem is volt kérdés, csak egy fontos dolgot mindenki elfelejt, NEM IS VOLT MÁS VÁLASZTÁSUK.