Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flex25

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nők a nagy péniszt szeretik. Lehetséges, hogy vannak olyan nők, akik a nagyobbat kedvelik, de a legtöbben teljesen elégedettek a normál mérettel. Nem a méret a lényeg, hanem a varázslat, amit képes vagy vele művelni. Én személy szerint nem szeretem a nagy farkat... ...de…..
Gabriella Blogja. Szopásról. 2013.07.18 21:53:51
- Gyere szopjalak le... - Gyere bazd meg a számat... - Gyere a számra / számba... Mi a határ a szex közbeni beszédben??? Nőtől szívesen halljátok ezeket??? ;) Gabriella Blogja..
A felmérések szerint a hármasszex előkelő helyet foglal el mind a nők, mind a férfiak fantáziájában, Szerintem a hármas szex egy külön képesség. A különlegessége abban rejlik, sikerül-e három embernek egységet alkotni, és ebben az egységben a legtöbbet nyújtani egymásnak…..
Hogyha együtt vagy a partnereddel, akkor túl gyorsan eléred az orgazmust? Szerintem ez a férfiak legnagyobb félelmei közé tartozik. Azonban vannak olyanok, akik órákig is bírják, épp ezért tartják magukat nagyszerűnek. Szerintem pedig az az igazság az, hogy semelyik sem igazán…..