Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezsoe

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abból az arroganciából, amely, hogy kézzel fogható személyes példával is éljek, jelen sorok íróját „átszervezés” címén eltávolította a kormányzat sajtóbirodalmának egyik zászlóshajójától, minden elfogadható és valóságos magyarázatot mellőzve. Magunkat csupán a…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
Míg minden troll és nemtroll a Kaposvári Egyetem rektora által kiadott dresscode-on csámcsog, mi is hozzátesszük, amit tudunk. Éljenek a trollok! A kép Medvegy Gábor úr alkotása. Miért is tesszük ezt? Ha valaki nem lenne tisztában az előzményekkel: Prof. Dr.…..
     Egy bizonyos Kandrács Csaba István kerül a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsába. Pécsett végzett jogász, aki 2012. júniusában még Rogán slapaja volt belvárosi önkormányzatban.      A Bank of England Monetary Policy Committee tagjai:  …..
dezsoe 2013.10.01 21:52:21
@Kettes: Megvárom, hogy harmadikán(?) Klebelsberg Aranka végül is mennyit utal, aztán vmi apróval biztos beszállok.
Nem gondolom, hogy kormánybuktató ereje lenne, ha napvilágra kerülne, hogy a tagok OV útmutatásainak felolvasása után vita nélkül szavaztak, majd az időt elütni önfeledt fingóversenyt tartottak... de legalább érezzék pár percig ők is szarul magukat.
(az "Idézet a reggeli kávéhoz kávéhoz" rovatunk szíves hozzájárulása) (a képen NEM Selmeczi Garbiella Országos Lóösszeírási Kormánybiztos látható) Első Országos Lóösszeírási átirat - 1903 (nagyításért klikk a képre)..
dezsoe 2012.07.06 21:25:39
@LenaLondon: Viccnek túl durva lenne. Ez a helyi vaLÓ.
Az ember bedugta a bankkártyát az ATM-be, megadta a kódját, kiválasztotta az összeget, majd az automata kiköpte a pénzt. Matolcsy közben megkapta a tranzakciós adót. Rezgés, pittyegés, megjött az SMS pénzfelvételről. Matolcsy közben megkapta a telefonadót.Az ember kosarával…..
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..