Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noked-Lee

549 bejegyzést írt és 1250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen baszogatásadagot kaptam, mert mindösszesen másfél hónap csúszás után posztolom a tavalyi év Cool Listáját. (akit a korábbiak érdekelnek, görgessen kicsit lejjebb, linkelni igazából felesleges évi 2-3 poszt esetén) Bevallom, kicsit csalódás volt, hogy a retekhipszterpesti nyomorékok nem…..
  1. Mert szép Budapest századforduló körüli építészetéről, hangulatáról, már többen zengtek ódákat, nem ismétlem őket. Egy dolgot viszont jó szívvel  javasolnék. Mégpedig, néha sétálj úgy a belvárosban vagy Budán, a Duna környékén, hogy kicsit felfelé is nézel, illetve a körúti utcákon kívül a…..
Az első választás, amire emlékszem, az 1998-as volt. Nem egészen tíz évesen túlzottan nem kötött le a dolog, de az azért megvan, hogy szüleim előtte videókazettára vette a Horn-Orbán vitát, utána meg örültek. Másnap a az akkori országos cimborámnak, a Janónak mondtam is, hogy nyertek a jók a…..
Hamarosan lehet ki is fogyok a zsörtölődésből... De addig is betiltanám: az új vajdasági címert a büdösbogarakat büszkének lenni a tudatlanságra indokolatlan klímahasználatot Földes Andrást a Szulejmán sorozatot a „birthday girl” szalagokat, koronákat a lakodalom nélküli esküvőket a szűk…..
Tudom-tudom, megcsúsztam vele...Rohan az idő, egészen elképesztő, hogy 8. éve csinálok cool listát. A menetrendet ennélfogva már biztosan mind ismeritek, elmondom, hogy mennyire gyomorforgató az eredeti lista, ezzel szemben mennyire király az enyém. Most sincs ez másképp, szóval csapjunk is bele a…..
Neoácik világtalálkozója Szentpéterváron. Fotók. Mar. 23rd, 2015 at 1:00 PM Nagyon csodálkozom a tömegmédia és a blogoszféra reakcióján az Oroszország kulturális szívében, azaz Szentpéterváron megtartott neonáci világtalálkozóról. Pontosabban nem is a reakción, hanem az…..
A Fidesz fiatalgyűlölő politikája eddig is ismert volt, az örök szabadságharcos pedig most épp a CEU-t pécézte ki magának. Ami persze egy szar, de önmagában ez nem ad okot arra, hogy ellehetetlenítsék. A Magyar Időket sem tiltják be, pedig az is egy fostenger. A messiásváró baloldalon (ahol az új…..
R 'n' R Szakosztály Probléma 2010.02.19 19:21:25
a szakosztályblogon bizony gyakran jelennek meg demagóg, általánosító, féligazságokra operáló, vagy épp soviniszta írások. szó se róla, ez így van rendjén. azonban az még egy véletlenül idetévedt liberális budapesti értelmiségi számára is egyértelmű, hogy például olyan,…..
Noked-Lee 2010.02.20 09:22:21
@The Drunken Master: tudom, a bolgár eredetileg török nép, ami aztán keveredett és feloldódott a szlávokkal, csak gondoltam van pár pozitív tényező (két vh-t együtt harcoltunk le, ők is a szkítáktól származtatják magukat, rühellik a románokat, stb.), ami miatt érdemes megfontolni.
de behódolok a többség akarata előtt, beszínezem a bolgárokat is.
Noked-Lee 2010.02.21 13:35:31
Noked-Lee 2016.12.27 10:21:54
@davidpetike: Most mér? :'(
Blogunk bármennyire is tetszhalott állapotban van, az év végi Cool-lista még mindig olyan biztos, mint a börmingemi szleng a Rucska posztjaiban. Akinek van gyomra, nézze meg ismét az originál listát, talál rajta 49 nyomorékot, meg Jakabos Zsuzsannát (ő az egyetlen, akit ismertem). Aki viszont a…..
Váó, ez aztán a hatásvadász cím, mi?Pedig ami azt illeti, reálisan végiggondolva ez összességében támogatható javaslat volna. Persze, iszonyatosan utopisztikus, és demokratikus viszonyok mellett megvalósíthatatlan, de lássuk, milyen hatásai lennének annak, ha a jövő öregjei már nem számíthatnának az…..
Amennyiben érvényes a népszavazás, és a NEM szavazatok vannak többségben:(egyedül Viktor áll a színpadon)Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim!Történelmi este ez ma Magyarország, mi több, egész Európa számára. Történelmi, mert mi magyarok ismét megmutattuk, hogy képesek vagyunk összefogni,…..
A korábbi első majd második rész után eleget érlelődött bennem, és eszembe jutott újabb 100 dolog amit betiltanék. Úgy mint: a mellkisebbítő műtéteket templomi esküvőt ateistáknak a szúnyogokat a gender studies-t a nettó szó indokolatlan használatát (pl. „ez nettó gecizés” van bruttó gecizés…..
Noked-Lee 2016.09.20 20:59:12
@Jamal_Fraser: beraktam kivételnek!
R 'n' R Szakosztály Bakancslista 2016.07.24 15:40:27
Ezt a pár sort talán egy éve írhattam, azóta próbálom bővítgetni, finomítani, de úgy érzem első lendületre sikerült igazán jól, mint egy Ady-vers, nem érdemes piszmognom rajta, így kerek számomra. Fogadjátok szeretettel a nyári kánikulában: Bakancslista (erős benne a prostitúciós és alkoholos…..
Noked-Lee 2016.07.27 09:43:59
Noked-Lee 2016.09.04 19:52:59
@A csodálatos Óz: csak dobrudzsa román részén él csaknem 25 ezer tatár. ebből törvényszerűen kell legyen pár kurva!!! (és akkor a bolgár dobrudzsát még nem is számoltuk)
Mint rendszeres olvasóinknak alighanem feltűnt, ritkaságszámba megy már a bejegyzés ezen a patinás blogon, de temetni azért még kár volna. A minap villant a fejembe a kérdés? Vajon melyik a legjobb megyeszékhely az országban? Nyilván volt rá válaszom, de ez a válasz elfogult és szubjektív volt.…..
A Dél-afrikai Köztársaság negyedik legnagyobb városa, a törvényhozás központja. 1950-es évek, Adderley Street  ..
Noked-Lee 2016.05.12 20:27:41
Nagysikerű multikulti sorozatunkat folytatjuk. Ezúttal Berlinbe tesszük át a metaforikus székhelyünket. De itt inkább a "németbe megyek" jelenségről fogunk beszélni és nem egy konkrét deutsche városról. Elterjedt a népvélekedés, hogy tényleg mindenhol jobb, mint itthon/idehaza/orbánisztánban. Nem…..
Noked-Lee 2016.04.01 10:32:19
@Online Távmunkás: az olasz meg spanyol tengerpart különben is olyan, mint a román meg bolgár :)
(voltam mind a négynél, össze tudom hasonlítani)
Folytatódik a prospektusokat felidéző sorozatom, ma két német Adidas katalógust láthattok. Egyet 1968-ból és egy különleges 1970-es példányt, amiben gyári javítások és megjegyzések is vannak...
Akármennyire is ritkaságszámba mennek a bejegyzések manapság, az év végi cool lista most is éppolyan biztos, mint Thürmer Gyula május elsejei felszólalása. Mozgalmas évet zártunk politikában, sportban egyaránt, nem is okozott különösebb nehézséget 24 derék hölgyet és urat…..
Káros szenvedély - 1967 Balázs-Piri Balázs rajzaival..
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
Noked-Lee 2015.10.17 10:22:17
Hihetetlen, de már több mint két hónap telt el 2015 talán legcsodálatosabb időszakából, mikoris az RnR Szakosztály gerince útnak indult, hogy végigtahóskodjon Kárpátalján, Máramaroson, hogy aztán a tusványosan mérje az utolsó csapást májára. Szerencsére a szokásos ortó…..
Noked-Lee 2015.10.08 19:56:23
@A csodálatos Óz: plusz pár oldalt elhagytunk belőle azt hiszem :/
remélem aki megtalálta sokat művelődött általa!
egyébként szerintem tanulság: MINDEN bebaszáskor vezessünk jegyzőkönyvet, rengeteget röhögtem rajta, és a poénok háromnegyedét elfelejtettem volna, ha nem írjuk le!
Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós…..
Noked-Lee 2013.11.23 19:39:44
@mármegintmiez?: elnézést kérek az alpári stílus miatt, de a faszom tele van már a magadfajta analfabéta suttyókkal! benne van a cikkben a link, te szerencsétlen! elolvastad egyáltalán, vagy csak ideböfögöd a baromságaidat?
a faszom, többet nem vitázok veled, egy szót sem fogsz fel a dolgokból.

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/denmark/8768598/Sperm-bank-turns-down-redheads.html
Noked-Lee 2013.12.25 12:55:40
@Jásku: nem gyenge vérfertőzés mehet az urálban!
Noked-Lee 2015.10.07 22:24:46
@Anonymusss: kedves névtelen!
ezekért az egyedi gondolatokért igazán megérte regisztrálni. mivel érdeklődést tanúsít a téma iránt, hadd ajánljam figyelmébe másik írásomat is, azt hiszem elnyeri majd tetszését:
rnrszakosztaly.blog.hu/2013/11/20/noked-lee_nepfoiskolaja_ii_resz_a_nokrol
Sokan, sokszor beszéltek már a szavak erejéről. Ráadásul vannak olyan egyszerű tőmondatok, amiket mindannyian szeretünk hallani, de csak nagyon kevesen használják rendszeresen. Pedig ezek úgy tesznek csodát, hogy nem varázsigék. Most ezekből gyűjtöttem össze egy csokorra valót!..
Noked-Lee 2015.10.06 12:07:55
Bármelyik bulvárlap szerkesztője elégedetten csettintene a fenti cím hallatán, de akármilyen hihetetlen is az eset, megtörtént 1940-ben.....
Koppány mondja Triayes/non/maybe 2015.06.05 01:17:58
Újabb évfordulója telt el a trianoni békekötésnek. Ötödik éve, hogy hivatalos megemlékezés van róla. A sztenderd ellenzéki hozzáállás gondolom az lenne, hogy el kéne törölni, mert értelmetlen, mert sunyi hatalommániások politikai tőkét csinálnak abból, hogy egy sebben…..