Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noked-Lee

555 bejegyzést írt és 1252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapjátok be, írjátok meg magatoknak!..
Nesztek parasztok, aztán jövő januárig egy szót se!24. Orbán ViktorÁllítólag Hruscsov mikor Hruscsov meglátogatott egy sertéstelepet, az ott készült fényképet a következő szöveggel feliratozták: "Hruscsov elvtárs (jobbra) a disznókkal". Hát Vitya elvtárs disznóvágáson készült fotóit is lehetne…..
Hogy mi??? Uncool list? Tavasz táján fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy baszki, ebben az évben több az uncool arc, mint a cool. Aztán meg az, hogy akkor már írok egy ilyet is. Rendszer valószínűleg nem lesz belőle, de addigis lesz egy kis olvasnivaló, amíg jön a cool-lista. Hamarosan,…..
Már azt hittétek, nem is lesz, ugye? De hát hamar munka ritkán jó. A jó munkához idő kell. Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.Na de nem is szaporítom a szót, jöjjön 2021 legkúlabb 24 embere (és nője)! 24. Varga CsabaA Hazajáró gyakori visszatérő partiumi…..
Micsoda év volt ez, polgártársak!Volt benne minden ami kell egy jó filmhez: dráma, világvége-hangulat, sikerek és bukások! Hosszú idő után nem azért izzadtam, hogy hogyan szedjek össze 24 nyomit, akit fel lehet szuszakolni a listára, hanem azon filóztam, kit hagyjak le róla. Na de végre összeállt az…..
Hamarosan lehet ki is fogyok a zsörtölődésből... De addig is betiltanám: az új vajdasági címert a büdösbogarakat büszkének lenni a tudatlanságra indokolatlan klímahasználatot Földes Andrást a Szulejmán sorozatot a „birthday girl” szalagokat, koronákat a lakodalom nélküli esküvőket a szűk…..
Noked-Lee 2019.07.20 13:22:07
@Becky B.: igen, a jóbarátoknál nekem is feltűnt :D
az új vajdaság-cimer délvidéki barátaim kérésére került bele, akik szerint ocsmány :)
Ha kész a listád, linkeld be! :)

@don Fefinho: nemtom, nekem nincs bajom ezekkel a szavakkal. a stagnált igy hirtelen nem is tudnám helyettesiteni mással
Noked-Lee 2020.11.23 13:34:26
@Becky B.: szép munka, nagy részével egyetértek! :)
Még pont időben!Bevallom, kicsit hiányolom, hogy az utóbbi években már nincs hipszternyomorék alternatívája az IGAZI cool listának, mert mindig inspiráló volt olvasni, hogy milyenek nem vagyunk. Így talán még nagyobb erőfeszítés minőségi módon összeállítani a 24-es listát, de természetesen most sem…..
Hihetetlen baszogatásadagot kaptam, mert mindösszesen másfél hónap csúszás után posztolom a tavalyi év Cool Listáját. (akit a korábbiak érdekelnek, görgessen kicsit lejjebb, linkelni igazából felesleges évi 2-3 poszt esetén) Bevallom, kicsit csalódás volt, hogy a retekhipszterpesti nyomorékok nem…..
Noked-Lee 2019.07.20 13:29:41
@bombahoppa: Köszönjük szépen, ilyen szép sorokat talán még soha nem olvastunk itt a blogon!
  1. Mert szép Budapest századforduló körüli építészetéről, hangulatáról, már többen zengtek ódákat, nem ismétlem őket. Egy dolgot viszont jó szívvel  javasolnék. Mégpedig, néha sétálj úgy a belvárosban vagy Budán, a Duna környékén, hogy kicsit felfelé is nézel, illetve a körúti utcákon kívül a…..
Az első választás, amire emlékszem, az 1998-as volt. Nem egészen tíz évesen túlzottan nem kötött le a dolog, de az azért megvan, hogy szüleim előtte videókazettára vette a Horn-Orbán vitát, utána meg örültek. Másnap a az akkori országos cimborámnak, a Janónak mondtam is, hogy nyertek a jók a…..
Tudom-tudom, megcsúsztam vele...Rohan az idő, egészen elképesztő, hogy 8. éve csinálok cool listát. A menetrendet ennélfogva már biztosan mind ismeritek, elmondom, hogy mennyire gyomorforgató az eredeti lista, ezzel szemben mennyire király az enyém. Most sincs ez másképp, szóval csapjunk is bele a…..
Neoácik világtalálkozója Szentpéterváron. Fotók. Mar. 23rd, 2015 at 1:00 PM Nagyon csodálkozom a tömegmédia és a blogoszféra reakcióján az Oroszország kulturális szívében, azaz Szentpéterváron megtartott neonáci világtalálkozóról. Pontosabban nem is a reakción, hanem az…..
A Fidesz fiatalgyűlölő politikája eddig is ismert volt, az örök szabadságharcos pedig most épp a CEU-t pécézte ki magának. Ami persze egy szar, de önmagában ez nem ad okot arra, hogy ellehetetlenítsék. A Magyar Időket sem tiltják be, pedig az is egy fostenger. A messiásváró baloldalon (ahol az új…..
R 'n' R Szakosztály Probléma 2010.02.19 19:21:25
a szakosztályblogon bizony gyakran jelennek meg demagóg, általánosító, féligazságokra operáló, vagy épp soviniszta írások. szó se róla, ez így van rendjén. azonban az még egy véletlenül idetévedt liberális budapesti értelmiségi számára is egyértelmű, hogy például olyan,…..
Noked-Lee 2010.02.20 09:22:21
@The Drunken Master: tudom, a bolgár eredetileg török nép, ami aztán keveredett és feloldódott a szlávokkal, csak gondoltam van pár pozitív tényező (két vh-t együtt harcoltunk le, ők is a szkítáktól származtatják magukat, rühellik a románokat, stb.), ami miatt érdemes megfontolni.
de behódolok a többség akarata előtt, beszínezem a bolgárokat is.
Noked-Lee 2010.02.21 13:35:31
Noked-Lee 2016.12.27 10:21:54
@davidpetike: Most mér? :'(
Blogunk bármennyire is tetszhalott állapotban van, az év végi Cool-lista még mindig olyan biztos, mint a börmingemi szleng a Rucska posztjaiban. Akinek van gyomra, nézze meg ismét az originál listát, talál rajta 49 nyomorékot, meg Jakabos Zsuzsannát (ő az egyetlen, akit ismertem). Aki viszont a…..
Váó, ez aztán a hatásvadász cím, mi?Pedig ami azt illeti, reálisan végiggondolva ez összességében támogatható javaslat volna. Persze, iszonyatosan utopisztikus, és demokratikus viszonyok mellett megvalósíthatatlan, de lássuk, milyen hatásai lennének annak, ha a jövő öregjei már nem számíthatnának az…..
Amennyiben érvényes a népszavazás, és a NEM szavazatok vannak többségben:(egyedül Viktor áll a színpadon)Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim!Történelmi este ez ma Magyarország, mi több, egész Európa számára. Történelmi, mert mi magyarok ismét megmutattuk, hogy képesek vagyunk összefogni,…..
A korábbi első majd második rész után eleget érlelődött bennem, és eszembe jutott újabb 100 dolog amit betiltanék. Úgy mint: a mellkisebbítő műtéteket templomi esküvőt ateistáknak a szúnyogokat a gender studies-t a nettó szó indokolatlan használatát (pl. „ez nettó gecizés” van bruttó gecizés…..
Noked-Lee 2016.09.20 20:59:12
@Jamal_Fraser: beraktam kivételnek!
R 'n' R Szakosztály Bakancslista 2016.07.24 15:40:27
Ezt a pár sort talán egy éve írhattam, azóta próbálom bővítgetni, finomítani, de úgy érzem első lendületre sikerült igazán jól, mint egy Ady-vers, nem érdemes piszmognom rajta, így kerek számomra. Fogadjátok szeretettel a nyári kánikulában: Bakancslista (erős benne a prostitúciós és alkoholos…..
Noked-Lee 2016.07.27 09:43:59
Noked-Lee 2016.09.04 19:52:59
@A csodálatos Óz: csak dobrudzsa román részén él csaknem 25 ezer tatár. ebből törvényszerűen kell legyen pár kurva!!! (és akkor a bolgár dobrudzsát még nem is számoltuk)
Mint rendszeres olvasóinknak alighanem feltűnt, ritkaságszámba megy már a bejegyzés ezen a patinás blogon, de temetni azért még kár volna. A minap villant a fejembe a kérdés? Vajon melyik a legjobb megyeszékhely az országban? Nyilván volt rá válaszom, de ez a válasz elfogult és szubjektív volt.…..
A Dél-afrikai Köztársaság negyedik legnagyobb városa, a törvényhozás központja. 1950-es évek, Adderley Street  ..
Noked-Lee 2016.05.12 20:27:41
Nagysikerű multikulti sorozatunkat folytatjuk. Ezúttal Berlinbe tesszük át a metaforikus székhelyünket. De itt inkább a "németbe megyek" jelenségről fogunk beszélni és nem egy konkrét deutsche városról. Elterjedt a népvélekedés, hogy tényleg mindenhol jobb, mint itthon/idehaza/orbánisztánban. Nem…..
Noked-Lee 2016.04.01 10:32:19
@Online Távmunkás: az olasz meg spanyol tengerpart különben is olyan, mint a román meg bolgár :)
(voltam mind a négynél, össze tudom hasonlítani)
Folytatódik a prospektusokat felidéző sorozatom, ma két német Adidas katalógust láthattok. Egyet 1968-ból és egy különleges 1970-es példányt, amiben gyári javítások és megjegyzések is vannak...
Akármennyire is ritkaságszámba mennek a bejegyzések manapság, az év végi cool lista most is éppolyan biztos, mint Thürmer Gyula május elsejei felszólalása. Mozgalmas évet zártunk politikában, sportban egyaránt, nem is okozott különösebb nehézséget 24 derék hölgyet és urat…..
Káros szenvedély - 1967 Balázs-Piri Balázs rajzaival..