Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wiwiaaa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.06.16 12:01:38
A legFIATabb Zaszti Az autót 2010-ben vettem első autónak, vezetni már tudtam csak elegem volt a fatertól vagy mutertól kölcsönkérni az autót mikor asszonypajtáshoz kellett menni (50 km egy irányba mit ne mondjak... de már nincs meg :D). Ezért egy jelentéktelen mennyiségű…..
wiwiaaa 2013.06.17 14:48:13
Suzukiról csak annyit hogy sajnos van egy 2005-ös 1.5 GS a tulajdonomban. Minden "szar" benne van amit lehet adni hozzá, kivéve a navit.
Városban ha nyáron kijön 8 literből már boldog vagyok!!!
Csomagtartó semmi. Ülés kárpitozása kriminális foszlik málik, A színe metál fekete, ami nyáron klímával is elviselhetetlenül okádja a meleget belül, akár a kemencébe ülnél.
Télen cserében jéghideg állandóan párásodni akar, maxon kell fűteni...ülésfűtés jó:)

Elektromos ablak végálláskapcsoló hiányában szétnyomja a saját szerkezetét ha rajtahagyod felhúzást követően a kezedet a gombon. (2szer kaptam le a kárpitot és csavaroztam újra vissza az emelő szerkezetet...

Gyárilag elégtelen korrózió védelem, visszahívták "javításra", a csomagtartó kárpit alatt lefújták a már elkezdett rohadásokat....vicc akkor volt 5 éves az autó.

Garázsban tartom évente max. 10-12 ezer km megyek vele, idén 8 éves és 92320 km van benne..

Nincs rajta hitel, nem volt törve, nem lehet eladni...

Aki ma azt állítja hogy egy 1,6-os VÁROSBAN kijön 7 meg 6 literből azzal azért szívesen megismerkednék......
Én is vertem a nyálat rá mikor "új " volt de a 3 hónap után beláttam hogy ez nem az amire vágytam. Ráadásul nagyon drága volt 3 milla ezért meg már autót kaptam volna:(

Mindentől óvom, cseréltetem az olajat szűrőket, klímát karbantartatom. Lehet hogy a motorja tartós, de mi lesz a bodéval és a körettel????

Ennyi.
Üdv,
Én