Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v12tdigirl

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, pénteken a nagy nyereményjátékozás miatt nem akartam megemlíteni, viszont most már kezd kihűlni, annyira nem friss a hír.A blog kapott egy velős kritikát a BlogWatchtól. Ami ugye egyáltalán nem reprezentatív, de jól esett, hogy a kemény (és sokszor jogos) szavak ellenére…..
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Kissé megilletődtem, amikor még a hó elején megkerestek a TV6-tól (Aka Viasat6), hogy működjünk együtt. A részletek csak mostanra tisztázódtak és a végeredménnyel mindannyian elégedettek lehetünk. Szóval a nagy hír a következő: A TV6-on október 8-tól, minden pénteken este…..
v12tdigirl 2010.09.24 20:53:03
v12tdigirl 2010.09.25 12:05:40
Örülhettek, mert folyamatosan jön az ihlet, ezen a poszton kívül még legalább 8 ötletem támadt, ami még folyamatosan növekszik az általam elfogyasztott filmekkel egyenesen arányosan. Szóval igyekszem saját magamat utolérni:) Ezért is kaptok megint egy hármas csokrot, lehet…..