Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_ken_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huawei P20 Pro telefonom van. Azért kezdem ezzel a ténnyel, mert elég fontos információ ahhoz, hogy miért is jutottam el egy apró USB méretű DAC-hoz. Hogy mi az a DAC? Digital analóg konverter, ami a digitális jelforrást analóggá alakítja, tehát tudjuk hallgatni a biteket. Magyarán olyan, mintha…..
_ken_ 2019.08.26 18:35:30
@kéki béla: gyártsa akárki, úgy felmorcoltam magam azon, hogy a cég open officeba költözött, hogy vettem egy N60 NC wirelesst, és zseniálisan jól bevált.
Belváros befektetés célú lakásunk felújításánál (részletek olvashatóak ITT) kivetettünk két régi, klasszikus kazettás beltéri faajtót annak érdekében, hogy a teret kitágítsuk és egy élhetőbb lakást alakítsunk ki. Azóta bánjuk, hogy ezeket az ajtókat nem tartottuk meg, ugyanis csak a fantázia szab…..
_ken_ 2016.05.06 19:15:56
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Az 1993-as The Day of The Tentacle a kalandjátékok egyik legstílusosabb, legzseniálisabb darabja. Ez persze nem véletlen: a készítők között ugyanis nem csak megtalálható a gaming iparág két legelmebetegebb zsenije, hanem egyenesen ők vezették a projektet: Tim Schafer és Dave…..
_ken_ 2014.09.14 16:26:59
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
Fonák világban élünk, de tényleg. Olyan kor ez, amikor a világ sebesen változik, mi, emberek pedig igyekszünk követni. Ahogyan ez a kép is mutatja, bizony kemény, kemény világ ez! A kép szövege magyarul: "Ha egy ember hirtelen itt teremne az '50-es évekből, mit lenne a…..