Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hozomvy-Sam

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy páncéltőkés zongorát szállítottunk vidékről Budapestre. Ügyfelem elmondta, hogy kapott olcsóbb árajánlatot is, de inkább minket bízott meg zongoraszállítással. A honlapomat és a referenciáimat nézve döntött mellettünk. A zongora elszállítása gyorsan és hatékonyan lett lebonyolítva. Ez köszönhető…..
15 éve költöztetek, szállítok belföldi és nemzetközi viszonylatban. Nagyon "hisztis" vagyok a munkámra, megválogatom, hogy kivel dolgozom. Igyekszünk mindig a maximumot nyújtani. Legyen szó költöztetésről, áruszállításról, zongoraszállításról, vagy lomtalanításról. Viszont a legjobb költöztető…..
Bejártam Európát munkáim során. Sokfelé költöztettem már (Anglia, Norvégia, Montenegró, Franciaország stb). Sok szép városban jártam. De a kedvencem Budapest maradt. Szerintem az egyik legszebb város. Most, télen is akad látnivaló. A Duna mentén szinte mindig :) Az alábbi képek budapesti költöztetés…..
Nehéz, drága, épphogy befért, probléma nem volt. ..
A teherautó, amivel költöztetünk megbízható, rendszeresen karbantartott. Erős, megbízható motorja van, lehet vele haladni. Eddig ez rendben is van, például egy budapesti költöztetésnél, ahol ugyanúgy araszolunk, mint a személyautók. Autópályán is lehet vele menni, de nem úgy, mint egy…..
A kép vidéki költöztetés közben készült, valamikor ősszel...
Költöztetés belföldön és külföldön. A Facebook oldalamon kiemelkedően sok pozitív értékelést olvashat munkáinkról. Mindegy, hogy költöztetünk, fuvarozunk, vagy lomtalanítunk, a cél mindig az elégedett ügyfél. Ez általában sikerül is :) ..
A költöztető nem jós, nem is lát a jövőbe, nem tud átmenni egy másik dimenzióba. De sajnos sokan mégis azt hiszik rólunk. Persze senkit sem akarok megbántani, pusztán a tényeket és a saját tapasztalataimat írom le. Az alábbiakban leírok néhány példát, azaz árajánlatkérést. "Németországból…..
Sajnos sok a csaló, link is a mi szakmánkban. Különböző trükköket, csalásokat követnek el, ezzel megtévesztve, átverve az ügyfelet. Van néhány érdekes is közöttük. Leírok néhány típust, akinek nem inge ne vegye magára. Rabszolgahajcsár Ezek a "költöztetők" elvállalják a munkát úgy, hogy nincs…..
Van jó néhány fuvarbörze oldal, ami részben jó. Jó, mert sok fuvarozó talál fuvart visszafelé, vagy pont befér még egy raklap, és többet kereshet. Jó, mert (sajnos kevés esetben) a fuvarbörze üzemeltetője ellenőrzi a fuvarozócéget (céges papírok, engedélyek, biztosítások, minimum fél éves cég kell…..
Sportolnál, érdekel az önvédelem? Figyeld csak, hogy kijön még velem. Lesznek új emberek, profik, kezdők, kortól függetlenül lesz gyerek, felnőtt. A régi arcok is ott lesznek, ez természetes, de a létszám még mindig nem végleges. Hiszen jöhetsz Te is, hozd a…..
Költöztetés külföldre és külföldről gond nélkül Az egyik ügyfelem kérdezte a minap: Önök télen is költöztetnek külföldre, az nem probléma? Kicsit csodálkoztam, ezen a kérdésen. "Természetesen költöztetünk télen is", válaszoltam. Minden út előtt…..
Csoporttársam, Marc küldött két fotót erről az autóról.Mivel a hátuljáról egyértelműen kitalálható, mi ez, ezért azt akkor mutatom meg, ha kitalálta valaki. Határidő: az F1 futam vége...
Hozomvy-Sam 2011.06.26 16:14:27
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2011.06.16 18:51:00
Első, és valószínűleg nem utolsó videós feladványunk az alábbi, arra keressük a választ, hogy mégis, mi volt ő, mikor legördült a gyártósorról. Szóval hölgyeim és uraim: Na, ezmiez?A helyes megfejtők között egy kiégett 21W-os cseresznyeizzó kerül kisorsolásra.És…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2011.04.18 20:10:35
Nr01 volt a beküldő, lássuk, ki találja ki. :)Holnap reggel megfejtés!..
Hozomvy-Sam 2011.04.18 21:40:25
Költöztetés, nemzetközi költöztetés, fuvarozás, áruszállítás, nemzetközi fuvarozás, költöztetés külföldre probléma mentesen. Tapasztalt, igényes rakodókkal és újszerű teherautóval állunk rendelkezésükre. Igény szerint vállalunk bútor szerelést, rakodást, csomagolást. Két sofőrrel is…..