Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medgyesi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity Igazi konzervativizmus?! 2013.02.05 13:32:54
“Nincs valódi konzervatív párt a közép-európai országokban, mert a konzervativizmus elitista ideológia, a köré csoportosuló pártok is elitpártok, és kevés párt engedheti meg magának, hogy csak az elit támogatására támaszkodjon.”   Így vélekedtek a Limes…..
Medgyesi 2013.02.06 12:11:23
@takács bálint: A konzervatívoknak nem célja az " isten, haza, család" ... vagy "becsület, tisztesség, munka" ... " szabadság, egyenlőség, testvériség" ... csak ezek mögé bújva, és ezek "nemes" eszmék nevében végzik kártékony, elnyomó, a terror eszközeit sem hiányoló munkájukat.
És a valódi célja a társadalom homogénné tétele, vagy ennek látszatának megteremtése a még nagyobb hatalom eléréséhez. Bármilyen módon.
Medgyesi 2013.02.06 12:27:41
@sárospataki lány: én a homogénné tételt úgy értettem, mint a fidesz- kérdőívben feltett kérdések és a lehetséges válaszok. ... vagy valamilyen módon a választókat kizárni... és amikor visszajön a válasz, látjátok, ti mind ezt akarjátok, ezért csináljuk mi meg jól....

@takács bálint: számomra a konzervatív saját magát akarja bekonzerválni a hatalomba, a bársonyszékbe. Liberális politikus nincs.
- persze ezt az egészet, meg a jobb-bal elosztást a magyar viszonylatokban értelmezni... nem érdemes...
Medgyesi 2013.02.06 13:15:19
@sárospataki lány: ja, lehet, nekem úgy tűnt. eddigi tapasztalatok, megfigyelések alapján. Legközelebb jobban figyelek az apró részletekre. a székletmintájukat meg tartsák meg...
Kösz, hácsé! Megint nem csalódtam, de annál jobban röhögtem.   Na, gyere, itt a kert, van itt minden, mint karácsonykor. Vettem a múltkor két Simsont, fillérekért, de komolyan. Egy jót össze lehetne rakni belőlük, csak mindig rohanok. Ja, az? Az csak néhány akkumulátor,…..
 A Goldenblog Komplex kategóriájának büszke 9. helyezettjétől, Hácsétól! Belovszki Misinek hívják. Volt egy cége, a Belotrans 2000 Kft, de tavalyelőtt csődbe vitte, viszont azért annyi pénzt gondosan kilopott belőle, hogy mindenkor legyen egy zsír BMW-je, mert az a raj.…..