Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rena6

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szopj jól! 2008.07.23 09:47:00
Tegyük félre, hogy miről énekelnek az alábbi videóban szereplő ifjak, mert még a végén szimpatikusak lesznek. Felejtsük el, hogy akár ti is ülhetnétek ott közöttük squash-ütő tokkal a fejeteken. Persze valószínű, hogy a Subbás csürhe - kedves olvasóink - minimum egy tagja…..
Subba Gyászhír karácsonyra 2007.12.19 15:18:00
Mit is kívánhatna rosszindulatú énünk így karácsony közeledtével a vért izzadó marketingeseknek? Hogy feladhassanak egy ilyen remek ünnepi akciós hirdetést, vagy hogy szerepelhessenek benne? A gyaszhir.hu önpromójának egyébként minden szava gyöngy. Magyarország vezető…..
Rena6 2007.12.19 15:23:04
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Az a baj (baptista módra) Lea: Ha rövid a szoknya, akkor az a baj. Ha túl feszes a nadrág, az a baj. Ha sorban imádkozunk, az a baj. Ha senki nem imádkozik a fiatalok közül, az a baj. Péter: De ha nincs rajtam nyakkendő, az a baj. Ha a pokol felé mutat, az a baj. Ha megtetszik egy…..
Subba Egy megértő anya 2007.08.23 10:24:25
Oh, excuse me, Ricky. It's all right, we all have feelings like this sometimes. Hát igen, a hetvenes években még tudták, mi az, hogy nevelés. ..
Subba Laza aktuálasszociáció 2007.08.09 16:43:00
A guar-gumi (E412) a guarbab endospermiumának őrleménye. Széles körben elterjedt adalékanyag, amit a sütő-, cukrász- és húsiparban stabilizálásra, állományjavításra használnak. Palcsó Tamás énekes, Lola énekesnő, Schobert Norbert fitneszoktató, Csollány Szilveszter olimpiai…..
A Cartoon Network megkeresi a bennünk lakozó gyermeket, feltehetőleg azt, aki még nem találkozott pattanással. Tessék, lehet kis kozmetikust játszani!            (forrás: Cartoon Network) ..
Subba A tiszta rockérzés 2007.08.08 11:38:00
Valószínűleg Magyarország legszórakoztatóbb fesztiválnapjáról csúsztunk le múlt hét pénteken. Bakács Tibor Settenkedő szíve csücskében, a "KASZA - Fesztivál és Kemping" fantázianevű négynapos kazincbarcikai rendezvényen az osztódással szaporodó Boney-M, "a…..
Subba A hét képe: orrcsepp 2007.08.07 12:38:32
Angyali ábrázatú Aladár, tudjuk hogy a következő pillanatban kilőtted a nyelved, mint egy béka, és lecsaptál a csöppre. Esküvői fotónak nem rossz. ..
Szívszorító dokumentum Erdélyből: a videómegosztás jövőjéről elmélkednek egy széki udvarban. Mama a kerítés tetejéről érdemben beszól. ..
Sokkoljunk macskás videóval hétfőn reggel című rovatunk jelentkezik: 130 a macska...
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..