Regisztráció Blogot indítok
Adatok
api41

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
api41 2018.12.11 10:17:31
@Zoltanius: Még hogy az Index nem manipulál,ember Te mit olvasol.
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Kacsafarkú Szender (Macroglossum Stellatarum) Akartam írni valami jó kis bejegyzést mert már régóta nem írtam, de semmi érdekes nem jutott eszembe nyár,meleg,punnyadás így, maradt egy klasszikus nyári fotótéma, pillangók, lepkék.....válogatás. "A mai kor lepkésze…..
  Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem. Kedvenc évszakom az ősz! Nah, rögtön megcáfolom a saját állításomat, mert minden évszaknak megvannak a maga szépségei, jellemzői és én mindegyiket szeretem, de…..
Nem jöttem rá, hogy pontosan milyen virág van a képen de nagyon jól sikerült kép (és nem kevés kedvencet kapott eddig).   ..
api41 2010.09.04 11:38:54