Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denny47

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És még a kék négyzet is eltűnt a borító közepéről! Hát ha ez nem kihagyhatatlan ajánlat! Képet küldte: Knight A teljes rettenetért, itt az Airborne Hero trilógiám1. rész2. rész3. rész ..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
denny47 2010.09.02 16:50:07
Küldte: Gábor  ..
denny47 2010.09.02 16:38:53
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..