Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joefrey

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
Vannak filmek, amik azért fontosak, mert merőben új dolgokat mutatnak, akár látvány, akár történet terén. Vannak olyan filmek is, amelyek csak tökéletes profizmussal kezelnek már ismert témákat, és ezért emlékszünk rájuk. Az Interstellar látvány és sztori szempontjából is…..
Karácsonykor középkori érméket, most elrejtett viking vagyont talált. A kincsleletet, amely több mint 100 rendkívüli tárgyat, köztük karpereceket, keresztet és fibulákat tartalmaz, egy amatőr kincsvadász találta meg fémdetektorral. Derek McLennan még szeptemberben akadt a…..
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
Random Létezik: Orbán pálinka 2013.01.24 07:01:00
Orbán Viktor Facebook oldalán jelent meg ez a fotó, jó pár pálinka, mindenféle ízben, Orbi fotójával. Mindet, azonnal! ..
Subba Örök igazság 2012.01.02 22:27:52
                 by Hofi..
Subba Újévi kívánság 2012.01.02 10:10:00
                 /VIA Szarvas/..