Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamuszutra

0 bejegyzést írt és 518 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két olyan programot szeretnénk összehasonlítani, melyek a szegénység, munkanélküliség és az ehhez kapcsolódó bűnözés által érintett területeken, a tarthatatlan állapotok felszámolására tesznek kísérletet. A két megközelítés, mint látni fogjuk ég és föld. Nem csak egy…..
kamuszutra 2011.06.03 11:37:31
@büünös: nem vitatkozom, hanem véleményt nyilvánítottam. aki faji alapon végez hátrányos megkülönböztetés, az az én ítéletem szerint náci. fellebbezésnek, vitának helye nincs. köszi a megértést.
kamuszutra 2011.06.03 21:30:03
@Yasashi Tanuki: a támogatás nyilvánvalóan nem hátrányos megkülönböztetés, így a kérdésed értelmetlen.
Torontóban nemrég újfajta marihuána került utcára, amit csak JB Kushként emlegetnek az eladók. A növényt mint kiderült, nem másra, mint az utóbbi idők valószínűleg legtöbb embert idegbajba kergető Justin Bieberre utal a név. A kanadai dealerek azzal promotálják, hogy…..
    A helyét állítólag nem találó nemzedék sír: nincs munka, vagy csak olyan, amilyen, nincs kilátás, tervezhetőség, nincs miből félretenni, és így tovább, és így tovább. A helyét nem találó nemzedéket kritizálók szerint puhapöcsűek vagyunk, nem akarunk…..
kamuszutra 2011.05.19 18:11:01
@Buzzword: nem egyről beszélünk. és továbbra sem tudom mi az az indymédia. sejtem, hogy valami weboldal, de ennél többet nem tudok róla. hiba volt tőlem, hogy elkezdtem itt érdemben kommunikálni, és "vitatkozni", mert semmi értelme. maradok az eredeti koncepciónál.
kamuszutra 2011.05.19 18:16:07
@Buzzword: ugyan honnan tudod, hogy valójában mit csinálok és milyen az életem? szerinted amit leírok magamról, az feltétlenül igaz? valószínűnek tartom, hogy több adót fizetek be egy évben, mint amennyit te bruttóban keresel. na most milyen cimkét és milyen weboldalt fogsz előszedni a szatyorból? okoska...:)
kamuszutra 2011.05.19 18:24:07
@Buzzword: nem, az az érdemi kommunikáció, hogy érdemben kifejtem amit gondolok. az ember életében semmi szükség lakásra/gyerekre/munkára. ezek a boldogsághoz sem kellenek. mondanám, hogy gondolkodásod tekintetében próbálj kilépni a világ által belédnevelt korlátok közül, de felesleges. nincs értelme az érdemi kommunikációnak. és ezt ne vedd magadra, az én hibám, hogy kommunikálni próbáltam.
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
kamuszutra 2011.05.12 11:51:54
@Alterix: erről szól a kereskedelmi média, hogy használja, és kihasználja az embereket a profitrealizálás érdekében. alekosz az rtl klub organikus, ember alakú pénzkereső gépe. 100 milliókat, milliárdokat kaszálnak általa a részvényesek.

szegény alekosznak pedig annyi esze sincsen, hogy felfogja, nem vele nevetnek, hanem rajta. szerintem ő tényleg azt hiszi, hogy ő a menő csávó, nem pedig egy balfasz, egy igazi mr. bean, akinek az értelmi fogyatékosságán nevetnek.
kamuszutra 2011.05.12 12:32:02
@igenember: így van, prolivérnek kellene többet szerepelnie, mert ő tud vicceset mondani. olyan szövegek kellenek, mint amit tegnap szólt az egyik csajnak amikor be kellett mennie alekhoz a pezsgőfürdőbe: "na menjél aranyom, és csapassad a funkyt.".
kamuszutra 2011.05.12 16:39:13
@SakmaN: ez csak azért van, mert alekosznak jellegzetes a neve. ha laci lenne, akkor ott lenne a vv, mint epitheton ornans.
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
kamuszutra 2011.05.10 14:52:20
@vazsmegyeigerdezsház: és ez miért durva? inkább az a durva, hogy egy parkolóhely bérleti díja többszöröse egy ingatlan bérleti díjának.
kamuszutra 2011.05.10 15:10:47
@Vanek B. Eduard: milyen börtön? ilyenekért 100-200 ezres pénzbírságot osztogatnak. liptainak le sem kéne szarnia ezt az egész ügyet, ügyvéd sem kellene, 1 napi bére lesz a bünti. nem is értem minek nyilatkozik. "folyamatban lévő ügyről nem tudok nyilatkozni, bekaphatod blikk, bors, best."
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
kamuszutra 2011.05.06 22:34:47
@frankó 1: nem vagyok különb, nem vagyok több senkinél. porból lette és porrá leszek, mint bárki más. nincs bennem gyűlölet. vidámság van bennem. jót röhögök ahogy szopatják képírót, és ahogy szopatják képíró szimpatizánsait.
Bár a médiahatóság már március elején azt mondta, hogy két-három héten belül megszülethetnek az első döntések, sőt az NMHH szóvivője két hete kérdésünkre még úgy nyilatkozott, hogy a VV4 vége előtt biztosan döntenek a valóságshow elleni panaszokról, a comment:com…..
kamuszutra 2011.05.04 16:02:43
@Roy: inkább ott kell keresni a választ, hogy az rtl kibélelte a miniszterelnök főtanácsadójának új alapítványát 170 milliós adománnyal. ezért nem basztatja a hatóság az rtl-t a vv4 miatt. szerintem nem is sms-ekkel szedte össze ezt a pénzt az rtl (legfeljebb egy töredékét), hanem csak úgy odaadta.
 Folyik a köztisztviselői törvény vitája. Szokásos unalmas álmos parlamenti ülés. Kölcsönösen lehazugozzák egymást, miközben a szocik a munkavállalókért aggódnak, szégyen, amit a Fidesz művel. A fideszesek ezt kikérik maguknak, aggódtak volna az elmúlt nyolc évben.…..
Szervusz Tibi!Ügyvédekről még nem volt szó, írtam egyet róluk, sorsát szíves belátásodra bízom.Üdv.Bódog   Az öreg Már a rendszerváltás előtt is ügyvéd volt, akkor, amikor még korlátozott volt az ügyvédek száma. Identitásának alapját ez adja. Hasonszőrű…..
kamuszutra 2011.05.03 21:31:54
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
kamuszutra 2011.04.29 23:21:28
@Thug: hát akkor jó tisztánlátást a továbbiakban is! nem dühöngsz, csak felbaszott ez a poszt. aha...holnap meg egy másik cigányos poszt, vagy újságcikk basz fel, de te továbbra sem dühöngsz, csak tisztán látsz. így megy ez.
kamuszutra 2011.04.30 00:06:35
@Thug: csak szórakozom. annyira tisztán látsz, hogy fel sem tűnt. kb. ennyire láthatsz tisztán társadalmi kérdéseket is.
kamuszutra 2011.04.30 00:09:49
@demokrata754: de érdekel a téma, csak nem debil nácikkal fogom megvitatni, akik csak arra valók, hogy jót röhögjek a butaságukon. adom alátok a lovat, aztán nézem ahogy lovagoltok rajta.
  Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat tegnap Tónival és Kálmánnal a roma honfitársaink alapvető jogaiért tartott tüntetésbe, mely a kedd esti gyöngyöspatai verekedés apropóján szerveződött. Elsőként itt van az eseményről készült kis hangulatvideónk,…..
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
kamuszutra 2011.04.27 23:28:14
@freehckr: szerintem mindenki hazudik, ill. a saját szemszögéből meséli el az igazságot, vagyis annak egy szűk szeletét. nekem mindenesetre szórakoztató a műsor. szeretem amikor dráma van. szívem szerint összeereszteném a nácikat és a balhés cigányokat, aztán fotelből, pattogatott kukoricával, kólával a kezemben röhögnék. természetesen a cigányoknak drukkolnék.

nem kell ide menedékjog, meccseljék le. ez a menedékjogos történet csak abból a szempontból jó (nekem), hogy lejáratják vele a kormányt, amelyik nem képes megoldani egy szociális-közbiztonsági problémát, miközben kurva okosnak, ügyesnek próbálja mutatni magát a külvilág előtt.

ez a turul nevű hülyegyerek (akiről kiderült, hogy látens náci, jééé) is nem véletlenül cikkezik arról, hogy "a cigányok" hazudnak. hiszen ha nem lenne bértollnok, akkor arról kellene neki cikkezni, hogy ez a balfasz kormány semmi lényegeset nem tesz a probléma kezelése érdekében, azzal együtt, hogy 1 éve van hivatalban, és 8 éve lett volna kidolgozni a komplett programot.
kamuszutra 2011.04.27 23:48:56
@freehckr: nekem nem fontos az egyes cigányok bűncselekményeitől szenvedő magyar lakosság. mitől lenne az? én fontos vagyok nekik, aki a magyarbűnözés áldozata vagyok? az én magyarbűnözők által okozott milliós károm érdekelt valakit? ha az én problémám senkit nem érdekel, miért érdekeljen engem a mások bűnözéssel kapcsolatos problémája? oldják meg maguk. rólam ugyanúgy elfeledkezik a kormány, ahogy róluk.

a cigányok nem kedvenceim. a magyarok sem. csak embereket látok, lényegtelen a nemzetiségük, hogy milyen népcsoporthoz sorolják magukat. cigányok és magyarok között nincs fontossági sorrend.

a nácik egy másik kérdés. azokat kegyelem nélkül kinyírnám.
2009. október 31-én az Index két újságírója, Szily Laci és Bede Marton elment az aktuális Charta-gyűlésre, majd szép cikkben tudósítottak is az ott hallott-látott eseményekről: "Hány halálos áldozatuk lesz a Fidesz-lágereknek?" Nem tudom, hogy…..
Ehhez nem sokat lehet hozzátenni. A Jobbikhoz közelálló Nemzeti 1 online televízió tegnap esti híradója megemlékezett Adolf Hitler születésnapjáról. A barátságos, családias vágóképekkel illusztrált anyag a náci diktátort "német politikusként" aposztrofálta, és…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
kamuszutra 2011.04.19 14:27:15
@nlght84: szerinted mi itt vitatkozunk? tévedésben vagy. elbeszélünk egymás mellett. engem nem érdekelnek az érveid, engem csak a saját aktuális véleményem érdekel. annak megfogalmazása, és a kapott reakciókon való szórakozás. semmi lényeges nem történik itt, csak szórakoztatom magam, és te ennek vagy az egyik kelléke. köszönöm közreműködésedet. igazság? ugyan már...:)
kamuszutra 2011.04.19 14:33:24
@Johnny336: nem akarok tenni semmit az országért, már az is szép dolog tőlem, hogy adózom. legyen ennyi elég. erre céloztam. nem vagyok "hazafi", nem az ország élete a fontos, hanem a saját életem.
kamuszutra 2011.04.19 14:49:46
@Johnny336: az időjárást is a bőrömön érzem, mégsem zavar ha esik, ha fúj. az életkörülményekre az alkalmazkodás a válaszom.
Mandiner blog Worluk és a nuncius 2011.04.15 09:01:00
  „Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit.” Ezt annak kapcsán posztolta a mester, hogy Juliusz Januszt, feltehetően a pécsi ügy miatt, délebbre helyezte a Vatikán. Azzal, ha az ember a pedofil…..
A Mandineren Turul kolléga egy picit összezavarodott Lázár Jani mosdatása közepette (munka? nem munka? közpénz? versenyszféra?), meg is értem, nagy dolgok ezek ... 1. "De lehet-e azt mondani, hogy sosem dolgozott (esetleg azzal finomítva, hogy rendes munkahelyen/a…..
kamuszutra 2011.04.11 23:16:42
@ColT: nem. röhögni rajtuk. de csak lehet, mert parancsszóra nem megy a röhögés.
kamuszutra 2011.04.12 00:11:11
@mizie: konkrétan mi az a "nagy felelősség"? van a ptk-ban vagy a képviselők jogállássáról szóló törvényben olyan kárfelelősségi alakzat, ami konkrét felelősséget jelentene a képviselőnek, és végső soron a vagyonával felel a tevékenységével okozott kárért? van jogalkotással okozott kárért való felelősség, és a képviselők egyetemlegesen felelnek teljes vagyonukkal?

soroljam, hogy mi a valódi nagy felelősség, idézőjelek nélkül?

pl. egy kft. ügyvezetője a teljes vagyonával felel a kft. tagjainak az általa ügyvezetéssel okozott kárért, és ebben a körben fokozott gondossággal köteles eljárni. egy betéti társaság beltagja szintén a teljes vagyonával felel amennyiben a bt. vagyona nem fedezi a bt. által felhalmaozott tartozásokat, vagy a bt. által okozott kárt. egy bolti pénztáros a teljes vagyonával felel az általa okozott pénztárhiányért.

na ezekre lehet mondani, hogy nagy felelősség, mert konkrét szankció kapcsolódik hozzájuk. elúszhat az ember teljes vagyona, és élete végéig üldözheti a végrehajtó a kár behajtása miatt. tartalmilag ezt jelenti a "nagy" szó.

a politikusoknak nincs nagy felelőssége. sőt, semmilyen felelőssége nincs. olyan szarul dolgozhatnak, olyan gondatlanul alkothatnak jogszabályokat ahogyan csak akarnak. évtizedekre eladósíthatják az országot, a várost. tönkretehetik az egész gazdaságot. áron alul kiárusíthatják a közvagyont. hátrányos energiahordozó szállítái szerződéseket köthetnek. bármekkora kárt okozhatnak a gondatlanságukkal. és semmilyen konkrét, valódi hátrány nem érheti őket emiatt.

ez a mandíneres, közpénzzel kitömött kisköcsög persze mélyen hallgat a valódi felelősségről.
kamuszutra 2011.04.12 00:28:47
@sárkányfő: nem sikerült az egyik párt hátán felmászni, hát felmászott a másik párt hátán. jobbik, vagy szarabbik, teljesen mindegy, a felmászás a lényeg. a kurucinfón, vagy az mtv-ben hazudni, az is teljesen mindegy.