Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebees

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[FIGYELEM! Az alábbi írás irodalmi alkotásként olvasandó, valóságtartalma töredékes, a benne szereplő információk szándékosan el lettek ferdítve! Nem bátorít semmire, legfeljebb csak ironizál.] Magyarországon részben a szabályozás kiskapui miatt van annyi kamu 50-es, meg hát a kiskapus foci nálunk…..
  A luxustól könnyű megcsömörleni. Amikor napok óta olyan autók veszik körbe, amelyekből otthon egy is megállítaná az életet, eltelik az ember. Tudják, jó dolog a rántott csirkemell, de ha napokig csak azt eszik, valahogy már nem is olyan finom. Hogy egy kicsit csökkentsem a…..
Hallottak már kiskölyköket rozsdás lábossal pléhhordót csapkodni? Pont olyan hangot adott a motor minden váltás után. „Kellett neked indiait venni” - mondta bajsza alatt vigyorogva Gyuribaá, a mester. „De tegnap még jó volt” - védekeztem, mire Gyuribaá…..
Sebees 2015.04.24 12:13:47
@Edd China: Még mindíg van aki olvassa :-)
Pontonban turkálni? Piha. Steyr-Puch-alkatrészeket homokfúvatni, alapozni, festegetni? Mit képzelsz... Szent Szobrot polírozni végtelen türelemmel? Dehogyis, ugyan már. Mert még a legnyitottabb házasságokban is eljön a pillanat, amikor a faszi egy kicsit nem az újabb numerákkal és a…..
Sebees 2015.03.15 13:57:28
@Csikós Zsolt: 3 hónapig túrtam a netet milyen robogó felelne meg nekem, aztán az első idei motorozás után elvetettem, kitöröltem minden keresést most már csak a Honda Shadow 750 maradt, mert az út 2/3 főútvonal. A kis Superlight ami most van ezért kevés mert a fehér furgon úgy gondolja hogy a kanyarban is lehet előzni. Többet néztem tavaly a visszapillantót mint az utat. Ha hideg van meg eső akkor meg marad az autó!
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
Sebees 2014.03.22 18:41:32
@thebigben: A világ eddig kiaknázatlan legnagyobb nyersanyag készlete! Rengeteg ritka fém, stb. Aki ki tudja bányászni hirtelen megelőzi az összes többi nagyhatalmat.
Március 21-én indul a Wheeler Dealers, magyarul Autókereskedők következő évada a Discovery Channelen. Ennek kapcsán lehetőséget kaptunk, hogy feltegyünk néhány kérdést a szereplőknek, Mike-nak és Eddnek. Úgy döntöttünk, kérdezzetek inkább ti, mi pedig közvetítjük ezeket a…..
Egy kis technikai összefoglaló, csak úgy Onedin családosan: feleségemmel, Katival együtt tettük le a nagymotoros vizsgát még valamikor 1998-ban. Magától akarta, nem kellett rábeszélés, amint felvetettem a témát, azonnal benyögte, ő is jön tanfolyni. 1998 tája, Miskolc-Tapolca…..
Ebéd után összefutottunk Bandival a szalonon, megbeszéltük, hova és mikor megyünk majd este mászkálni, jót vacsorázni, de valahol ennek a traccsnak a közepén úgy bukott ki belőlünk szinte egyszerre, hogy – „te láttad azt a standot a Yamaha mellett?" – mintha megpillantottuk…..
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
TComment Kell a cirkusz 2013.09.25 06:54:11
.Bizony kell, kirakat nélkül nincs bolt. Az erősebb kutya szerepből pedig nem lehet engedni. Még akkor sem, ha már lassan nincs kit fedezni. Európa elfogy. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sebees 2013.09.25 14:59:54
@f.nero: Én 3 milláért vettem újonann a Dusteremet, és nagyon élvezem vezetni. :-)
A mai kor Zsigulijai ezek. Még a mostani nyomott időkben is sokan megengedhetnek maguknak egy ilyet, és nem is kínszenvedés velük az élet. De a különbségek óriásiak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sebees 2013.09.10 16:30:26
@Dr. GGG77: Én csak ajánlani tudom, tágas, kényelmes, megbízható. Ne higgy a rémisztő fogyasztásnak, ma tankoltam 500km után, ebből 200 főútvonal volt, 300km elővárosi használat. Így 6,4l volt a száz kilométeres fogyasztásom. 10 litert százon az összkerekes benzines eszik meg terepen.
Sebees 2013.09.10 16:41:32
@EFESZ1: Második autónak javasolom a Sanderot, jól néz ki és nagyon megbízható. Az Adac teszteken is jól szerepel, a Német vevőelégedettségi listákon az élmezőnyben van. Pár év múlva le kell cserélni a párom Yarisát, és nálunk is a Sandero a favorit, pláne hogy a Dusterrel nagyon jók az eddigi tapasztalatok.
Sebees 2013.09.11 14:39:25
@szabi1983: Akkor sürgősen szervizbe kell vinni azt az autót, mert a horror fogyasztás amit írsz már gyanús, az enyém mellett vezettem összkerekes Dustert is annak is kiváló a futóműve. A többi Duster tulajjal beszélgetve, max a korai modellek üléshuzata volt extrém olcsó anyag, a többi minőség rendben van. Átrozsdásodás ellen 10 év garancia van rá amúgy 5 év teljes körű, vagy 100000km, ha rozsdásodik tessék szervizbe vinni. Több infó: forum.index.hu/Article/showArticle?t=9202131
Belsőség Milyen lámpa ez? 2010.08.27 16:52:00
Egy olvasótól kaptuk a képet, és tudat alatt igazából már szerintem mindannyian foglalkoztunk ezzel a szerkesztőségben, de nem tudjuk.Ami szinte biztos: európai, leginkább olasz vagy francia autóról van, hetvenes évek, inkább valamilyen alaptípus modellfrissítés utáni verzióján…..