Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyek és események, ahova nem jönnek velünk a múzsák. A kórház, ahol az advent heteiben minden szabad és szabaddá tehető percemet Jutkám mellett töltöttem bizonyosan ilyen. Ez az advent nekünk nem a nyugodt várakozást jelentette, hanem a tevékeny reménykedést.…..
 A legutóbbi írásomban, Krízishelyzetben II. "Azonnal alkalmazható gyakorlati segítségek", megígértem, hogy még több információval fogok szolgálni arról, hogy mik azok a dolgok, amik azonnal segíthetnek nekünk pozitív dolgokra való ráhangolódásra. Következzen…..
   Azonnal alkalmazható módszer krízishelyzetekben 6 lépésben.  1.FÉLELEM = ISMERETLENMinden krízishelyzet alapja, hogy félünk a helyzet eredményétől, jövőnkre gyakorolt hatásától, kimenetelétől, amiket még most ebben a helyzetben képtelenek vagyunk…..
  Ígéretemhez híven, kicsit megkésve bár, de folytatom az előző részekben megkezdetteket. Az első részben A boldogság nagy kérdése, felvetettem a boldogságot, mint témát, hogy kinek, mit is jelent ez a szó, mielőtt részletesebben írtam volna róla. Hiszen fontos, hogy…..