Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beBe

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
beBe 2019.08.19 07:50:04
Üdv mindenkinek! Valaha a Mambó magnetofon, aztán kompakt kazettás magnók, majd ezek soksávos verzióira rögzítettek egy szál gitárral zenéket szerző apáink és zenekaraik. Majd az idő előre haladtával megjelentek az ADAT és egy egyéb merevlemezes rögzítők. Az elmúlt…..
Üdv minden kedves olvasónak! Ezúttal a KORG SR-1 Sound On Sound hordozható felvevőjéről tett közzé egy könnyen érthető, és élvezetes bemutató videót a KORG. A cég francia disztribúciója által készített videó olyan szemléletesre sikeredett, hogy a KORG munkatársai úgy…..
Megváltozott a szocpol neve : az új neve : csok, családi otthonteremtési kedvezmény   Korábbi szocpol feltételei :   A szociálpolitikai kedvezmény jellemzői: A szocpol 1 gyermek után nem jár. A jogosultsághoz legalább 2 meglévő vagy vállalt gyermek szükséges. Meglévő…..
2008. 01.23.  Még szuszogok, még gyors lüktetéssel veszem a levegőt még kapkodom a levegőt. Elaludtam. Az élet értelmén filozofáltam előtte, gondolkodtam mi jó, meg mire és azon, amit Balu mondott, meg Tiso tegnap éjjel, azon, amit mások, azon, amiért érzek, azon…. És…..
2007. 09. 06. 0:04  A szerdai elmélkedések helyett szerdai emlékezések lehetne az új cím…  Eltelt a nyár. Nem mondom, hogy gyorsan. Új életemnek köszönhetően igazán folyamatos nyaram volt, otthon körülbelül két hetet töltöttem, de ezzel lehet sokat mondtam.…..
2007. 06. 29. …ez a harmadik szerdai elmélkedések X. amit elkezdtem, és teljesen összefüggéstelen gondolatok cikáznak bennem. Szomorú, vidám, kiábrándult, érzéketlen, szerelmes, higgadt, türelmetlen, sértődő, tökhülye vagyok. Sokan panaszkodnak a környezetemben, hogy ilyen…..
Amikor azt érzem, hogy jól vagyok, nevetek és szeretném megölelni a fát, a napfényt, a hegyeket, egy lepkét, vagy egy csókot…, elgondolkodom, lehet ez rosszabb? Olykor azt mondom: nem. Annyira jól érzem magam, hogy nincs az a pokoli dolog, hogy lelkem megtörjön. Mikor néha…..
Vecsésen voltam paprikajancsi csúzlizdájával, és elkísért egy kedves volt csoporttársnőm, hogy megnézze, mit is csinálok én ilyenkor. Mikor megérkeztünk, lecucoltunk azt mondja: menjünk el venni valami kaját! És eközben fura dologra lettem figyelmes. Azt mondja látott boltot…..
Egy barátom ötlete nyomán jutottam arra a gondolatra, hogy ha nincs egy ember, akiért éljem az életem, akkor nehezebben boldogulok, és nem érzem a mindennapokat fontosnak! Nincs kreatív gondolatom, vagy nincs cselekedetem, ami kreatívan hatna, mert: ő így fogalmazott: „talán…..
Fura dolog, amin ma reggel gondolkozom! Betegen fekszem ágyamban, mert 39 fokos láz tört rám tegnap, és most újra H. jutott eszembe. Vagyis talán nem pont ő, hanem velem való viselkedése, a múlt érzései. Amikor beteg voltam anno, és ő reggel teát, és enni hozott nekem, majd mikor…..
Nos, LGT "úgy mentél el, ahogy jöttél..."! Ez jutott eszembe, mikor tegnap végleg lezártalak! Fél év után találkoztunk, nagyon megviselt, de büszkén, és férfiasan kiálltam. Utána olyan fáradtság jött rám, hogy mozdulni nem bírtam. Tudatosodott bennem, hogy…..
Szerdai elmélkedések V.   A IV. kimaradt, mert nem tudtam mit, vagy hogyan leírni, de most már megfogalmazódott bennem!   Telnek a napok, és telnek a hetek is, rohan minden, mindenki előre. A napok telténél heteket érzek elhúzni mellettem, míg hetek elteltével hónapoknak…..
Nos, minap majdnem meghaltam! Miskolcra igyekeztem Eger felöl, s 500 méterre a cél előtt ELALUDTAM! Kollégám ébresztett fel, s rögtön megállva átadtam neki a volánt. De, ami érdekes, és rettenetes egyben, hogy nem volt halálfélelmem, nem éreztem, hogy lepörög előttem a film,…..
Úgy döntöttem, hogy ezt a csatornát csütörtöki csatornának fogom hívni! De a csütörtök a csütörtökistáknak van lefoglalva! A kedd azért nem jó, mert van ez a könyv: „keddi beszélgetések életről halálról” nem koppinthatom le! Akkor mi legyen, másik napokon nem…..
2007. március 19. A kezdet Nos, ma reggel úgy döntöttem, hogy elkezdem leírni a tapasztalataimat ebben a helyzetben! Milyen helyzet is? Nem mindenki tudja, vagy nem mindenki tudja jól! Egy éve, pont egy éve kezdődött! Március 19, vasárnap, 2006! Tegnap még egy boldog kapcsolat nemes…..