Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Stein_2

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kondor Katalint nem rugdosták meg, illetve rugdosták, csak nem úgy. De kezdjük inkább az elején, mert minden részletben éltető poénforrás fakad. A Névjegy című műsor a Kossuthon megy, és Kondor szerkeszti, benne tiszteletreméltó emberekkel beszélgetnek a riporterek, és ezek…..
Liptai Claudia kicsit belefáradt, és inkább egy celebbébivel támogatná a showbizniszt, egyébként is nyár van, ilyenkor Havas Henrik legnagyobb gondja, hogy foltot hagy napozás közben a nyakában lógó aranykereszt, arról nem is beszélve, hogy olyan rossz inget húzni, miközben a…..
Dr. Stein_2 2006.07.05 17:36:40
MATULA véleménye:
A női nem legtöbb példányára jellemző, hogy mást gondol magáról, mint ami valójában, a különbség azonban a világon senkinél sem akkora, mint Jakupcsek Gabriellánál. Jakupcsek Gabriella szerint Jakupcsek Gabriella egy csinos, fiatalos, intelligens, független nő. Az emberiség szerint Jakupcsek Gabriella csúnya, öreg, buta és a média által többször megrágott majd kiköpött szerencsétlenség.
Akárcsak Eszenyi, Jakupcsek is képtelen méltósággal megöregedni. Mennyi idős egyáltalán? 47? 50? Akkor meg minek öltözik tornacipős tinédzsernek? Szegény biztos azt hiszi, hogy a műsorai bukása mögött az áll, hogy a főnökei félnek egy igazán erős nőtől. Humorérzékének totális hiányát elviselhetetlen fontoskodása teszi még szörnyűbbé. Valami vidéki művház háziasszonyi szerepe, az kellene neki, ha már KISZ-vezető nem lehet

3 legundorítóbb vonás:
Csíkszáj
Borzasztó mély ráncok, amelyeken ráadásul látszik, hogy milyen görcsösen próbálja eltakarni
Szörnyű, „fiatalos” frizura
Fenék Tibi különvéleménye:

Ez a nő engem valamiért nagyon izgat. Ha csak meghallom a hangját, már akkor szót kér az ezredes, hát ha még meg is látom, akkor már teljes a hatalomátvétel :DDDDDDDDD Az pedig még izgatóbb, hogy vele meg kellene beszélni a dolgokat nagyon komolyan. Ha mondjuk azt mondanám, hogy Gabi, mit szólnál az análhoz, akkor elgondolkodna, aztán vitatkozni akarna és arra várna, hogy érveljek :DDDDD De a Tibit nem olyan fából faragták, hogy mocorgó karóval a lába között nekiálljon érvelni :DDDD Letolnám a nadrágomat bokáig, odaállnék elé, és annyit mondanék, hogy csak egyetlen érvem van, az viszont jó nyomós :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fél perc se telne bele, és már teljesítené is a Tibi kívánságát, mint a kisangyal :DDDDDDDDDD
Vége az évadnak, közzétették a legnézettebb sorozatok listáját, álljon itt az első 20 okulásul. 1. American Idol - FOX (kedd) 31,2m 2. American Idol - FOX (szerda) 30,2m…..
Anettka éjszakai betelefonálós műsora a Bptv-n nem is olyan botrányos. Képzeljük el, hogy nyugdíjas nénik vagyunk, és a lépcsőházban, piacról jövet, teli szatyorral összefutunk a szomszédasszonnyal. Vagy átmegyünk barátnénkhoz málnalikőr és zserbó mellett megvitatni a világ…..
comment:com Igen, igen, mindig! 2006.05.02 00:08:00
Úgy látszik,a 168 óra címlapját e héten is úgy tervezték, hogy írhassunk róla. Ha a külső borító mindkét oldalát kiterítjük, akkor egy pompás MSZP-posztert kapunk, méghozzá a győzelemről. Ki is lehet rakni a falra. Máskor egyébként a lap közepére kellene rakni, mint a…..
comment:com Díj a realizmusért 2006.04.29 12:23:00
Sokszor előfordul az emberrel, hogy felüvölt egy-egy Helyszínelők epizód láttán: "Höjj, ez nem is így van! Baromság!" Nu, a Without a Trace azaz Nyomtalanul c. sorozat esetében (itthon a TV2 adta) ez mostantól hivatalosan is botorság: realizmusáért kapott díjat ugyanis a…..
Emlékszik még, hogy milyen volt a világ Bárdos András és Szellő István előtt? Vagy még régebben, azelőtt, hogy a fekete-fehér kamera minden este fél nyolckor befordult volna a nappalikba? A Duna Televízió ugyan néha szemezget azokból a híradókból, amiken csak szaggatottan mozgó…..
"Bazmeg..." - mondta Ferenc a kiesett Tamásnak szombat este 11 óra tájékán. Én is pontosan ezt gondoltam a Megasztár legutóbbi döntőjét követően, meg még sok minden mást is. Itt van ugye ez a műsor, amiről bárhányszor is hangsúlyozák szélesen artikulálva, hogy saját…..