Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhaszgyula

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felemás eredmény született Tápén és Új-Petőfitelepen a vasárnapi önkormányzati választáson. Mind Botka László, mind pedig én megőriztük a mandátumunkat, bár úgy sejtem, a polgármester ezt az eredményt nem teszi a családi vitrinbe, mert nincs mit dicsekedni vele olyan nagyon.…..
Az utóbbi két hétben beszámolt Botka László „a” polgármester, majd vitázott a többi polgármesterjelölttel. Beszélt, érvelt, ahogy szokott. Volt ott minden - no persze a városházáról kivezényelt tisztviselőkön, a szocialista politikusokon és a nyugdíjasokon kívül:…..
A fejlesztési források elosztása minden településen igen érzékeny kérdés, a legtöbb gondosságot igénylő feladat. Hiszen mindenki azt várná, hogy ebben is érvényesül az arányosság elve, vagyis lakosságarányosan nagyjából minden körzetre, csatolt településre ugyanannyit…..
Tápének igencsak kijutott a "jóból" az elmúlt nyolc év alatt. Az igaz, hogy a Szegedhez tartozás 37 éve közül egy sem volt igazán leányálom, de talán mégis azt lehet mondani,az utóbbi évek jelentették a mélypontot. No nem azért, mert esetleg a tápéiak nem tudták,…..
Olyan, mint ha tegnap lett volna 2006 októbere, amikor megválasztottak Tápé önkormányzati képviselőjének. Alig pár hét, és vége az első ciklusnak, a tápaiak és az új-petőfitelepiek újra dönthetnek arról, ki képviselje érdekeiket a szegedi közgyűlésben. Nekik szól ez a…..