Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ittakary

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak egy nap van hátra, hogy bosszút álljon a joghurtot követelő Pocakon, a tejszeletben úszó csokoládéfüggő hipszteren, meg a nőkön, akik tintával leöntött tamponon röhögnek. Az Index és a Bisztró közös versenyén a legrosszabb reklámokat keressük, és november 6-án…..
ittakary 2012.11.05 14:32:43
Csabával mindketten úgy érezzük, ebben az évben különösen idegesítően sok pletyka érkezett iPhone-ügyben, és meglehetősen kevésnek volt igazán értelme. Noha nekünk ezekről is írni kell, egyre inkább megválogattuk, mit dolgozunk fel, míg aztán odáig jutottunk, hogy…..
Nagyon esedékes a MacBook Pro család frissítése a következő hónapokban, de egy kiszivárgott információ szerint az iMacekből is jönnek még új modellek ebben az évben.Az Apple a Thunderbolt kijelzők support oldalán egy táblázatban foglalta össze, melyik Mac hány kijelzőt képes…..
Eljöttem én is az iStyle Pop-up Store 2011 elnevezésű vásárjába, ami ma délelőtt 10 órakor nyitott a Westendben, és egészen vasárnap este hatig itt találjátok az átmeneti jelleggel felhúzott üzletet. Az ötlet a tavalyi Garázsvásárból jött, akkor az Andrássy úti üzlet…..
ittakary 2011.09.16 21:33:58
Szeretjük mi az Apple-t, egyenesen imádjuk a fejlesztések irányát, ütemét, trendjét, de van, hogy a fejlesztőcsapat néhány tagját lelőnék, felrobbantanánk, a maradványokat ledarálnánk, savban feloldanánk, aztán szétlocsolnánk az egész cuccot a Microsoft hátsó…..
A gépet nem szerepel az online üzletben, ugyanis csak a diákoknak szóló store-ban található meg. Az ára viszont eszméletlen, a legkisebb Air áráért (átszámítva 192 ezer forint) egy 21,5 colos asztali iMacet kapnak az amerikai iskolások. A paraméterek: 3.1GHz Intel Core i3 Dual-Core…..
Csúcs Porsche egy Citroen szalon előtt!Egy zuglói Citroen szalon előtt bukkantam rá erre a gyönyörű Porschéra. Valószínűleg csak a parkolót használhatta, nem hiszem, hogy potenciális vásárló lenne. (valamint zárva volt már a szalon) Ennek az árából jó pár C3-ast lehetne…..
ittakary 2011.08.07 11:21:32
Sokaktól hallottuk már, most a Bloomberg szólalt meg, és mivel tekintélyes lapról van szó, a cikknek is nagyobb súlya van. Egyébként csak azt ismétlik, amit eddig is hallottunk, vagy amit magunktól is kitalálhattunk: a készülékbe az iPad 2 A5-ös kétmagos processzora kerül,…..
ittakary 2011.06.22 14:47:14
@version: Nem te szoktál irogatni handras.hu-ra? Ha igen, nincs kedved visszamenni oda? :)
Kérem szépen, egy példamutató közösséget láthatunk, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola 12.B osztálya mutatja meg, hogyan kell ezt csinálni.Csodálatos. A képet VR6 készítette nekünk, köszönjük...
Appleblog WWDC 2011 keynote - live 2011.06.06 18:00:00
Eljött a nagy nap, a Mac OS X Lion, az iOS 5 és az iCloud bemutatásának napja. A színpadra várjuk Steve Jobsot, nem most, nem kell még Steve, van még egy órád. Menj, igyál valamit a büfében, egy csengő jelzi majd, ha jöhetsz. Hétig mindenki foglalja el magát valamivel, nem azzal,…..
ittakary 2011.06.06 18:19:51
Az Asymco elemzője, Horace Dediu elkészítette a világ mobilgyártóinak piaci elemzését, ebben egy számunkra igen érdekes grafikont is találunk. Ez alapján az Apple a teljes mobileladásokat tekintve is világelső, ha a bevételt tekintjük, és negyedik, ha az eladott készülékek…..
Egy korábbi posztban szó volt egy hétvégi őrült Apple-akcióról, most viszont a találgatások egy valószínűsíthetőbb forgatókönyvet vetítettek előre. Jövő héttől indulhat ugyanis a back-to-school akció, aminek során a vásárolt laptop mellé egy iPod touch-ot adnak…..
ittakary 2011.05.18 19:58:41
@djpetee: azért ez most nem volt kistálytiszta :D
ittakary 2011.05.18 20:01:31
:DD
Hát ha Csaba már elkezdte múlt héten ezt a pornós vonalat a heti Apple-csaj rovatban, a nászút heteire kivett szabadsága alatt én sem fogom vissza magam. Gyuri küldte be nekem Camille Crimson fotóját, amin egy MacBookkal pózol a kis vörös. És találtam egy iPades képet is, szóval…..
ittakary 2011.05.16 15:13:05
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
ittakary 2011.05.11 07:13:37
@dickname [bérkommentelést vállalok]: attól hogy TE nem tudod mire használni, más még igen :)
Kíváncsi voltam már egy ideje arra, hogy mikor fejlődött dinamikusabban a Mac. A régi, PPC-s időkben, amit a hardcore Apple-hívők aranykornak hívnak, vagy azután, hogy Intelre váltottak, és a Mac hardverelemeit tekintve elkezdett egy pc-re hasonlítani? Sokan árulásként tekintenek…..
Gyönyörű Murciélago magyar rendszámmal. Mindig nagy élmény Murciélago-t látni, főleg ha magyar rendszámos. 4-5 darab lehet itthon belőle (+1-2 LP640), szóval a találkozások száma eléggé limitált. Ez a példány a feketére fényezett felnijével és a narancssárga…..
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
Múlt héten írtam itt a blogon arról, hogy az iStyle-tól kapott szörnyeteg MacBook Prókat kipróbálva arra a következtetésre jutottam, hogy négy mag nem oldja meg az én problémáimat: rátettem az elérhető leggyorsabb Apple-laptopra a rendszerem, de nem tűnt el a strandlabda,…..
ittakary 2011.04.07 09:24:49
@Magyarósi Csaba: szemét Szürke Gandalf nektek is oadaadta a receptet... Pedig azt ígérte, hogy csak én kapom meg :(
A Dell marketingvezetője, Andy Lark megköszönte Steve Jobsnak a munkát, amit a tabletpiac létrehozásában végzett, majd szépen eltemette az iPadet. A haldoklás jeleit mostanában igencsak jól leplező tablet Lark szerint csak akkor jó, ha "rengeteg pénzed van és egy szigeten…..
Ritka autók Budapesten Lotus Evora 2011.03.21 16:23:00
A Lotus Evora tutira ritka autó Budapesten! Feladvány hajtás után!Rendszám ezen a fotón egyáltalán nem látszik. De vajon ki lehet-e találni a szélvédőre ragasztott matricából, hogy hová valósi az autó?Biztosan sokan mentitek le a fotókat. Nem vízjelezzük őket, nem teszem…..
ittakary 2011.03.21 21:44:14
@sfdrake: Nem egy nő ül benne véletlenül?
A tavaszi napsütéstől csak jobb lett a fotó és a környezet! Bónusz kép hajtás után! A fotó a Lánchíd pesti hídfőjénél készült, a szállodák előtt. Ebből a kocsiból egyébként a kipufogó fog meg a legjobban... Biztosan sokan mentitek le a fotókat. Nem vízjelezzük…..
ittakary 2011.03.18 15:01:52
ittakary 2011.03.20 18:52:50
@gio: Köszönjünk szépen :)

úúú ez a kék szín igen pulzusemelő hatású :)
A képet egy facebookos alkalmazással készítette nektek Nagy Laci (aka Addict), aki a Saatchi & Saatchival vett részt a T-Mobile-lal közös app fejlesztésében. Bár még néhány nap hátra van, előre is kellemes ünnepeket kívánunk ezzel a képpel, meg az alkalmazás linkjével,…..
ittakary 2010.12.20 18:29:58
Néhány hete nézegettem már a gépem alján található apró kis kiálló csavart. Tudtam, hogy előbb-utóbb ki fog esni onnan, de valahogy úgy voltam vele, hogy ha elhatározom magam, örökké bent tudom tartani az akaratommal. Jedi business.  A héten aztán kiderült, hogy ilyesmire…..
ittakary 2010.11.25 17:05:25
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
ittakary 2010.11.09 01:54:59