Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tejmészáros

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botswana után (közben) a Viktória-vízesés volt a nyári körút utolsó állomása. Kora reggel indultunk a botswanai Kazungulából a zambiai Kazungula felé, hogy minél hamarabb Livingstone-ba érjünk. A nagy sietségben átvertek a taxi árával, aztán egy önkéntes "segítő" a kompjegy árával és a zambiai…..
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Reaktor Mi szóltunk: Trump nyer! 2020.11.04 10:26:53
Érdemes volt minket követnie annak, aki nem akart meglepetésre ébredni: tegnap azt jósoltuk, hogy Trump 274 elektorral nyer, és potenciálisan felmarkolhat 3 államot még. Ebből Arizona és Pennsylvania jelenleg is játékban van. PA az erősebb, ezért a végeredmény lehet 295 elektor is. Frissítés a cikk…..
Tejmészáros 2020.11.04 14:40:07
Augusztus 15-én szombaton délután ellepik a a veteránautók a Szepes Gyula művelődési központ parkolóját, ahol bárki megcsodálhatja az autómatuzsálemeket. A 2020. június 13-ra tervezett "Első Veterános Nap Érden" elnevezésű rendezvény a járvány miatt nem valósulhatott meg. Kárpótlásul 2020.…..
Tejmészáros 2020.09.10 13:41:26
Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt egy felnőtt férfi ellen, aki egy online játék során megismert 12 év alatti lányt csábított el és létesített vele szexuális kapcsolatot. A vád szerint az akkor már 35 év feletti férfi még 2017 folyamán egy online játszható internetes játékon keresztül ismerkedett…..
Tejmészáros 2020.07.08 12:26:36
Március elején már írtunk arról a fantasztikus felújításról, amikor gondolt egyet Karácsony-Varga Gabi, az egyik anyuka és megszervezte ezt a Mária utcai rendelőben, ami párját ritkító! Nem sokáig kellett várni a következőre, hiszen éppen folyamatban van, a Bagoly utcai gyerekrendelő kifestése,…..
Tejmészáros 2020.06.08 15:20:53
Minő véletlenek vannak ebben az érdi politikai életben! Valószínűleg kevesen vannak Érden, akik nem látták még a Vadlúd utcai embertelen mértű szeméthegyet. A Vadlúd utca környékén gyakran találkoznak méretes patkányokkal az ottlakók, nem tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy az utca tárnoki oldalán…..
Tejmészáros 2020.05.28 15:31:47
Nem tudjuk mennyire gondolnak bele a politikusok, hogy tök egyszerűen lebukhatnak ebben a mai, digitális korban, de időről időre így válnak jónéhányan nevetség tárgyává. Ez történt mai főszereplőnkkel Károllyal, Érd volt alpolgijával is, aki a jelenlegi ciklusban megint, a helyi narancsosok…..
A politikai életben minden csak retorika kérdése Érden is, meg is lennénk lepődve, ha nálunk máshogy mennének a dolgok. Itt van például a költségvetés kérdése, amit szépen elfogadtak, megszavazták a fideszesek is, noha nélkülük is el tudta volna fogadni a Csőzik László mögött álló többség. Majd…..
Azért ezeknek a fideszeseknek van bőr az orcájukon, nagyon úgy néz ki, hogy még a koronavírusos hisztiből is politikai tőkét akarnak kovácsolni, komolyan mondom, az agyam eldobom.  T Mészáros András volt polgármester a saját Facebook-oldalán osztogatja a tanácsokat, mit kell tennie az embereknek…..
Tejmészáros 2020.02.28 12:40:35
Nemrég jutott tudomásunkra, egyik olvasónk küldte nekünk a fenti képpel egyetemben, hogy módosul az érdi Tesco-t érintő buszjáratok menetrendje.  Az érdi Tesconál mindösszes egy plakát árulkodik róla, vásárlói tájékoztató gyanánt. A vásárlók és az ott dolgozók is mindössze erről a plakátról…..
A legfontosabb, hogy senki ne utazzon a koronavírus által fertőzött területekre - emelte ki elsőként az állampolgároknak szánt felhívásában a Kormányzati Tájékoztatási Központ. A csütörtök délután az MTI-hez eljuttatott közleményben hozzátették: ha mégis megteszi ezt valaki, akkor regisztrálja…..
Tejmészáros 2020.02.28 10:22:20
2019. január 1-én jött létre az Érdi Járásbíróság, a Budapest Környéki Törvényszék 14. járásbírósága. A járásbíróság felállítását több évtizedes előkészítő munka előzte meg.  A működés megkezdésével az érdi járás lakói egyszerűbben juthatnak hozzá a bírósági szolgáltatásokhoz, helyben intézhetik…..
Akár egy rossz katasztrófafilmben: elkezdődött a hisztéria és a pánik négyzetre emelése nálunk is a koronavírus miatt. Az emberek egy része, remélem, még nem a többség valami nagy világégésre készül, a fővárosban megrohamoztak egy csomó élelmiszerláncot és vittek mindent, ami a polcokon volt. Az…..
Mint, ahogy más városban Érden is hatalmas gondokat okoz a kevés parkolóhely. Nemrég nagy felháborodást váltott ki, hogy az érdi Stop Shop üzemeltetője, mivel elege lett abból, hogy áruházba érkező vásárlók alig tudnak leparkolni, mert a elfoglalják  előlük a parkolóhelyeket, január 20-tól bezárta…..
Ma tette közzé hivatalos adatait a Központi Statisztikai hivatal. Jelentős különbségek mutatkoznak változatlanul a férfiak és a nők között. A most megjelent számok szerint 2019. decemberében a bruttó átlagkereset 406 400 forint volt, 13,1%-kal magasabb, mint egy évvel korábban. Természetesen az…..
Tejmészáros 2020.02.26 11:41:07
Állandóan vita van az iskolai étkeztetés körül Érden is: finom, nem finom vagy éppen még ehető az étel, amit a gyermekeink elé tesznek, és nem utolsó sorban, mennyire egészséges. De ez nemcsak az iskolákra, hanem az óvodákra, bölcsődékre, a különböző szociális intézményekre is igaz. Nemrég írtunk…..
Ha végig nézik a lenti videót, akkor annyi pozitívumot mindenképpen meg kell állapítanunk, hogy az ÉrdTV riportere kitett magáért, és néhány perc bemelegítés után egészen fogyaszthatóvá sikerült moderálnia a meglehetősen széttartó párbeszédet. Ugyan a női kézilabdacsapat körüli ügyekről szólt volna…..
  T. Mészáros András volt polgármesterben ismét tombol a paranoia, és most kivételesen gusztustalanul hergeli híveit, akik be is állnak szépen a sorba. Nagyjából az a lényeg, hogy Csőzik László maga a nagybetűs Sátán, aki hatalmas patáival szét akarja tiporni mind azt a szépet és jót, amit T.…..
Budafok-Tétényben testületi ülést tartott ma az önkormányzat. Mint ismert, Budapest XXII. kerülete volt az első, ahol 2 mszp-s, valamint egy elvileg független képviselő átállt a Fideszhez némi aprópénzért cserébe. Ők akkor azt állították, hogy csak azért tették, hogy a kerület működését…..
Nyugodtan mondhatjuk, hogy Érden korszakhatárhoz  érkeztünk, ami a kézilabdát illeti. Miután az utóbbi időben már, mind az eddig felhalmozott hiány mértéke - ami kizárólag a T.Mészáros korszakhoz köthető és MILLIÁRDOS NAGYSÁGRENDŰ -, mind a csapat éves finanszírozási igénye - ami 700 MILLIÓ/ÉV-hez…..
Tejmészáros 2020.02.19 17:45:09
@SergioLeone: 320+ apport+reklámszerződés. Idén jön a +27% áfa, a kevesebb MKSZ támogatás, így jön ki a 700...
Nézegess itt, látsz csodákat:
www.handballerd.hu/kozerdeku-informaciok

Jó kis kommunista csapatot hozott létre TMA, sehol nincs ilyen, hogy közpénzből minden... Debrecen kemény 30 milkát ad évente, mégis működnek.
Remek ötlettel állt elő Kövesdi Péter, le a kalappal előtte. Rutinos újságíróként, illetve az Érd Médiacentrum februártól regnáló vezetőjeként úgy gondolta, hogy ne üzengessenek egymásnak a helyi döntéshozók, hanem üljenek le és beszéljék meg a kézilabda ügyeit. Miután ez jelen pillanatban az egyik…..
A hírek szerint közös megegyezéssel távozik hivatalából Érd jelenlegi jegyzője, Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébetet.  A döntés nem feltétlenül meglepő, hiszen Mecsériné köztudottan jó viszonyt ápolt, a korábbi polgármesterrel, T. Mészáros Andrással. Mivel a jegyző a polgármesteri hivatal vezetője,…..
Tejmészáros 2020.02.11 13:22:16
Vajon véletlenül, vagy szándékosan nézték be a Fidesz-KDNP helyi vezetői, Aradszki András és T.Mészáros András októberben kiszavazott ex-polgi az érdi közétkezéssel kapcsolatos történetet. Nem tudni, hogy melyik szerencsétlen tökfejben fogant meg az ötlet, de a lényeg, hogy hű sameszukkal, a helyi…..
Közzétették elektronikusan a képviselők egy részének vagyonnyilatkozatát Érden, amire eddig még nem volt példa. Szerintünk fontos, hogy fent legyenek ezek a dokumentumok az önkormányzat hivatalos oldalán, hiszen az érdieknek joguk van megtudni, milyen vagyoni helyzetben vannak azok a képviselők,…..