Regisztráció Blogot indítok
Adatok
|||

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretitek? Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
||| 2021.12.19 11:27:42
@yolika77: Igen, Be8+ nyer.
Ha egy olyan pasitól kérsz időt, aki addig se foglalkozott veled, ott már tényleg csak a szünet segíthet – lehetőleg az a fajta, amelyik örökké tart.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak…..
Posztolónk egy folyamatos megcsaláson alapuló kapcsolatból szabadulva újra társkeresésre adta a fejét, és kapásból egy olyan férfiba botlott, aki már a levelezéskor ugyanazt a hímsoviniszta dumát nyomja, mint csapodár exe.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
Érdekes tanulságokat hordozó levelet kaptunk: a csaj azt kifogásolja, hogy a pasija nem féltékeny, bármivel is próbálkozik. Az igaz, hogy párja érdektelen mostanában és már semmiben sem kezdeményez, de van ott egy nő is, aki mindezt tűri.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
Levélírónk kedvező anyagi helyzete az ellenkezőjére fordult és most döbbent rá, hogy eddig miért is szerették a nők.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha…..
„Egyszer simán azt mondta, hogy hosszútávon nem tudná, mit is akarjon tőlem. Ha azt mondom, szeretlek, arra az a bejáratott válasz, hogy oké” – Ha egy frissnek mondott kapcsolat már az elején ellaposodik, joggal érezheti úgy a barátnő, hogy el van hanyagolva. Viszont ha a pasival egyáltalán nem…..
||| 2021.11.25 14:03:07
@nOniCk:

"Őszintén beszéld meg vele, hogy mire van szükséged, hogy szeretve legyél."

Nemá. :D Ez nem alap lenne?
Igazából ha valakinek ilyet mondani kell, akkor számára az kényszer lesz, mert ő nem olyan típus. Ha valakinek az a természetes ahogy ő szeret, az esélytelen, hogy átalakul a személyisége. Ha ez így működne, szinte minden kapcsolat megjavítható lenne.
Az őszinteség nem mindent old meg, sőt sok dolgon ronthat, ha nem is értik meg a felek, hogy miért.
||| 2021.11.25 16:38:52
@nOniCk:

"Jól látod, ideális esetben elég sok kapcsolat megjavítható lenne"

Hát én ilyet nem látok, és pláne nem gondolom. :D
Szerintem a kapcsolatok döntő többsége alapból hibás, ezért nem is javítható meg. Legalábbis a válási statisztikák, és az egyéb kapcsolati problémák (mint pl. ezen a blogon is látható), szakítások alapján, de akár a megmaradó kapcsolatok minőségén is látszik. Ezek szerintem kétségtelenül a tapasztalatlanság, és a sok egyéb hiányosságok miatt vannak, amiknek a változását én esélytelennek látom, a jövőre nézve meg pláne. Persze ez régen is így volt.
Ehhez még hozzájön, hogy a megszerzett tapasztalatok önmagukban semmit sem jelentenek, mert a döntő többség fel sem tudja dolgozni, és megy bele a következő hasonlóba.
Ráadásul a korral változik a motiváció is, ennek egyik eredménye, hogy kb. 40-45 felett a párok külön életre vágynak, és egyre több a hétvégi "szórakozzunk együtt" jellegű kapcsolat, az együttélés kizárásával, mert az "úgyis csak elrontaná az egészet". :) Szóval a legtöbben azt se tudják egész életükben, hogy miért nem sikerült nekik a jó párkapcsolat, de azt sem, hogy egyáltalán kit keresnek.
Ezért tartom én teljesen hibásnak a sok életmódtanácsadói, pszichológiai maszlagot, hogy mit tegyenek, hogy tartós legyen a kapcsolatuk. Ezek univerzálisan mindenkit egyformának gondolnak, pedig pont az emberi különbözőségek miatt van az összes probléma. Pont a rossz kapcsolatban maradás technikáit erőltetik, aztán semmi sem lesz belőle.
Persze mivel az emberek meg olyanok, amilyenek, ezért minden marad a régiben, én is max. a problémák okát tudom elmondani, de megoldás meg arra sincs. :D
Posztolónk bevallja, hogy nincs sok olyan ismerőse, akiknek tíz évnél idősebb kapcsolata lenne, és mindebből főleg negatív következtetéseket von le. Vajon a tartós, de boldogtalan kapcsolatok mögött megalkuvás, vagy önismerethiány van?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
||| 2021.11.25 13:38:31
@Gukker:

"Vagy társadalmilag és anyagilag kevésbé megbecsült munkát végez mint ő?"

Ha te elmégy egy randira, és nagyon bejöttök egymásnak a csajjal, minden klappol, és aztán kiderül, hogy többet keres, mint te, akkor dobod? :D

Olyan ez, mint mikor a randioldalon valaki azt írja, hogy dohányosok, vagy nem a környéken lakók kizárva. Lehet, hogy pont akkor szalasztotta el azt a párt, akivel boldogan élt volna. Na mindegy.
||| 2021.11.25 14:07:17
@Gukker: Ja, értem, te homogén masszának tekinted a nőket és a férfiakat is, mindegyik nő, és férfi is pont ugyanaz a szint, és ugyanúgy gondolkodik, és érez. Akkor itt lehet a bibi, így már értem. :)
„Rengeteg a válás és minden esetben a férfi jön ki rosszul belőle. Nekem a saját tulajdonú ház egyfajta biztosíték” – Posztolónk kockázatkerülő, előre aggódós fajta, és bár szereti a barátnőjét, nagy tervekbe még így sem szívesen vágna bele. Ami az övé, az az övé.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
||| 2021.11.13 22:48:46
@MsIreneAdler: Nyilván csak találgatunk, lehet hogy a csaj Debrecenben él, a pasi meg egy hajdúsági, vagy szabolcsi faluban, és a csaj lakása 2x annyit ér, mint a pasi háza.
De mint fentebb írtam, egy ide nyavajgó buta faszról van szó, aki képtelen elmondani a "nagy szerelmének" egyetlen mondatot, hogy nem akarja eladni a házát. Ez aztán stabil, őszinte kapcsolat! Húzhatja az időt persze egy kicsit, vagy ha a csaj is ilyen értelmi szinten van mint ő (és mivel együtt jár a pasival ez valószínű) akkor tovább is, de előbb utóbb mekegni kell a tutit, ha gyerekről is szoktak beszélni.
||| 2021.11.21 20:53:55
@Almandin:

"... és mivel nem volt házassági szerződésünk és a közösen szerzett dolgokat sem ismerték el, fedél nélküli lettem, a kocsimat sem tarthattam meg, semmim sem maradt."

Én nem tudom, hogy mi történt, de ez az idézet a levélből egyszerűen hazugság.
A negyvenes pasi úgy érzi, hogy a húszas csaj többet akar tőle, de hamar rájön, hogy csak egy számára érthető játék részének szánja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők…..
Amikor a barátnőd és az anyukád kölcsönösen nem bírják egymást, az nem tekinthető kiegyenlítődésnek, legfeljebb egyfajta negatív harmóniának.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a…..
Múltkori listánk sikerét meglovagolva folytatjuk kalandunkat a szexuális tévhitek bugyraiban, ám ezúttal a viccelődést félretesszük, hogy az emberi életeket és kapcsolatokat valóban elrontani képes félreértéseket tegyük tisztába. Hadd szóljon!..
||| 2021.09.28 10:20:40
@Boar.:
Maxi egész élete kinn van a neten fotók formájában, nem nehéz megtalálni.
Ha jól sejtem ma is nős, ráadásul szerintem (ízlések és pofonok) a felesége anno egészen csinos csaj volt. Más kérdés, hogy ettől függetlenül folyamatosan ostobaságokat makog évtizedek óta, dehát a legtöbb ember hasonlóan ostoba, mindenki a kis világában egy kis istennek képzeli magát. A világ már csak ilyen.
Az embereknek megvannak a korlátaik, és az még azt sem jelenti, hogy a kevésbé ostobáknak jobb. A boldogság relatív!