Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabolts (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor négy évvel ezelőtt az első ördöglakat találkozót megrendezték Bakonysárkányban még magyarázni kellett, mik is azok a fából, fémből készült a furmányos szerkezetek, amiket ezzel a nem túl bizalomgerjesztő névvel illetnek. A logikai játékokat a közhiedelem ma már a…..
Szabolts (törölt) 2010.09.25 17:45:05
 Azt hiszem, ezt a dalt mindenki ismeri. Gyerekkorunkban megtanultuk, hogy ilyen egy család. Apa mosdik (megjött végre a melóból, ráfér a pihenés) Anya főz (dolgozott Ő is, de a háztartást akkor sem ússza meg) Együtt lenni jó. (legalább így este, meg hétvégén talán,…..
Szabolts (törölt) 2010.08.23 22:57:10
@mindenlébe: Talán az a dolog nyitja, hogy alkalmazkodni kell a valósághoz. ahol az a helyzet, hogy az apa tartja el a családot, ott ahhoz kell alkalmazkodni, ahol meg az anya a sikeresebb, ott ahhoz kell alkazmazkodni. Amikor összeházasodtunk, akkor én az egészségügyben dolgoztam (nem orvos vagyok) a párom pedig egy elég ismert és elismert cégnél volt közgazdász (azóta is az) Mit kellett volna tennem? Lezsírozni a főnökével, hogy adjon neki kevesebb fizetést, hogy az én közalkalmazottim versenyképes legyen? Belemenni egy esélytelen versenybe? (akkor is többet akarok keresni, ha bele is feketedek) Elhinni a párkapcsolati tanácsadók zagyvaságát, hogy egy tizes skálán legalább nyolcas nő nem élhet együtt egy max ötös-hatos pasival?
Szabolts (törölt) 2010.08.23 23:32:42
@mindenlébe: A tájékozódás az pasis vagy nőcis dolog? (Én jobban tájékozódok, mint a párom)
És az milyen dolog, hogy én teszek rá, hogy eltévedtünk? Másik úton mnetünk és kész. Odaértünk? igen. Időre? Igen? Nem tetszett a táj? De tetszett. akkor meg mi van???

Mi úgy közlekedünk a feleségemmel, mintha rallyznánk. Ő tekeri a kormányt, figyeli a táblákat, lámpákat, forgalmat, és az istennek se hagyja, hogy bemérjen a traffipax. Én ott ülök az anyósoknak és navigátoroknak rendelt jobb egyes ülésben, és térképet lapozok (ha akarok) Lekérem telefonon a netről, hogy hol lesz az autópálya mellett McDrive, aztán meg bemegyünk a KisTücsökbe a Balcsi parton, mert ott férfias adagokat adnak házias, de nem lebutított recept szerint.