Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yuuki21

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utsuki no Kuroi Neko Ichi pound 25. 2011.04.30 17:20:00
Sziasztok!Hosszabb szünet után végre újra van időm a fordításokkal foglalkozni. Ma délelőtt át is küldtem Naru-channak az Ichi pound 25. fejezetét.Mindenkinek jó olvasást hozzá!Yuuki..
Utsuki no Kuroi Neko Ichi pound 23. 2011.01.23 15:31:49
Sziasztok!Elnézést a pár hetes késésért, de végre volt időm és elkészültem az Ichi pound 23. fejezetével. Köszönet a segítségért Wonderfoxy-nak! :)Jó olvasást mindenkinek!..
Sziasztok!Mivel nemsokára itt a karácsony, ezért gondoltam megleplek titeket két új Ichi pound fejezettel, a 21-essel és 22-sel! Kosakuéknál is közeledik a karácsony. :DJó olvasást hozzá és előre is Boldog Karácsonyt mindenkinek!..
Sziasztok!Újabb hétvége, újabb Ichi pound fejezet. :P Ebben, a 19. fejezetben végre lezáródik Kosaku és Kurusu küzdelme, és kiderül, hogy Kosaku végre barátnőhöz jut-e, vagy sem. Ma reggelre nálunk havazott, így a gyönyörű kilátás csak még több kedvet adott a…..
Utsuki no Kuroi Neko Ichi pound 18. 2010.11.21 10:39:27
Sziasztok!Elkészültem az Ichi pound 18. fejezetével, mindenkinek jó olvasást hozzá!Yuuki..
Sziasztok!Megint itt egy újabb Ichi pound, méghozzá a 17. fejezet. Ezen kívül elkészültem a Kindan Wedding 2. fejezetének fordításával is, át is küldtem őket Naru-channak, lektorálni és szerkeszteni.Szép napot mindenkinek!Yuuki..
 Sziasztok! Ahogy ígértem, elkészült az Ichi pound 16. fejezete, már át is küldtem Naru-channak. Mindenkinek jó olvasást hozzá! :D Yuuki..
Sziasztok!Gondolom néhányatoknak feltűnt, hogy már két hete nincs új Ichi pound fejezet. Tényleg sajnálom, de most kissé összecsaptak nálam az egyetemi határidők, ezért csak jövő hét végére tudok új fejezettel szolgálni. Tényleg bocs mindenkitől, addig is élvezzétek a többi…..
 Sziasztok! Itt egy újabb hétvége és itt egy újabb Ichi pound fejezet is, nevezetesen a 15-ös. :P   Lektorálás után már kint is lesz az oldalon. Jó olvasást hozzá! További jó hétvégét mindenkinek! Yuuki..
Sziasztok! Elkészültem egy újabb Ichi pound fejezettel, a 14-sel, amit már át is küldtem lektorálásra. Szerintem nemsokára ki is fog kerülni. Kaichou-ból már a 3. fejezet fordításán dolgozom, a 2. szerkesztése Reiko-channál készül, de mivel ő koleszos, ezért csak…..
 Sziasztok! Elkészültem az Ichi pound 13. fejezetével, átküldtem Naru-channak, hogy elvégezze rajta az utolsó simításokat. Szerintem pár napon belül kint lesz. Ezen kívül átküldtem még a Kindan Wedding leírását is, aminek az első fejezete hamarosan szintén kierül…..
Utsuki no Kuroi Neko Új projekt! 2010.09.04 18:45:00
Sziasztok!Nemsokára új projektbe kezdek, vagyis kezdünk, mivel lesz egy segítségem is. Én fogom fordítani a mangát és valaki pedig szerkeszteni.Az új mangaprojektünk címe Kindan Wedding, Kurumatani Haruko munkája. Az ismertetőm nemrég került fel róla a MANGAzin oldalára és…..
Sziasztok!Először is jó iskolakezdést mindenkinek! Bár ez talán nem valami nagy pozitívum... :PElkészültem az Ichi pound gospel manga 12. fejezetével. Már át is küldtem Naru-channak. Gondolom nemsokára kint is lesz az oldalon.További szép napot mindenkinek!Yuuki..
Sziasztok!Végre elkészültem a Kaichou wa Maid-sama! 2. fejezetének fordításával, át is küldtem lektorálásra Naru-channak.Yuuki..
Sziasztok!Ma átküldtem Naru-channak az Ichi pound no fukuin 11. fejezetét, gondolom napokon belül ki fog kerülni.A Kaichou wa Maid-sama! manga 2. fejezet fordítása kb. a negyedéig van meg, igyekszem minél előbb befejezni.Yuuki..