Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukszindeksz

2 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét elkezdődött egy nyári szezon a Budai Várban, s vagy két éve nem írtam az ott történt buszos és "buszos" vonatkozású dolgokról semmit. Pedig az eltelt két év során igencsak felfutott a castle shuttle buszozás, amit a Budai vár 2016-os felújításához köthető forgalomcsillapítás generált, s a BKK…..
2016 óta irányítja Fürjes a budapesti fejlesztéseket, mindezt pár napja megerősítették. Tarlós önállósága zéró, teljesen mindegy, hogy indul-e a következő ciklusban. ..
bukszindeksz 2018.05.22 00:09:44
@szellemkor: kivirult? Aztán mégis hol?
Az ismétlődő idő misztériumát számos film pedzegette már az elmúlt évek, évtizedek folyamán, a lehető legkülönbözőbb módokon. Az örök klasszikus Idétlen időkig egy humorosabb, romantikusabb irányba próbálta elvinni ezt a témát, a nem túl régi Boldog halálnapot! pedig…..
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
Antonio Banderas jelenleg is Budapesten van, pár napja miatta zárták le a Király utcát a belvárosban, de azóta látták már Szentendrén is. Ugyanis épp forog a National Geographic Genius című sorozatának új évadja, amelyben ő játssza Pablo Picasso, a zseniális festő időskori énjét. (A képre kattintva…..
bukszindeksz 2018.01.24 18:26:49
@Puch: január elején egy hétig voltak Máltán, előtte és azóta itt forgatnak
Az ezredforduló után a mainstream, amerikai horror egy komoly krízisen ment át: a műfaj jóformán a kiirthatatlan franchise-ok egyre gyengébb folytatásaira és rebootjaira redukálódott (egyedül a Fűrész törte meg ezt a törvényszerűséget, hogy 2-3 részen belül éppen saját maga váljon eklatáns…..
bukszindeksz 2017.10.17 05:25:56
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Hajnalonként újabban három fapados gépnyi ember indul egy tenyérnyi helyről és halad át két útlevélbódén Ferihegyen. Tessék figyelni, lehet, hogy az egyik gép kapuja már zár, miközben a másik gép utasaival állunk a csőben, vagy a lépcsőn. Nyomulni kell és lifttel ki lehet kerülni a lépcsőn álló…..
bukszindeksz 2017.07.02 08:38:49
@izotopia: Te beállhatsz az agyilag egyre lepusztultabb (mellesleg romániai költő és gyakorló light alkoholista) ötletgazda, Szőcs Géza mögé, de a repterünk az bizony Ferihegyen (ami egy földrajzi név) van. Olyannyira idióta ötlet volt egy magyarul soha nem beszélő, ausztriában született zeneszerzőről elnevezni a légikikötőt, hogy azt még a külföldi tulajdonos sem vállalja fel, nincs is kiírva a terminálokon sehova.
A hír: lesz végre-valahára közvetlen menetrend szerinti buszjárat a belváros és a reptér között. Persze, Vincent, örülünk nagyon, de pár kérdésre még szívesen választ kapnánk. De először, ha valaki még nem hallott volna róla, a legfontosabb paraméterek. A jelzése 100E, érdekes, mert az…..
bukszindeksz 2017.06.29 08:06:08
@Antalbaba: a reptérnek az égvilágon semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy megkönnyítse az odajutást.
Max akkor lenne, ha lenne egy másik reptér is a környéken, amellyel versenyeznie kéne...
Mobilozó Rádió mindenkinek 2017.06.24 08:00:00
Az Androidosok tudják, milyen jó érzés néha rádiót hallgatni a kis zsebkészülékükön keresztül, sajnos az iOS banda ebből a gyári appból kimaradt, de szerencsére van megoldás és még többet is kapunk egy gyári alkalmazás tudásánál természetesen teljesen ingyen!..
Új paradigma Maxpontos szóbeli 2017.06.24 01:14:49
Zajlanak a szóbeli érettségik. Ilyenkor mindig eszembe jut egy hajdani kedves tanítványom, aki a földrajz szóbeli felelete közben egyszer csak így szólt: és most lapozok az atlaszban 2 pontért. Majd áthajolt az asztalon és megnézte, hogy tanára valóban beírta-e a pontozólapra a 2 pontot. Mert ami…..
bukszindeksz 2017.06.25 07:36:18
@Netuddki.: Állampolgári öntudat. Az meg mit takar?
Boldog gyerekek, mezítlábas beatboxer, a Tavaszi Szél mbube verziója és együtténeklős buli - egy pár emlékezetes pillanat a 2017-es Budapest A Capella Fesztiválról. Fényképes-videós beszámoló következik: A Vocal Band Kreativo itt Budapestről énekel. Fotó: Vargha Máté..
bukszindeksz 2017.06.17 08:43:51
30/40 A kör - filmkritika 2017.04.28 00:05:01
Ha valaki felhúzná a szemöldökét a film címét olvasván, megnyugtatjuk, hogy ez most nem az a 2002-es A kör. Ez egy másik. A magyar forgalmazó vagy alibizett, vagy szándékosan, egy okos marketinghúzás keretében ugyanazt az elnevezést használta, mint sok évvel ezelőtt annál a bizonyos amerikai…..
A Magyar Közlekedési Klub szerint minden közlekedési szabályozót úgy állították át Óbudától a budapesti városházáig, hogy Tarlós István könnyedén beérhessen a munkahelyére az autójával. ..
A meghirdetett menetrend alapján igazi gyorsbusz indult a budapesti reptérről a belvárosba. Az útvonal kitűnő, felfűzi a pályaudvarokat is. A menetrend is zseniális, fél óránként jár. A valóság egy cseppet más, de a szolgáltatás valóban létezik, minibusszal. Sőt egy másik szolgáltató is belépett a…..
bukszindeksz 2017.04.18 06:34:24
@darvaskristof: A gyorsforgalmin néhány hete már csak max. 70 km/ora a megengedett. Mert valami barom úgy gondolta, ez jó ötlet...
autózz! Mazsolarajzás 2017.04.16 20:48:07
Húsvét van. Ezt több dologból lehet tudni. Egyik a naptár, a másik az, hogy rajzanak a mazsolák. Hetvennel az autópálya belső sávjában, hússzal lakott területen. Azt sem tudják, hol vannak. Nem érti, miért villogják-dudálják le a fejüket, fogalmuk nincs a KRESZ-ről, de van jogsijuk, van…..
bukszindeksz 2017.04.17 18:14:18
@d.j: Teljességgel egyetértek. Baromság.
A magyar soroltatás csődje. Nem akikről a post szól, hanem a poster maga.
bukszindeksz 2017.04.17 18:15:31
@bukszindeksz: helye autokorrekt.
A magyar sofőr-oktatás csődje.
Házasság első látásra címmel jön a Married at First Sight nevű formátum a magyar kertévébe, pontosabban az RT Klubra május 2-tól. Az eredetileg heti adásokkal operáló formátumból itthon napi lesz, és a Konyhafőnök VIP helyén fog menni, és annál sokkal megosztóbb lesz (már ha egy celebfőzős vetélkedő…..
bukszindeksz 2017.04.15 06:24:14
@Szabolcs Péntek: miért olvassam?
„Futtasd már ki a gyereket, addig beszaladok a Sparba”- hangzott a kérés egy gondterhelt anya szájából a Rákóczi téren, majd hatalmas, jól megpakolt bevásárlótáskákkal elindult a Vásárcsarnok felé, hogy az utolsó kuponjait is be tudja váltani a Glamour napok nagy forgatagában. Eközben az apa, akinek…..
bukszindeksz 2017.04.13 07:29:15
@Potpolett: igazi 70-es évek feeling volt olvasni
  1, Azt hiszem, így kell valamit jól adaptálni Amikor a Netflix kiadta a sorozat előzetesét, nem igazán fogott meg a 13 Reasons Why. Kicsivel később azt hallottam, hogy a könyv, amiből készült sem túl jó, hiába lett hatalmas siker. Ilyen előzmények után érkezett el a premier időpontja és úgy…..
Alapvetően két dolgot viszünk leginkább magunkkal bárhová megyünk is. Az egyik a telefonunk, a másik pedig a pénztárcánk. A telefonok folyamatosan fejlődnek (és persze a pénztárcát is helyettesíteni akarják), miért ne fejlődhetne ugyanígy a pénztárcánk is? Már korábban bemutattuk az elhagyhatatlan…..
bukszindeksz 2017.04.11 21:53:59
@s: ez nem hozzászólás (komment, ha úgy jobban tetszik), hanem kinyilatkoztatás, annak is túl hosszú. Én legalábbis nem voltam képes végigolvasni. Valaki esetleg összefoglalná?
25 évvel ezelőtt, 1992. április 6-án kezdődött a legújabb kori történelem le nem mosható szégyenfoltja, a boszniai háború.                                 1992. április 6. A demonstrálók... Ahol a nacionalizmus, a gyűlölet ülte torát hosszú éveken át. Ahol a békéért, az összefogásért tüntetőket…..
bukszindeksz 2017.04.06 21:04:45
@bukszindeksz: Helyreigazítás: nem mondatokért, hanem tőmondatokért.
A mai bejegyzésben arról tájékoztat a levélíró, hogy a kezdetben még örömmel fogadott új szomszédai, végül nemvárt életvitellel lepték meg a mindennapokban. Tisztelt Admin Kapitány! Körülbelül fél éve új szomszéd költözött mellénk! Egy kicsit még örültünk is ,mert az előző nem sokat törődőt az…..
bukszindeksz 2017.03.19 06:36:10
bukszindeksz 2017.03.19 07:44:33
@Könyveslány: Ha már valaki kitalál egy ilyen sztorit, legalább írja le rendesen, hibák nélkül.
bukszindeksz 2017.03.19 08:54:17
@Admin Kapitány: életszerűtlen, túlzásoktól hemzsegő, végtelenül egyoldalú tálalás, a fogalmazás (és a már felhánytorgatott gyenge helyesírás) minősége, amely az író szerényebb mértékű intelligenciájára utalnak.
Ez mind együtt arra enged következtetni, hogy a sztori erősen sántít, vagy akár teljesen a világgal folyamatosan harcban álló, saját jelentéktelenségét feldolgozni képtelen levélíró szegényes fantáziájának terméke.