Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerencsétlenflótás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ciprus a napfény, a szerelem szigete, ahol a mitológia szerint Aphrodité istennő kiemelkedett a tenger habjaiból. A lebilincselő történelmi emlékek, a kellemes időjárás, a jó közbiztonság, az álomszép környezet teszik a mediterrán szigetet ideális úti céllá. Itt Shakespeare, a keresztes lovagok,…..
szerencsétlenflótás 2021.09.03 08:22:07
@Terézágyú: te i bites, nem tudom hány éves vagy, de hogy egy szemétember az biztos. Szégyelld magad.1x te is megöregszel, de ilyen mentalitással nem is olyan biztos!!
"Jól lepontozták az airbnb-n a Király utcai lakást, mert hangos. Direkt a bulinegyedbe jöttek, mégis mire számítottak?!" - duzzogott egy, a Kazinczy utca-Király utca-Gozsdu Udvar és vonzáskörzete által fémjelzett, belső-terézvárosi és belső-erzsébetvárosi lakások rövidtávú…..
Inda gépház Indamail problémák 2013.08.23 15:07:15
Sajnos van néhány olyan fiók, ami pár órája nem fogadja a beérkező leveleket. A hibát egy rosszul beállított központi SPAM-szűrő okozta, ami miatt a levél feladói azt az automatikus üzenetet kapták, hogy próbálják meg később újraküldeni a levelet.A szűrőt kikapcsoltuk, ezért a feladók nem kapnak már…..
szerencsétlenflótás 2014.11.26 15:19:54
Végre! 2010. augusztusa óta illetékmentes az ajándékozás egyenesági rokonok között. A lelkes polgárok - alaptalanul bízva a jogbiztonságban - tömegesen íratják át ingatlanjaikat gyermekeikre, családjuk és az ügyvéd társadalom nem kis örömére. Jóhiszeműen élnek e…..