Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szofideluxe

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintén orosz szokás volt régebben, hogy tudatták az új típus létét, de nem mutatták meg. A nemesikle srácok között úgy néz ki él még ez a beidegződés, de a Szofi ügynökeinek szeme előtt semmi sem maradhat titokban. Találtunk egy titkos felvételt a Szu-27 gyakorló…..
DÉL-MAGYARORSZÁGI PARANCSNOKSÁG jelenti:A pécsi körzetben lövészeink komoly német ellenállásba ütköztek. A veszteségekről információ nem áll rendelkezésre. Az egység vezetői, csak egy filmhiradós felvételét tudták eljuttatni hozzánk az eseménykről.  Később…..
Sopianae DeLuxe Hatejamo - Nyitány 2010.09.20 10:12:00
A Technika Ünnepének fő látványossága a nemzetközi hagyományőrzők által eljátszott három csata, a Pécs Pláza melletti hatalmas füves területen. A csatákat és a csatolt kiállítást, egy a város főterén rendezett katonai dísz-szemle előzte meg. Itt a jelenkori parancsnokok…..
Ezt komolyan mondom, szinte alig hiszem. A BKV botrányok, és a tömegközlekedési egyen-csóróság korában, ez hihetetlen. Ha ezt tényleg megcsinálják, és nem fullad botrányba, akkor le a kalappal!"A Pannon Volán Zrt. sikeresen pályázott régiós elosztású európai uniós…..
Sopianae DeLuxe Hiba a mátrixban! 2010.09.11 09:00:00
Csütörtök este lőttem ezt a képet: Na, mi a hiba benne? Ja, és hogy hogyan került oda, és miért? Megfejtés ITT! Ezt meg a Nördöknek:  ..
A sorozat célja a kulturált, sportszerű gokart versenyzés elterjesztése, népszerűsítése az amatőr, tömegsport jelleggel versenyzők között. A Bajnokság pontgyűjtő rendszerben kerül lebonyolításra a 2010. év során a sorozatba bejegyzett versenyeken indulók számára. Az…..
Sopianae DeLuxe GYERTEK! 2010.08.28 12:10:00
Nincs rá szó, mellyel leírható az élmény..VII. Belsőség találkozó. Sukoró, Gémeskút vendégház. MA!Most.....
Sopianae DeLuxe Intro 2010.08.20 09:05:00
Még elég vizenyős volt odakint, amikor egy szép napon, egy erdő széli kisvendéglőben összeültünk az Ismeretlen Pécsi Költővel. Keseregtünk a világ baján, meg a saját búbánatunkon két csésze forralt bor tengelyén, amikor – tudja kő hogyan – arról kezdtünk…..