Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubia

54 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A ház nyáron, berendezve: Nappali:                                                                                               Fürdőszoba…..
A ház télen,…..
  Fiatalos hangulatú családi ház Érd legkedveltebb részén, Diósd szomszédságában, a csendes, zöldövezeti, de aszfaltozott Fátyolvirág utcában: 93 m2-es, 1 nappali +2 hálószobás, cirkófűtéses ház kis télikerttel, tárolóként funkcionáló faházzal, 494 m2-es,…..
Másik Felem Mérleg karma 2011.10.05 11:42:00
 Akinek a Lilith-je vagy a Sárkányfarka a Mérleg jegyében áll, minden párkapcsolati és szexuális kudarcáért a partnerét teszi felelőssé, és mindig a társától várja el, hogy őt boldoggá tegye, de olyan feltételek és körülmények között, amelyeket ő akar meghatározni.…..
Másik Felem Szűz karma 2011.09.18 09:19:00
 Akinek a Lilith-je vagy a Sárkányfarka a Szűz jegyében áll, mindent az esze segítségével akar intézni, kezelni, és annyira szeretne mindent ésszerűsíteni, hogy a polaritás törvénye miatt gyakran a legésszerűtlenebb helyzetekbe és állapotokba sodorja magát.Élete első…..
Július 23. és augusztus 23. között az Oroszlán jegyében halad a nap. Ahogy az oroszlán uralkodik az állatok felett, úgy uralkodnak e jegy szülöttei saját maguk és mások felett is. Lássuk, mi jellemzi még a büszke és néha bizony hiú Oroszlánokat!Elem: Tűz Stabilitás:…..
Másik Felem A romantikus Rák 2011.07.18 16:32:00
A Nap június 22. és július 22. között halad a Rák jegyében. E jegy szülöttei érzékenyek, romantikusak, álmodozók, családcentrikusak, gondoskodók és háziasak. Hangulatuk változékony, akár uralkodó bolygójuk, a Hold. Ismerjük meg közelebbről e jegy szülötteit!Uralkodó…..
Az intuíció, azaz a megérzés az ember számára éppolyan fontos, mint az állatok esetében az ösztön. Ám az állatoknak nincs választási lehetőségük: követniük kell ösztöneiket. Az ember azonban eldöntheti, hogy az eszére, a megérzésekre, vagy a kettő kombinációjára…..
 A Nap május 21. és június 21. között az Ikrek jegyén halad át. E jegy szülöttei nélkül az élet bizony sótlan lenne. És ha néha nem figyelnek, akkor se haragudjunk rájuk, hiszen bizonyára valami izgalmas dolgon törik a fejüket, amellyel minket is elszórakoztatnak…..
Az egyre fényesebben ragyogó Nap április 21-től május 20-ig halad a Bika jelében. A föld-elem a szilárd minőséggel párosulva a Bikát a legragaszkodóbb, legkitartóbb, legtürelmesebb és legmateriálisabb jeggyé teszi. Jegy: BikaElem: FöldMinőség: szilárdUralkodó bolygó:…..
A Nap a tavaszponttól, március 21-től április 20-ig tartózkodik a Kos jegyében. A Kos kardinális, pozitív polaritású és tűz elemű jegy, nem csoda hát, ha temperamentumos, kezdeményező, tettrekész, és duzzad az energiától. Elem: Tűz Minőség: kardinálisPolaritás:…..
Másik Felem Az álmodozó Halak 2011.03.11 17:01:00
A Halak-csillagképen február 21. és március 20. között halad keresztül a Nap. E jegy szülötteit úgy jellemzik, hogy álmodozók, érzékenyek és segítőkészek. Túlérzékenységük azonban álomvilágba, netán káros szenvedélyekhez űzheti őket. Jegy: HalakElem: vízMinőség:…..
Másik Felem A különc Vízöntő 2011.02.09 21:47:00
 A Nap január 21. és február 20. között a Vízöntő jegyében halad. E jegy szülöttei vannak a legkevesebben a világon. A Vízöntő-ember legfőbb jellemzői az újdonságok iránti fogékonyság, a sokoldalúság, a függetlenség vágya, a közlékenység és az…..
 PÁRKAPCSOLAT - PROBLÉMÁK ÉS MEGOLDÁSOKEgy nap a jó párkapcsolatért Program:10,30 - 11,00 Érkezés, ismerkedés11,00 - 12,00 Családjogi alapismeretek(Házassági és élettársi vagyonjog, a házasság és az élettársi kapcsolat létrejöttének és megszüntetésének…..
 A Camino zarándokút megtétele embert próbáló feladat, a legtöbben hónapokkal, fél évvel a tervezett utazás előtt megkezdik a felkészülést. Ha azonban úgy hozza az élet, egy hónapnyi előkészület is elég lehet – ahogy az én esetemben is.Szent Jakab útja csak…..
El Camino de Santiago - ezeréves zarándokút, végállomása Santiago de Compostela katedrálisa. A Compostela szó jelentése csillagmező – a Tejútra utal. A 800 kilométer hosszan kanyargó út az égi ösvény tükröződése. De nemcsak az égi szféra hat itt a vándorra, hanem a…..
 Szeretném felhívni a figyelmeteket Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata című hangfelvételére. Ha ezt rendszeresen hallgatjátok, segít eredményesebbé tenni a 2011-es évet (is). 1. Egységtudat  A további részek:2. Jóvátételwww.youtube.com/watch3.…..
 A sorozat befejező részével szeretnék búcsúzni a 2010. évtől, és mindannyiotoknak boldog új évet kívánok, amelyben valóra válthatjátok leghőbb vágyatokat! :) (Az Isten itt állt a hátam mögött...) Az Isten itt állt a hátam mögötts én megkerültem érte a…..
Másik Felem A racionális Bak 2010.12.27 13:00:00
A Nap december 22. és január 20. között halad keresztül a Bak jegyén. A Bak-embert sokszor pesszimistának tartják, de ez csak védekezés, hogy inkább kellemesen csalódjon. Egyébként kitartó, alapos, törekvő, tartósan gyűlöl és tartósan szeret, a munkában pedig hajlamos a…..
 Küszöbön a karácsony, de te még mindig nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet? Legjobb lapjaidat már kijátszottad tavaly és most ihlethiányban szenvedsz? Elég, ha tudod a célszemély csillagjegyét, most testreszabott ajándéktippeket kaphatsz!Milyenek a…..
Másik Felem A kalandvágyó Nyilas 2010.11.25 10:31:00
November 22-én a Nap belépett a Nyilas jegyébe, ahol december 22-e éjfél utánig tartózkodik. A Nyilasok rendkívül színes egyéniségek, legfőbb jellemzőjük a nyíltság, a szabadságvágy, a kíváncsiság, az idealizmus és a kalandvágy. Jegy: NyilasUralkodó bolygó:…..
VárlakEgyre várlak. Harmatos a gyep,Nagy fák is várnak büszke terebéllyel.Rideg vagyok és reszketeg is néha,Egyedül olyan borzongós az éjjel.Ha jönnél, elsimulna köröttünk a rétÉs csend volna. Nagy csend.De hallanánk titkos éjjeli zenét,A szívünk muzsikálna ajkainkonÉs…..
Másik Felem Oroszlán karma 2010.10.15 20:08:00
 A karmikus pontok (Lilith, Sárkányfarok) az Oroszlán jegyében, vagy az Oroszlánnak megfelelő 5. horoszkópházban:Az Oroszlán karmával személyiségi, öntudati, önértékelési problémák jelentkeznek, ezek szélsőségei közül valamelyik. Az egyik véglet szerint a szülött…..
 A Nap október 24. és november 22. között halad a Skorpió jelében. E jegy szülötte lelkében a tűz és a víz vívja egymással örök harcát. Víz-jegyként mélyérzésű, uralkodó bolygói hatására pedig hatalmas energia és szenvedély lakozik benne. Uralkodó bolygó:…..