Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikorKidnem

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan összeesküvés elméletnek vélik a tervezett elavulást, pedig nem az. Olyannyira nem, hogy egy jogszabályokkal támogatott folyamatról van szó, ami állítólag nekünk jó. Többen még mindig elcsodálkoznak ha azt mondják valahol, hogy nincs alkatrész az elromlott készülékükhöz, és  megkérdezik hogy…..
Audrey Hepburn Hollywood egyik legszebb színésznője volt, pedig sosem számított klasszikus szexbombának. Hatalmas őzike szemeivel és huncutságával mégis elvarázsolta a nézőket, mert mindig volt benne valami izgalmas titokzatosság. Utóbbit ismerte fel nagyon hamar Mark Shaw, a Life magazin fotósa,…..
MikorKidnem 2017.02.23 21:25:07
Mozikban a Bezárva, ami címéből és történetének kontextusából ítélve az elhagyatottság érzéséből keletkező általános aggodalomra és baljós sejtelemre próbálna építeni, ám ez sajnos nem igazán jön össze neki. Naomi Watts filmográfiájának egyik leggyengébb…..
Sok rajongó panaszkodik napjaink Forma-1-es autóinak hangja miatt. Joggal teszik ezt, hiszen az élmény legalább felét – ha nem többet – az agresszív sivítás adja. Aki még nem hallotta élőben, az nem biztos, hogy érti, mert tipikusan arról a hatásról van szó, amit nem is annyira…..
Lezajlott a MAX 2014 SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo, aminek keretében a TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT#1 is megrendezésre került. Ennek keretében, mint cikkíró, én is ketrecbe léptem. Jöjjön egy kis élménybeszámoló az eseményről. Számomra hihetetlen nagy élmény…..
Kedves Squatting Stingray és Lokál Patrik! Nehogy hülyének nézzetek: nem most jöttem a falvédőről, tisztában vagyok azzal, hogy ez csak két ilyen kamu művésznév lehet, hogy az ismeretlenség homályába burkolózva folytathassátok áldatlan tevékenységeteket - azt az igazi…..
HamPLÓ Lipcse villamosai 2013.02.09 19:05:46
Már írtam arról, hogy amikor augusztusban megérkeztem Lipcsébe, olyan vacak idő volt, hogy az első háromnegyed órát a pályaudvaron töltöttem. Ami persze nem volt rossz, de azért idővel csak otthagytam a nagyvasúti síneket - hogy villamosvasútira cseréljem őket. Persze sétáltam…..
..
MikorKidnem 2012.11.13 01:46:06
Emelj! Tömegnövelés 1x1 2012.06.29 07:45:00
Mind a sportolók, mind a rekreációs céllal edzőterembe járók nagy része azzal a céllal edz, hogy erősebb legyen, illetve izomtömeget pakoljon magára (na jó, a második csoport túlnyomó része szinte kizárólag esztétikai céloktól vezéreltetett - ami nem azt jelenti, hogy az ő…..
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
Inda gépház Indamail mobilon! 2012.02.24 11:52:00
Elkészültünk az Indamail okostelefonra szabott felületével, így mostantól úton-útfélen, egyszerűen és kényelmesen levelezhettek, akár mobilról is!Mobil böngészőben jelenleg az m.indamail.hu címen éred el a mobil Indamail béta verzióját, ahol belépés után rögtön láthatod…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Belsőség 115 évet letagadni?! 2011.02.05 07:55:00
Lehetne kötekedni, hogy mitől autó, egy autó. Maradjunk annyiban, amit a neve is jelent: magától képes mozogni. Nincs megkötve, hogy hány kereke van, mi hajtja és hasonlók. Hisz, ha a háromkerekűeket kizárnánk, Benz úr és az ő triciklije, bizony nagyot koppanna. Hirtelen Daimleré…..