Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Bettina

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már mosolyogva emlékszem vissza arra az időszakra, amikor főállású „önéletrajz gyártóként” teltek a napjaim. Minden telefon csörrenésre felpattantam és lelkes, udvarias bemutatkozással üdvözöltem a hívó felet a sokadik alkalommal is! Ám legtöbbször csak…..
Állás keresés Add (el) magad! 2011.03.04 16:51:00
@font-face { font-family: "Times"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Nem hívnak be interjúra? Pár perc alatt papírra lehet vetni a…..
Régóta foglalkoztat a gondolat, és szeretném megfejteni, de eddig még nem sikerült! Gondoltam most lehetőségem is van rá, így megosztom másokkal a filozofálást, akár még valami jó is kisülhet a dologból. A téma: Külföldre menni vagy itthon maradni? Sokan elhagyták már az…..
   Történt reggel a trolin, munkába jövet, hogy nézegettem az arcokat, és azon morfondíroztam kinek van bérlete, kinek jegye és ki az, aki már a koránál, vagy valamilyen más oknál fogva mentesül a jegy illetve bérlet vásárlása alól? Továbbmentem (gondolatban is), már…..
Mostanában, újra és újra szóba kerül hogyan keressünk állást, milyen taktikák, bevált módszerek léteznek... HR-es lévén néha úgy tekintenek rám, mint aki birtokol egy mágikus szert, amitől varázsütésre megkapjuk a kiszemelt munkalehetőséget.. Ez a beszélgetés döbbentett…..
Olyan meleg nyarunk van, mint amilyen már nagyon rég nem volt kis országunkban. Vannak akik dolgoznak a hőség ellenére is, mások valamelyik tengerparton süttetik a hasukat, kipihenve a munka fáradalmait. Mások pedig új lehetőségek iránt kutatnak, vagy munkahely váltáson gondolkodnak.…..