Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herpetológus (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nincs szükség a devizánk gyengítésére, és kamatemelésre sincs szükség... mert friss pénzt kell a gazdaságba pumpálni" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök tegnap. Ha ezt az ifjabb George Bush mondta volna, nyilván bekerült volna az aranyköpések gyűjteményébe, amivel…..
Ace22 kolléga nem az az idegbajosan kapkodó típus: a lőfegyverekről készült sorozatának nyitódarabját márciusban olvashattátok, s ahogyan ennek legvégén megígérte, elkészült a második rész, amelyben a XVI. század elejétől a napóleoni háborúkig tekinti át a lőporos…..
herpetológus (törölt) 2010.12.09 09:42:21
@Közbiztonság Szilárd?: Vagy húsz-harminc éve olvastam utoljára az "Egri csillagokat" (itt van a polcon, de fel nem állok érte) és, ha emlékeim nem csalnak, Dobó kiáltott a robbanás után valami olyasmit a bepánikolt tömegnek, hogy "csak huszonnégy tonna lőpor volt a sekrestyében!" Felteszem, innen az említett adat.

Utána kellene nézni esetleg. Ráér valaki? Mert én nem, sajnos.
Nem újkeletű trükk, amit Mordred ír lenti levelében, jópár éve használják már autótolvajok, nem jelent gondot az ugrókódos rendszer sem, az arra alkalmas eszközzel pár nyitás-zárás után tudni lehet, hogy mi lesz a következő kód, amitől kinyílnak a zárak és ki lehet pakolni…..
1945. augusztus 6-án és 9-én az amerikai légierő atomcsapást mért Hiroshimára és Nagaszakira. A vélemények megoszlanak arról, hogy szükség volt-e az atomfegyver bevetésére, mindenesetre Japán csak augusztus 14-én kapitulált. Vajon mi zajlott le a hatalmon lévők fejében abban az…..
herpetológus (törölt) 2010.08.12 22:42:49
herpetológus (törölt) 2010.08.15 12:38:56
@tijuanabrass: Elnézést, úgy maradtam... Pedig Herp Albert zenéjétől még harminc év után is hányingerem van.

"Nem csitul a feledés madara, ha eljő a végtelen homály,
S ki eddig zamecsnik volt, hosszú lére téved menten..."

(Nagyon) Ismeretlen költő.
Az élet nem igazságos…Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy gitáros srác, akit Isten páratlan tehetséggel áldott meg. A ’80-as évek derekán, 16-17 éves korában úgy gitározott, hogy szinte mindenkit porig alázott a játékával, beleértve a kor ünnepelt sztárjait is.…..