Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitnér Sádnor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Pitnér Sádnor 2010.10.22 02:24:18
KecskeDotyi nagyképű, bunkó és nem volt gyerekszobája.

1. Ha 189Ft volt kiírva a virágra, akkor szépen törvény szerint visszakapja a pénzt a vevőszolgálati pultnál. A szerencsétlen pénztáros hogyan tehetne már arról, hogy a vonalkód milyen árat visz? Nem betanítják neki, hogy ezt mondja, hanem ez így van. Szóval mit kell bunkózni? kérje vissza a különbözetet és kész. Vagy bunkózzon azzal aki felelős ezért, ne a kiscsajjal.

2. Szintén nem a pénztáros tehet arról, hogy két kassza működik. Sőt még Ő szív emiatt, mivel dupla annyit kell dolgoznia, ráadásul minden idióta (mint KecskeDotyi) rajta tölti ki a dühét. Ezt kapja cserébe azért, hogy kettő helyett dolgozik. Az meg el lett magyarázva, hogy miért szolgálta ki a kollégáit.

A második esetben csupán az róható fel a pénztárosnak, hogy nem kérdezte meg udvariasságból KecskeDotyi-t, hogy előre engedi-e a kollégáit. De ez sem akkora bűn, hogy bunkózni kéne, meg beírogatni a vezetőségnek. Azért kéne beírogatni, hogy miért nincs több kassza nyitva, illetve azért, hogy miért nem vásárolhatnak az alkalmazottak munkaidőn kívül.

Az meg óriási tévedés, hogy a vevőnek van mindig igaza, ezt épeszű ember nem gondolhatja komolyan. Úgy mégis kinek képzeli magát akárki is, hogy nyalatni akarja a seggét? Kultúráltan kell viselkedni ennyi? Ha meg nem tetszik egy hely, akkor nem vásárolni ott többet, majd rájönnek, ha senki sem vásárol náluk.

Viszont ha azt veszed észre, hogy már semelyik boltba sem akarsz menni, akkor benned van a hiba.
Pitnér Sádnor 2010.10.22 03:04:29
@lolperec: Franciaországban azért tüntetnek mert 2 évvel meg akarják emelni a nyugdíjkorhatárt. Magyarországon erről szó sincs és senkinek sem veszik el a megtakarítása. Nem jó Magyarországon, de miért kell szándékosan félremagyarázni azt is ami nem úgy van? Hogy még szarabbnak tűnjön minden?
Nem lepett meg, hogy a ma hajnalban történt szörnyű alsóörsi lövöldözésből politikai vita keveredett. Gyorsan megszólalt az MSZP és a Jobbik is, előbbi meglepő állítása szerint az, ami történt, „nem volt megszokott a korábbi kormányzások alatt”, utóbbi pedig…..