Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faszOmmm-ba

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet szeretni, vagy nem szeretni a japánokat, de tény, hogy bő kétmillió hibridautót eladtak addig, amíg a legtöbb gyártó a szériabevezetés gondolatán töprengett. A meglevő technológia óvatos reszelgetése és a rizikóminimalizálásra törekvő apró lépések helyett…..
faszOmmm-ba 2010.09.08 15:35:33
@Shadowbull:
Nyugi még mindig így van, nyilván azok is idióták, és a beltenyészetes "presztízs mániában" szenvednek. Vagy tudnak valamit a japcsik, és nem véletlenül fűtöttek be az egész amerikai járműgyártásnak.
faszOmmm-ba 2010.09.08 13:33:46
@TUDOD, A CSIBE:
Mondjuk a kispolák? Mi a fasz közöd van hozzá túróspöcs? Engem talán érdekel a te kibaszott ízlésed?
faszOmmm-ba 2010.09.08 15:28:53
@Shadowbull:
és te azt tudtad hogy a jenkiknél több Lexust mint bmw-t. meg úgy általában összeszarják magukat mikor valaki egy Lexusból száll ki?! Meg pár gyökér hiphop dalba foglalta a márkát. Ellentétben egy bwm-s csak egy analfabéta büdösképű kokódíler nigger lehet. persze ez nem a kocsi hibája, pusztán abba a környezetbe tették ahova való. Japcsi meg biztos azt hiszi h az a sikk ha európai szarokkal járkál, mert az az illogikus döntés náluk, ergó aki ezt teszi tele van lóvéval, de esze semmi.
De csak azért írom ezt, mert te hoztál fel olyan idiótaságokat hogy japánban ki mennyit ad el.
Aztán Kenyában mit vesznek a legjobban? Elefántokat?
Az idei, hetedik találkozónk (megy az idő rendesen), több szempontból is vízválasztó volt. Az összegzést a poszt végére megpróbálom megfogalmazni, ám előtte igyekszem időrendi sorrendbe rakni az eseményeket. Ez soha nem könnyű, hiszen a cselekmény mindig több szálon futott,…..
faszOmmm-ba 2010.09.06 16:39:44
@ommm:
na harcsabajusz kapitány már beizzította a radarját, kapásból itt van, mintha nem lenne jobb dolga.
faszOmmm-ba 2010.09.06 16:44:35
@streetsta:
a bmw-s daráló elküldte a maga közül kiválasztott legrátermettebbet, hogy arcot adjon a céges nicknek a következő kampányhadjárathoz. Azért volt olyan übermens ábrázata. Prototípus, Inventorral tervezve.
faszOmmm-ba 2010.09.06 17:56:44
@ommm:
Kitalálom; valami olasz szar, bmw vagy a legújabb autóversenyes élmény.
Akkor a többi versenyző nevében megköszönöm, ezekből egyik se érdekel, ha ekézek akkor azért van mert valami oltári hülyeség van benne.
Mint pl az a múltkori dígó rosszgyerek a béjemvével novella. Az megagáz volt.

@gyuri70:
gyurikám, ne itt izzadjad magadból a körkérdéseket, még nem te vagy a Colombo, hülyegyerek.
...időnként mindenkinek. Még akkor is, ha az idő szorít, és mihamarabb életre kellene lehelni az autót. A péntek csütörtök esti váltójavítás azzal ért véget, hogy fáradtan, morcosan próbáltam meg rájönni, miért áll meg határozott koppanással a váltó nyelestengelye. Ide…..
faszOmmm-ba 2010.08.24 17:22:27
@prokee:
és vajon ki a fasz reszelt bele a csavarba? Más irányból nézve hogyan és ki vágta haza a szabadonfutót?
Jah hogy megint valami seggfejnek eszébe jutott szokás szerint beleokoskodnia a váltóolajba, hogy jó lesz helyette a a 10W40-es motorolaj is, mert ugye a trabantba direkt ezért terveztek ebbe való hígabb hajtómű olajat. Üdv magyarisztánban.
Idén is megvolt az éves áprilisi Weissenkirchen-túra, igaz, a sorozatos lemondások miatt végül úgy nézett ki, hogy a tavalyi tizenhárom helyett csak három motorral megyünk. Aztán lett belőle kettő. Meg egy autó. Sebaj, kell néha ilyen is, nyugis, kedves, háromnapos motorozás lett…..
faszOmmm-ba 2010.08.07 11:53:12
@♥ Kitty ♥:
Valami bassza a virágillatú lelkivilágodat Kittikém? Gyere, borulj a keblemre, én meg a Te öledre, majd megvigasztallak :))
faszOmmm-ba 2010.08.07 14:57:21
@kohlenbrenner:
Előttem meg pap káromkodott, nem pedig fordítva, az is érdekes.
A 256-osokat gyártották 2003-ig, egyáltalán nem ritkaság új darabot látni olyanból, az volt az újjáélesztett ikarus utolsó próbálkozása ha már épp összehozta a Rába az új motort beletették.
De GYMS megyében eleve nemigen van hazai gyártmányon kívül más.