Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pami68

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pancsa azon kevés előfizető közé tartozik, aki böngészi a UPC médiaboxán a műsorok részletes leírását. Egyelőre nem tudni, hogy csak nála kavarodtak össze a szövegek egy félbemaradt csatornafrissítésnél, vagy máshol is, de legalább történik valami érdekes a…..
Pami68 2012.11.11 23:40:37
Végigolvasva a kommenteket néhány dologra reagálnék:

@ColT:
„Burkolt munkakeresést láthatunk? :D
Irigylem a postoló problémáit :)”
Van munkahelyem, de persze jobb pénzért …. 
Mint ahogy írtam, több hónapja létezik ez a probléma, és nem kevés havidíjat fizetek azért, hogy többek között ezt a szolgáltatást is megkapjam érte.
Nem tudom, hogy Te fizetsz-e bármilyen rezsi költséget, ha fizetnél, akkor Te sem elégednél meg a pénzedért cserébe egy kb 40%-os szolgáltatással.
Sok probléma akad még a UPC szolgáltatásával kapcsolatban, (telefonok szinte havonta mennek) azokat is leírhattam volna, de ez tűnt olyannak, ami talán másoknak annyira nem szúr szemet, vagy éppen nem igazán érdeklik.
Nekem bizony nem mindegy, hogy mit állítok be megnézésre, amikor szeretnék kevés szabadidőmben egy-egy kikapcsolódásra alkalmas filmet megnézni.

@Robot Wants Mouth:
„időt kell hagyni a műsorleírás betöltésére! ez azt jelenti, hogy ha bekapcsolod a "guide" gombot, hogy megnézd egy-egy műsor leírását, akkor nézz fel szépen a bal felső sarokban megjelenő körbe forgó ikonra(!), és amíg az pörög, addig tölti be az infót, és ha már nem pörög az ikon, akkor léphetsz tovább, azaz nyomkodhatsz a leírások között! viszont ha nem várod meg, amíg megáll az ikon pörgése a bal felső sarokban, és rögtön elkezdesz nyomkodni a leírások között, akkor nagyon nagy eséllyel rossz leírást tölt be ahhoz a műsorhoz, amit el szeretnél olvasni!”
Most mit mondjak erre? :-)
Ha hónapokon keresztül, egy már lefixált infó jön le, (az értetlenek kedvéért: NEM PÖRÖG az a bizonyos kisjel már !), akkor az már friss, véglege. Ha 1 órát ott hagyod, akkor is az-az infó marad róla.
Szerinted viccből írtam, vagy a UPC bosszantása miatt? Ismerem, és tudom is használni a boxot.
Ui: egyébként miután a problémát jeleztem nekik, érdekes mód, most nem találok baromságot az infók alatt. Megérte? Nekem meg!

@Darren79:
„Rögtön idejön vernyákolni Pancsa, a flúgós nyomozó. A UPC válaszát persze nem várta volna meg, mielőtt grafomán énje felszínre tört volna belőle.”

Remélem ezzel kielégítem egód frusztrációját.
Íme a UPC válasza (természetesen felelősséget hárítva és nesze neked semmi fogd meg jól véleményre alapozva):

Tisztelt Ügyfelünk!

2012.10.24 -én érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, hogy a videótár szolgáltatás karbantartását, frissítést nem Cégünk végezi, hanem az adatokat központi adatbázisból kapjuk.

Jelzését köszönjük és az okozott kellemetlenség miatt elnézését kérjük!

Bármely további kérdésével kapcsolatban keressen bennünket bizalommal. Munkatársaimmal együtt szívesen fogadjuk a megkeresését a www.upc.hu/emailoldalunkon vagy a 1221-es számon.

Tisztelettel:
UPC Magyarország Kft. ügyfélszolgálat

Üdv. mindenkinek,
Pancsa
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
Pami68 2010.08.03 16:08:31
@EÖ:
Mogyoródon van. Ha az neked Bahama, akkor ott van:)És nem fagy be.
Pami68 2010.08.03 16:01:05
@konrada:

Figyelj már értetlenkém! Nehogy már fizettessenek olyanért, amit nem veszek igénybe!!! Azelőtt azt nyomták, hogy a fűtés mérővel majd annyit fizetek, amennyit ténylegesen fogyasztok. Nagy nehezen belement mindenki. Hittünk. Aztán vazze itt a fogyasztás-fizetés egyensúlytalansága. Kamu dumával megetetik a népet, mi benyaljuk, mert hát ugye húzós a panel fűtési számlája, és zsupsz, benne is vagy a csőben, mert átvertek!

Aztán meg miért kéne szétfagyott csöveket bemutatnom? Mellettem mindkét oldalon laknak, alattam szintén, fölöttem meg senki, mert ott a tető.
A telken sem fagy be semmilyen cső Te nagyon okos, pedig ott aztán semmilyen fűtés nincs télen, mert csak nyáron használjuk.
Szóval nem kell a süket kamu-rizsa tőled. Azt már megkaptuk annó amikor rádumáltak minket erre a mérősdi játékra.

És hogy megnyugodj, az alattam lakó sem ázott be ettől. Miért is ázna be?

Panelban laksz egyáltalán? Fizetsz Te egyáltalán ilyen jellegű rezsiket, hogy ekkora hülyeségeket írsz, vagy csak játszod a _kioktató nagyfiú vagyok_ stílust pelenkával a seggeden?