Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mcbuddha

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik este felnéztem a Holdra, és arra gondoltam, nem kevés intellektuális merészség lehetett annak idején az ókori görög filozófusokban, hogy nekiálltak kozmológiai elméleteket gyártani úgy, hogy esélyük sem volt, hogy valaha megtudják, igazuk van-e. Persze nem is találták…..
Egy érdekes kép, egy érdekes oprendszerről. Tényleg olyan Linuxosnak, avagy Amigásnak tűnik, jó hogy leírtad, ez egyik sem :) Amúgy miket tud ez az oprendszer?Üdv!Fő operációsrendszerem, a Haiku, nem túl sok extrával. Mielőtt  megkérditek, nem Linux variáns.Ez konkrétan a…..
mcbuddha 2009.07.09 13:52:19
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
mcbuddha 2009.07.08 13:26:05
Legújabb beküldőnk a türelmetlen fajtából... első két képe 05.31 dátummal, harmadik pedig 06.01 dátummal jött. Amúgy érdekes, mert két külön rendszernek látszik, ugye. A képek a tovább után...Csá!Tedd fel léci. Mert kicsit gyorsan töltöttem és gondoltam be rakom háttérnek…..
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
mcbuddha 2009.06.04 09:59:43
@no mail, no problem: en is kivancsi lennek, ezt honann veszed?
Több posztot is írtunk arról, hogy a közterületesek sajátos módszerrel próbálnak fellépni a rokkantkártyások ellen: minden rokkantigazolványost megbüntetnek, olyan alapon, hogy akié nem hamis, az úgyis törtöltetni tudja a végén a büntetést. Hasonló, tömegesmegtorlás-íze van…..
mcbuddha 2009.05.21 11:02:33
@mrcaptain: Vicces, de akkor is tul van lihegve. Nekem arrol kuldtek emailt, hogy balfaszok (utolso sor: "Szíves közreműködését ezúton is köszönjük és az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk.")

Arra viszont kivancsi lennek, hogy ki kapott _ajanlott_levelet_? Mert ugye, ha nem ajanlott, akkor nem kaptam meg, marpedig az enyem szerintem nem volt az.
Ha mini megmutatja akkor már én is :D Talán fura, de szinte semmi extra nincs nálam. Rengeteg dolgot kipróbáltam az itt szereplő extrákból, volt ami csak pár pillanatig húzta, volt ami napokig. Végül rájöttem, hogy nem bírom ikonok nélkül, sokszor úgy is néz ki az asztalom mint…..
Ehhez sokat hozzáfűzni nem tudok, egyszerű, de nagyszerű...
Az iRiver igazán formás és karcsú mp3-lejátszót mutatott be a CES-en. Nagyságra alig nagyobb egy hitelkártyánál, mégis sok mindent pakoltak bele: mp3-lejátszó, FM-rádió, diktafon. Az Aplayer 2,4 és 8 GB-os változatban kapható majd.Via Gizmodo..
mcbuddha 2008.01.07 16:50:32
Bigyóblog Még egy csoki 2007.10.11 15:05:00
USB Chocolate a hivatalos neve az ultravékony és ultrakönnyű mp3-lejátszónak. Az usb.brando kütyüje 2 GB-os tárhelyével és 12 grammos súlyával vetélytársa lehet a Shuffle-nek. Főleg az árával, 39 dollárba, 6900 forintba kerül. Nincs kijelzője, tölthető az akkumulátora, és…..
Három év csúszással Magyarországon is megjelent a neve ellenére tősgyökeres svéd José González debütáló lemeze (oké, annyira nem tősgyökeres, a szülei argentínok, de ő már itt született), bár valójában csak a szokásos egy-másfél évvel vagyunk lemaradva, ugyanis a…..
Szellemi fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy az ember ne tudjon néhány linket elmenteni a böngészőjében, de a Google még rájuk is gondol: megújította a Google Mobile hómpédzset, és feltette a Google kereső, a letölthető Google Maps (Java), a Gmail, a Google News, a Google SMS és…..
Minden eddiginél keményebben ellenőrzi és a funkcionalitás fokozatos szűkítésével korlátozza az illegális Windows Vista használatát a Microsoft. Ha sikerül technológiailag  megvalósítani, hogy azok az átlagos felhasználók akik állandó internetes kapcsolattal rendelkeznek…..
Cellanapló Rss a mobilon 2006.10.04 17:23:34
A Nokia műhelyében június óta faragják a fejlesztőmérnökök WidSets nevű gyönyörű rss olvasót, amely most hivatalosan is elindult. A szolgáltatás ingyenes és béta. A Widsets Java MIDP2 technológiával készült, azaz a legtöbb modern mobilon futtatható. Nem csak Nokián. A…..
A digg elindította a mobilra optimalizált weboldalát, írja a Mobilecrunch. A diggriver Nokia Browserben nagyon szép, viszont van benne egy óriási hiba: a szájt teljesen web egypontnullás. Nincs meg benne a digg.com egyetlen használható fícsöre sem: nem lehet kommentelni, diggelni,…..
Körlevelezünk ismerősökkel. Az ékezetek mindig valakinél elromlanak. Sokan, sokféle rendszeren sokféle levelezőprogramot használunk. Valamiért egyre gyakoribb, hogy nem jól jelennek meg a karakterek. És nem mindig kivitelezhető, hogy állítsa át erről erre. Mert akkor a másiknál…..
iWiW_GH Hétfőn találkozunk 2006.04.22 22:11:00
UPDATE(2006.04.24.):Sajnos nem problémamentes az átállás. Holnap (kedd) reggelre ígérjük most, hogy ha máshogy nem, a régi gépre visszaállva újra megnyitjuk az iWiW-et.Nem mentegetőznénk, viszont köszönjük a türelmet.Az iWiW működését garantáló szerverek egy részének…..
Inda gépház Fényeket! Füstöt! 2006.03.29 15:42:00
Mindazoknak, akiknek feltűnt, hogy eltűntünk: elektromos hálózati gondok következtében elfüstölt egyik gépünk (bennfenteseknek azt mondanám, megsavanyodott a tej), ami egyben volt levelező és dns szerverünk is - a délelőtti órákat régi backupok túrásával, pótalkatrészek be…..
Firefoxhoz (de ez most lényegtelen) igényes emberek csináltak egy extensiont, ami arra jó, hogy a Gmail defaultban csodálatos (azaz funkcionális és szép) szkinjét elcsessze, gratulálok. Nem, nem viccelek, itt van két szkrínshot: (***xos népek kezébe még színesceruzát se lenne…..
Inda gépház Autosave teszt 2006.03.03 13:17:00
Az egy nagyon régi - és nagyon kevés helyen megoldott probléma -, hogy a posztírás közben történő balesetek követeztében a félig megírt posztok elvesznek, a Gmailon kívül nem is tudom, hol láttam még autosave-et. De jó featúra, ezért hegesztettünk egy ilyet. Természetesen…..
Tehát akkor hivatalosan is: tegnap estétől az iWiW gépházblogja itt fut nálunk, velkam! Nehezen kívánhattunk volna jobb terheléstesztet ennél, sőt, ha már lúd, legyen kövér alapon a szerver hátára kötöztünk pár nagyobb követ, hogy megnézzük, bírja-e így is. (Egyelőre…..
mcbuddha 2006.02.22 10:08:14
Inda gépház Tagging és MySQL 2006.02.09 12:34:00
Kezdem egy reporttal, többen jelezték, hogy idáig hibás volt a tagek kisnagybetű kezelése: "azt csinalja a tageknel, h beirtam neki, h firefox, erre van egy Firefox es egy firefox tag is kiirthatatlanul" - mondja keki. Ez azért volt, mert (nem tudtam, de) MySQL 4 felett a string típusú…..
Nem, ez nem a Sasszem. A képen Bajkonur 41-es kilövőpadja látható, illetve ami maradt belőle. 1960. október 24-én itt robban fel tesztkilövésre előkészítés közben az R-16 jelű interkontinentális ballisztikus rakéta. A dolog emiatt még nem lenne híres - Bajkonurban több…..