Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alap tibor

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen bizonyos vagyok benne, hogy minden lemezjátszó-gazda sorstársunk fejében megszületett valaha ( előbb vagy később, mindegy ) az a dilemma, hogy mennyi az az összeg, amit hangszedőre érdemes egyáltalán költeni? Azoknak, akik valamilyen alapgéppel rendelkeznek ( Rega Planar…..
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
alap tibor 2017.10.25 11:39:58
A cseh neonáci olyan, mint a magyar vagy a szlovák. És ahogy nézem a fotókat és a videofelvételeket egyre inkább úgy tűnik, hogy a roma kisebbséggel folytatott együttélés nyilvánvaló problémája csak a felszín, itt egy morcos, elégedetlen és elszegényedő tömeg általános…..
alap tibor 2013.07.02 11:46:54
@Csehszlovák Kém: "A szudétanémetek kitelepítése humanitárius szempontok alapján elfogadhatatlan, de a háborús logika és a II vhb-t lezáró konferenciák keretén belül logikus lépés."

a korábbi időszakokban persze jól jöttek a szudétanémet katonák ugye, amikor honvédelemről volt szó a cseh területen
Kitört a bolygóközi háború, de nem egy távoli, messzi-messzi galaxisban, vagy hol, hanem itt, karnyújtásnyira, a Páva utca és a Kunigunda utca közt. A Magyar Narancs címlapját egy mosolygós-vigyorgós Jáksó foglalja el, szép interjú is készült vele, természetesen a Marslakók…..
Kedves Olvasók!   Az előző munkahelyemről szeretnék több érdekes történetet megosztani veletek.A munkahely egy kisvállalkozás volt, de ez ne tévesszen meg senkit, csinos kis összeg volt a bevétel, a főnököm aranyórát hordott és a háza drága perzsaszőnyegekkel volt…..
 Deák István, a Columbia University New York történészprofesszora Semjén Zsolt Trianonra emlékező mondatai kapcsán emlékeztet azokra a tényekre, melyek az Osztrák-Magyar Monarchia első világháborús vereségéhez és a történelmi Magyarország felbomlásához vezettek. Az…..
  Hatalmas vitát és több, mint hatszáz kommentet váltott ki előző posztom, amely a mandineres srácok, a dualista magyarosítást erősen bagatelizáló vitaindító posztjára született. Válasz-posztunk fő állításaira nem érkezett cáfolat, de a történelmi Magyarország…..
Sajnos életem folyamán rengeteg negatív tapasztalatot szereztem az egészségüggyel kapcsolatban. Az egyik 'kedvencem': 5 éves koromban előjött az epilepszia, és az orvos közölte édesanyámmal, hogy szimulálok, engem felpofozott, és üvöltött velem, hogy "Fejezd be a hazudozást…..
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
Keresztelőt tervez a Parking Kft. a leendő budapesti kerékpárkölcsönző rendszernek. A fővárosban talán jövőre elkészül a belváros bérbringahálózata, de egyelőre nincs neve. Legalábbis használható. A Fővárosi Közgyűlés 2010. március végén nyitotta meg az útat a…..
alap tibor 2010.08.02 11:30:21