Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endrú Dájsz Kléj

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
Space cake-et készítettünk a múlt pénteken is. A legutóbbi remek darab- nem megfelelő tárolás miatt - a szemetesben végezte. Magamnak is mondom, hogy a sütit hűtőszekrényben kell tárolni. A mostani előkészületek során úgy döntöttünk, hogy kétféle sütit készítünk, abból…..
És nem elég, hogy szeret, de képes különbséget tenni, és megállapítani, hogy egy öntetben több a zsíros-majonézes guzmó! Mintha egy kínai büfében kiszúrnánk, hogy 23 százalékkal több zselésített kutyanyálat raktak a gung bao csirkébe! Elképesztő. Az alanti sztoriból…..
Találkozott már vki olyan ingatlanbecsléssel, ami kicsit is közelített a valósághoz? István például minősítetten hátrányos megkülönböztetésben részesült Zuglóban: Párommal úgy döntöttünk vásárolunk egy lakást, pontosabban lízingelünk egyet – ingatlanfedezetűt -…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.10.03 12:36:38
Minden eddigi autópályamatricás történetünk közül a legbizarrabbat tapasztalta meg tegnap drk. Székesfehérvárról Budapest felé akadt el az M7-esen, ahol a beszámolója szerint egy benzinkúthoz terelték az ellenőrizni óhajtott forgalmat: Szoval az tortent velem tegnap, hogy a…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.10.03 08:58:26
1
Endrú Dájsz Kléj 2007.10.03 08:59:30
A Homár is ismer olyat, aki az olajosszivacspizzára esküszik, úgyhogy most nem ezen akadunk ki, hanemhogy a Pizza Hut listát vezet a "problémás ügyfelekről", mint amilyen  Colett: Felkerültem a Pizza Hut feketelistájára! Nem volt nehéz dolgom. Nem kellett hozzá…..
Mindenki hallott már a rémséges főbérlőkről, és háziurakról, de a www.hudejolakas.com hirdetője egészen biztos, hogy egyenesen a pokolból internetezik. Még azt is leírták, hogy a növényedet cserép alatti vízkifolyást gátló nagyméretű tálcával tartsd majd.…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.10.01 12:29:05
1
Endrú Dájsz Kléj 2007.10.01 12:35:21
Kedves Sorstársak,   Folytatást írok a Kitoláshoz, ahhoz a könyvemhez, ami reményt, sőt nevetést, és gyakorlati túlélési ismereteket próbált csöpögtetni azoknak a fiatal apáknak az életébe, akik egy nap döbbenten vették észre, hogy a csajuk terhes, vagy még…..
Mindig is sejtettük, hogy valami sötét titok lappang a politikusainkkal olyan csúnyán, sőt mondjuk ki: tiszteletlenül bánó Pufajkás Turul körül. Csak azt nem tudtuk, mi lehet az: Szekeres "Napóleon" Imre törvénytelen gyereke lenne a kis balnemzeti ragadozó? Együtt…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.08.17 11:24:30
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
Újonnan regisztrált tag vagyok, de máris egy számomra bosszantó problémát szeretnék megosztani veletek! Magyarország az alkalmatlan csomagolóanyagok mennyországa! Ha versenyt kellene hirdetni, biztos vagyok, hogy a gusztustalan zacskós tej vinné a pálmát, de számomra sokkal…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.08.03 13:33:56
Sétáltam egyet a körúton és a Corvin mozi magasságában az autókon szórólapokat találtam ezzel a szöveggel. Na ez meg mi? LaefA Homár a Kétfarkú Kutya Párt pesti rajongóira tippel elsőre, de azis lehet, hogy Molnár Lajos folytatja tovább harcát ebben a formában. Akárhogyis, a…..
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.08.03 13:25:07
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.08.02 08:50:22
Endrú Dájsz Kléj 2007.08.02 08:51:32
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.08.01 15:38:52
Véget ért a leghíresebb kerékpárverseny, amely soha nem látott dopping-mizériával szolgáltatta napról napra a híreket. A győztesről is elsősorban azt kell tudni, hogy szintén megvádolták, hogy doppingolt. Persze ez nem is vitás, a kérdés csupán az, elég ügyes volt-e, hogy ne…..
Bizonyára Önök is kedvelik a precízen megkomponált termékfotókat, amiken a hamburger újra kétkezesnek néz ki, a saláta pedig sosemvolt árnyalatokban ragyog. A Lidl egy lépéssel tovább ment, salátafotójuk ugyanis használati utasításként is funkcionál, csak a kirakásához…..
Futótűzként futott körbe a hír az uborkaszezon közepén, hogy néhány egész nyáron haknizó celebritás (Ganxsta, Nacsa), újabb "civil mozgalmat" indított focikorulvesz.hu címen napi 10 perc utcai fociért. Úgy látszik hiba csúszott a vírusmarketing-gépezetbe, mert a…..
Nem elég, hogy már mindent Kínában gyártanak, még újrahasznosításban is lenyomnak minket, ahogy Marci detektálta. A dizájnon még van mit csiszoni, de jelenlegi állapotában is mély környezettudatosságról tesz tanuságot ez az étteremfalra erősített szórólaptartó műanyagkanna:…..
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..
Egy újabb elfelejtett tartozás, illetve egy kölcsönös megelégedés bevárása nélkül történt szakítás az internetszolgáltatóval. A Homár nem teljesen érti, mire számít, aki egy felmondott szolgáltatás után nem küzd a jogosulatlan díjak kiszámlázása ellen, aztán pedig de…..
Endrú Dájsz Kléj 2007.07.30 14:30:50