Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Bingham

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj Svájc a leggazdagabb!? 2011.09.16 08:00:00
Itt egy újabb gazdaglista. A Global Wealth Report szerint a tavalyi évhez hasonlóan a leggazdagabb országok rangsorát most is Svájc vezeti, de ott van a topban az Egyesült Államok, Japán, Dánia és Hollandia. A rossz hír, hogy mi megint a lista végén kullogunk, amíg az egy főre jutó…..
Mr. Bingham 2011.09.17 12:26:43
svajcinyomor.blog.hu/
Ezer eves poszt - de jo!
 Avagy mitől halnak korán a férfiak... Az előző, szappanos poszt elég szárazon szakmai volt, így most hétvégére jöjjön egy kis lazaság. Az alant látható képsorozat a kilencvenes évek végén a Wallis angol női divatmárka reklámkampánya volt, a következő…..
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
Normális esetben egy repülőgépen szigorúan tilos dohányozni. Nem úgy Nicolas Sarkozynek, Franciaország elnökének, aki mostanában veszi át új magángépét. A francia államnak 235 millió dollárjába (51,2 milliárd Ft) kerülő gépen ugyanis spéci légszűrő rendszer van, így…..
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Az egészben az a legszebb, hogy tudtam: nem úszhatom meg. Már akkor tisztában voltam ezzel a ténnyel, mikor még csak szemeztem a szerkezettel. Hiába a praktikum, az olcsóság és a megtérülés, ez az egész túl feltűnő, nem kellene megvennem. Valamiért azt éreztem, hogy ezzel nem…..
Ha az út szélén egy robogó van eldöntve letámasztva, mellette pedig a fűben fekszik a gazdája, akkor normális esetben gyanúsnak kellene lennie, hogy minden oké-e vele. Abdul elmondása szerint viszont az autósok rá se hederítettek, ha mégis, akkor a bámészkodáson kívül mást nem…..
’Bilanz’ nevű gazdasági magazin 2005 óta készít városértékelést oly módon, hogy 134 település 10.000 lakosát és egy ingatlan-tanácsadó céget kérdez ki. A kritériumok a következők: munkaerőpiac, életszínvonal, egészség, biztonság, szociális támogatás. Az…..
Egy jó kis ingyenes térkép jelent meg a Király utcáról a napokban, amit a Tourinform irodákban és az utca boltjaiban lehet beszerezni. Szerintem remekül néz ki, jó ötlet ez a tematikus utca is - bár ha már dizájn, akkor kár, hogy pont a Zeneakadémia szuper dizájnos eneteriőrje…..
  Zárából Trauban tartott utunk. Az úton fura nevű benzinkúttal találkoztunk, ahol tilos volt a köszörűgép használata. Trau kapuját, akárcsak Záráét, a velenceiek építették, és a Kamerlengo-erőd, a védelmi rendszer része. A városka ideális nászút-célpont,…..
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
Genf  - Genfi-tó, szökőkút, diplomáciai képviseletek, órák, síterepek stb.Genf kanton 120 km-es határából 4km határos Svájccal, a többi Franciaorszaggal, igazából egy kis zseb az egész. Genf kanton egyben igen népszerű, az alacsony adózás miatt számoltalan cég…..