Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KBD

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP céljai között a megalakulástól kezdve szerepel a politikai kultúra formálása, a párbeszéd kialakítása. Gyakran kritizáltuk már ezen blog oldalain a kerületi vezetést, de most a dicséreté a szó. Néhány hete figyelmeztető levelet kaptunk kézhez, miszerint kritikus…..
Érdekes… érdekes… érdekes… Ma a jó képességű LMP vezér Schiffer András bejelentette, hogy a pártja 10 kérdésben népszavazást kezdeményez. Egy picit populista történet ez „a kiszolgáltatottság és a megszorítások ellen irányuló kérdésben…..
Nem az volt a kérdés, hogy előjön-e az ellenzék valamelyik komponense a népszavazás ötletével, csupán annyi, hogy mikor és ki. A legutolsó, 2008-ban megrendezett országos népszavazás tapasztalatai után ez teljes mértékben logikus és papírforma fejlemény volt. A…..
Miért jó a metróberuházás? Nem azért, mert lassan 2 éve kerülgetjük a kerítést a Móriczon, nem azért, mert egyszer talán majd elindul a metró, és nem is azért, mert kiépült az aluljáró a Móriczon (amit mellesleg úgy tűnik, mindenki utál, hisz alig van forgalom).A…..
 A kerületi Fidesz érdemi hasznosítási elképzelések helyett arra jutott, hogy a fiatalok körében kedvelt szórakozóhely, a Zöld Pardon helyére egy saját magát dicsőítő emlékművet állit. Ezzel bebizonyította, hogy nem tekinti partnernek a fiatalokat.Az LMP helyi frakciója…..
Egyetemistaként rengeteget buliztam a Zöld Pardonban, meghatározó hely volt húszas éveim alatt. Ott ismerkedtem meg fiatalságom egyik nagy szerelmével, ott szerettem bele a Kaukázusba és még sok-sok sztorim van, ami ott esett meg velem. Harmincon túl már ritkábban járok a Zöld…..
Igen sok késéssel, 14:40-kor nyitotta meg a polgármester az ülést, amit Iván szóvá is tett. Napirend előtt elmondom, hogy a februári ülésen elfogadott, az én előterjesztésemet figyelmen kívül hagyó határozat értelmetlen volt, miközben a házhoz menő szelektív…..
 Január 21-én a Tranzitban a Konyec – Az utolsó csekk a pohárban című magyar vígjátékot vetíti az LMP filmklub. A történet egy nyugdíjas házaspárról szól, Emilről és Hédiről, akik ici-pici állami nyugdíjukból szeretnének emberi körülmények között éldegélni.…..
 Sorozatunk második részében megmutatjuk mire költi a XI. kerület  a közel 30 Mrd-os éves költségvetését. Ezekből kiemeljük azon elemeket amelyeket a  működés leginkább befolyásol.   Kiadások:  1)      Polgármesteri Hivatal…..
 Jelenleg zajlik a 2011-es költségvetési tervezés az önkormányzatnál. Talán furcsa, hogy miért most – ennek egyszerű oka van: az országos költságvetés elfogadásáig az önkormányzatoknak nehéz tervezniük.Sorozatunkban próbálunk rávilágítani, egyszerű és…..
Kedves Szimpatizánsok, Érdeklődők!Örömmel tudatjuk, hogy az önkormányzati választáson igen jó eredményt értek el a Lehet Más a Politika XI-XXII. kerületi szervezetének jelöltjei!Ez nem kis dolog, ha belegondolunk abba, hogy egy fiatal pártról van szó, amely alig egy éve indult…..
Az alábbi levelet egy újbudai hölgytől kaptuk: Kedves LMP!   Az 500 M Ft elkötéséhez javaslok egy ötletet: A kerület összes önkormányzati fenntartási oktatási intézményébe (1 saját konyhás óvoda kivételével) egy cég, a Sodexho Kft. szállítja az ételt. Tudomásom…..
  Polgármesterjelölt Gajárszki Áron 34 éves környezetmérnök, panellakó Kerékpárral járva része vagyok a kerület keringésének. Látom az utcaképét, belélegzem a levegőjét és meghallom a panaszait. Ezt a szokásomat polgármesterként sem kívánom feladni! Az 1-es villamos…..
KBD 2010.08.18 17:13:03
@tervezo_gergo: Kedves Gergő! Hamarosan posztoljuk a hosszabb bemutatkozásokat, bár ezt már a készülő kerületi honlapunkon szeretnénk megtenni. Addig is Tibor várja kérdéseit a galicz.tibi_kukac_gmail.com
címen!
Dél-Buda másképp KOPP-KOPP-KOPP 2010.08.16 01:06:00
Hamarosan kézbesítik az első ajánlószelvényeket. Minden eddiginél kevesebb idő áll rendelkezésünkre a gyűjtésre - csupán szeptember 3-ig gyűjthetünk. A kerületi szervezet tettrekészen várja az ajánlószelvényeket. HOlnap 17:45-kor a Móricz Zs. körtérről indulunk oda, ahol…..
Betöltés.....
KBD 2010.08.01 17:59:32
@defte: bp1122@lehetmas.hu