Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszperente

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Az abszolút vastagbőr 2010.08.12 21:02:00
Embertársaink némelyikének bármi ráfér az arcára. Olyan felesleges faszságok, mint morális gátlás, lelkiismeret nem zavarja őket, ha pénzről van szó. Amíg az emberek többsége az árvízkárosultaknak gyűjti a segíteni valót, addig mások máshol szemrebbenés nélkül…..
eszperente 2010.08.27 23:18:13
@Fabius: Nem akartam a lakóteleppel általánositani. Nekünk két ilyen szomszéd is jutott. Műanyagot égetnek, üvöltetik a tévét este, sorolhatnám... Ennél rosszabb már csak az újgazdag jet-skis.
Az autóút nálunk is magánút, úgyhogy forgalom nincsen rajta, csak a telkiek.
Honnan közlekedtek? Pihenőről vagy partról?
eszperente 2010.08.28 21:35:58
@Fabius: Az ikerház épitkezést én is hallom otthn a teraszon. Flex, gyalu vagy valami ilyesmi. Hát nem öröm. És sajna pont úgy van ahogy mondod - hogy lassan belvárosi sűrűségű beépitettség lesz itt is, alig van már zöld felület, csend meg már szinte sehol. A jet-esek ,meg pont úgy, ahogy irtad. :(((
Mostanra úgy tűnik,h annyit sikerül talán elérni,h lesz kinn egy tábla a földút elején a Csurgónál,h vontatmánnyal nem lehet behajtani és hajót letenni a strandnál lehet.
eszperente 2010.08.29 13:11:34
@Fabius: Igaz amit irsz, de az amit te a vizen repeszteni látsz és hallasz, az nem jet-ski. Hivatalosan az kisgéphajó. Le lehet igy is vizsgáztatni és igy szabályosan lehetnek itt. A vizirendészet sem tehet ellenük semmit. A tábla meglátjuk majd mit segit, vérmes reményeim azért nincsenek. De legalább megpróbáltuk, mielőtt elköltöznénk. Sajnálnék innen elmenni, és csak akkor teszem,ha már tudom,h nincsen más megoldás. Ma ebben a félszar időben egészen kellemes a környék. :))
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..