Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nirvana27

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
nirvana27 2014.11.23 15:07:17
@Csikós Zsolt: Mi a helyzet a K-jetronic rendszerrel? Beszéltem néhány autószerelővel w123-as gépekről. Ők azt javasolták, csak es kizárólagosan a korábbi karbis példányokat érdemes megvenni, mert a K-jetronic tartogat zsebbenyúlós meglepetéseket.
nirvana27 2014.11.23 18:40:47
@Csikós Zsolt: Köszi, most már olvastam, és lőn a megvilágosodás:) Érdekes iromány. Valóban gondot okozhat ha nincs elegendő alkatrész egy verdához, mert így meglehetősen nehézkes felújítani egy karbit:)
"Volvo-tűről hallottam.."
Skandináv élvezet:) A hecc kedvéért, mit szólnál egy 1959-es Volvo Amazon 122-höz? B16-os motor, SU HS4 karburátor. Válasszunk a karbi"tűhöz" autót:):) Két éve svédben jártam, és több szép állapotú Amazont láttam futkosni az utcákon. Megmondom őszintén, nekem nagyon bejön látványra ez a típus, ráadásként ezek a gépek már extra,extra veteránnak számítanak. Egy angol honlapon olvasottak szerint, többen napi használatra alkalmasnak ítélték/javasolták az Amazon típust:) Nem tudom mennyire ismered ezeket a svéd csodákat, milyen szerelni őket stb. A kinti látogatásom tapasztalata összegzéseként azt mondnám, valamennyire felveheti a versenyt a régebbi Mercikkel szemben. Úgy vélem mintha kevésbé rozsdásodnának a Merciknél. A svédacél jobban bírja? (Nyilván te profibban vágod ezt a témát.)
Először csak magasabb lesz a vizsgadíj, bizonyos esetekben az eddigi duplája. Mindenkinek elment az esze? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
nirvana27 2012.08.10 16:57:18
@NperA: es a hatalmas fejlodessel, az uj mikro szepen szallitja a "rakot" az elelmiszerek molekulanak mesterseges atalakitasaval.Igy lesz a mutragyazott, permetezett, szennyezett foldbol kikerulo felhalott kajabol totalis salakanyag....
nirvana27 2012.08.10 19:15:22
@NperA: www.femina.hu/otthon/tenyek_mikrohullamu_sutok

Rengteg forras all rendelkezesre, kerdezz par termeszetgyogyaszt a mikrorol!
Ez egy mainstream website, az igazsag ennel rosszabb.
nirvana27 2012.08.10 20:24:40
@Rocko-: Rengeteg az info errol.Keress ra korrekt honlapokon. Ez a lap az elsok kozott volt es valogatas nelkul linkeltem be,de nem hinnem h neked bizonygatnom kene barmit is. Tolam akar a macska fejet is megsutheted a mikroban! Jo etvagyat hozza!:)
Még ma is vehetsz autót hitelre, nem is kell hozzá sok pénz. Mi mindent kiszámoltunk helyetted. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
nirvana27 2012.03.13 11:07:31
Vegyuk mar eszre a lenyeget! Melyik az a torvenyeseitett bizniz, ahol hivatalosan uzsorakamattal dolgozhatnak a "kedves" szolgaltatok? A bankrendszer!!! Milyen jogon fizettetnek ki egy auutoert kozel dupla annyit a futamido vegere???
Milyen ertek/munka all e mogott a folyositott hitel mogott a bank reszerol?
Semmi!! Irodaban dolgozo, erteket nem termelo, lelkiismeretet nem ismero, oltonyos droidokrol beszelunk,akik szepen vegrehatjak a hatterben rejtozkodo uraik kegyetlen parancsait. (lasd Soros es tarsai,a sotet erok ugynokei)Atutalt virtualis buveszkedes az egesz jatek. A lelkes vasarlo pedig a munkajat teszi bele, nem holmi virtualis, fedezet nelkuli zagyvasagot.
Az egeszben az a legszomorubb, hogy a totalcar reszerol nem olyan cikk jott le, ami megkerdojelezne a bankrendszer jogtalan mukodeset, es mindenkit eltanacsolna a hitelek felveteletol. Lehet ram aggatni a bolond jelzot. Ok. Akkor tessek menezni a tenyeket! A 900000 Ft-os autobol mennyi is lesz a vegere???
Akinek van egy kis esze, az mar reg tudja, hogy ez a rendszer reg megbukott. A profitorientalt szemlelet nem mukodhet hosszu tavon, csak a tomegek sulyos megkarositasaval. Ezt akarjatok? En nem, ezert szep lassan elkezdtem valtoztatni eletemen.Pl.semmit sem veszek hitelre,es csak veszhelyzetben hasznalok bankkartyat.Kerulom a media altal belenk sulykolt mai meno/modern emberrel szembeni elvarasoknak valo megfelelest. (ja, a lemenobb modell csajok nem allnak velem szoba? Kit erdekel. A lekuket mar reg eladtak a penzvilagnak.Az ertekrendet es az ilyen modell csajok viselkedeset remekul bemutatja pl. az Uvegtigris 3 (persze valahol manipulal is)) Szoval lehet tenni a jobb vilagert. Pl.leheto legkevesebbet vasarolok plazakban/multikban.Takarodo haza oltonyos fiuk! (mar ha lenne nekik, de nincs!!)
Apam mernok, szoval nem az ilyen ertelmisegi oltonyosokre gondoltam. Tudjatok ti kikre...