Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koczy

232 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különleges Spidert a 2016-ban meghalt nehézsúlyú bokszoló a legjobb barátjának ajándékozta. Most egy egzotikus kocsikkal foglalkozó autókereskedés kínálja eladásra. ..
A szőrtelen fajtának legalább annyi rajongója van, mint amennyien viszolyognak tőle. A tenyésztőkön és a fanokon kívül nem igazán ismerik az emberek ezeket a különleges cicákat, sokan valamiféle alternatívának gondolják a macskaszőrre allergiás cicamániások számára, mások egyszerűen csak…..
Belenéztem a Dezső Bence nevével fémjelzett Brodapest nevű alkotásba. Jaj... ..
Veszünk egy olcsó és hibáktól hemzsegő használt autót, hogy aztán szépen felújítsuk belül maradva az 500.000 Forintos álomhatáron. Nem csak kipofozzuk az autót, hanem levizsgáztatjuk és ellátjuk olyan extrákkal, amik megkönnyítik a mindennapi használatot. Elkezdtünk autókat nézni és elmerültünk a…..
Szeretjük a kendőzetlenül őszinte használtautó hirdetéseket.  Tegnap este egyik haver ecsetelgette, hogy kellene neki valami olcsó, futkozós gép, pár százezerért. Tök mindegy mi van benne, csak működjön. Mivel roppant beteg társaság vagyunk, úgy gondoltuk, mi is lenne jobb péntek esti program, mint…..
Házikedvencként tartják a lakásban.  Maria és Alexander nagy rajongói a természetnek és a vadállatoknak, gyakran látogatnak el állatparkokba. Egy ilyen helyen találkoztak Messivel, a pumával, aki 30%-kal kisebb volt az átlagos méretű hímeknél, és többféle egészségügyi problémával is küzdött, így…..
Koczy blogja Instant család 2019.02.03 11:17:36
Humoros, megható, és nem túl sok. Meglepetés vígjáték az év elejére.  A vígjáték műfaja nem tartozik a kedvenceim közé, mivel az utóbbi években kevés olyan alkotást láttam, ami a minőségi humort képviseli, és nem csak a hányós-fosós-böfögős vonalon próbál meg kínos nevetést kicsikarni az emberből.…..
Öt fiatal nő meséli el, hogyan változott meg a szerelmi élete a műtét után. ..
A parkolás (most, hogy egyre szaporodnak az autók a kisvárosokban is) nem egyszerű művelet. Bizony okozhat bosszantó pillanatokat, amikor mi már a nyolcadik kört tesszük meg a bevásárlóközpont parkolójában szabad placc után kutatva, míg valaki ezalatt pofátlanul két helyet foglal el egy autóval.…..
Az egyik menhely teljesítette. A négy éves Tyson szüleivel menekülni kényszerült a tűzvész elől Paradise városából, a nagy zűrzavarban pedig két cicája, a fekete Optimus és a cirmos Bumblebee valahogy elkeveredett, így nem tudták magukkal vinni őket. A kisfiú családja "csak" a házat vesztette el,…..
Az orosz kihívás letarolta a netet.  Elég sok minden történt az elmúlt időszakban, bőven lehetne a közéleti eseményekről is írni (nincs kizárva, hogy fogok), azonban néha kell a pihenés, úgyhogy evezzünk egy kicsit vidámabb vizekre így az év vége közeledtével...
Fél éve kaptam egy e-mailt a Kukaholdingtól, hogy a helyben szokásos módon, tegyem közhírré az alábbi tájékoztatást: Az állami hulladékgazdálkodási feladatokkal törvényileg megbízott Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) értesíti a sződligeti polgárokat, hogy a…..
Az RTL Klubos tehetségkutató már végérvényesen a saját maga paródiájává vált. A tehetségkutató műsor, mint műfaj, úgy tűnik, sosem kopik ki a magyar tévéből, sőt, ha valamelyik csatorna valami óriásit szeretne robbantani, bedobja az általa megvett formátumot, és megpróbálja érdekes emberekkel…..
Koczy 2018.10.15 11:33:43
@Kolompár Magneto: @arckönyv:

Leírások különféle műsorújságokból:

"A műsor ismertetése: Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti - egy év kihagyás után vadonatúj, és az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapatával tér vissza az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató show-műsora."

"2018-ban is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán.
A tehetségkutató 8. évadában ismét az énekeseké és zenekaroké lesz a főszerep, akiket Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorál."

Sőt, a hivatalos Facebook oldalán is tehetségkutató néven fut.
Koczy 2018.10.15 11:48:32
@Kolompár Magneto: Én lepődök meg legutóljára, csak azt akartam kihangsúlyozni a posztban is, hogy mennyire kínos már az RTL Klub ilyen irányú erőlködése, hívhatjuk akárminek is. Meg azt, hogy nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki elhiggye, hogy itt "tehetséget kutatnak", szóval tök felesleges ezzel promózni.

De egyébként tényleg olyan emberektől várod el, hogy meghatározzák a műsor műfaját műsorújság nélkül, akik elhiszik, hogy Soros György maga a megtestesült Sátán, csak mert ezt látta a tévében? :)
A nyuszit az sem tartja vissza semmiben, hogy csak három lába van. Vigyázat, cukiság túladagolás! A 22 éves szociális munkás, Rodajia Welch nem csak Mimit vitte haza az idős nénitől, aki már nem tudta ellátni az állatokat, hanem a nyuszi anyukáját és testvéreit is. "Mimi sajnos egy kis…..
Egy fitnesz blogger előtte-utána képeket tett közzé, amelyeken azt mutatja meg, hogy nem fogyott, hanem éppen ellenkezőleg, súlyt szedett fel, s ezzel a „kisebb a jobb” tévhit ellen próbál küzdeni...
Jelenleg ennél értékesebb kiegészítőt nem találsz a piacon. ..
Koczy 2018.09.30 05:11:59
@Nemvagyegyedul: igazad van, legyen úgy!
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..
Koczy 2018.09.24 21:57:30
@szepipiktor: Mielőtt tovább menne itt a köpködés, tisztáznék valamit, ami nem jött át a posztból neked. Nem az autó értékével van a gond. A fent lévő képen sem az a probléma, hogy az egy viszonylag draga autó, hanem, hogy úgy veszi igénybe a zöld rendszámot, hogy a kocsi nem felel meg a feltételeknek. Hidd el, tudom, mert én is ugyanilyennel járok, és fél éve, amikor kihoztuk a szalonból, szóba sem került a zöld rendszám. És ebből a típusból nincs másfajta. Tehát mégegyszer: a poszt azokról szól, akik úgy kapnak zöld rendszámot, hogy az autójuk közelében sincs a feltételeknek. És ez vonatkozhat egy 12 éves Golfra is, amin zöld rendszám van...
Ha cuki rózsaszín környezetben szeretnéd magad leinni a sárga földig.  A milleniumi generációt megcélzó, émelyítően pink Hello Kitty Grand Cafe a napokban nyitja meg kapuit a kaliforniai Irvine-ban. A sok macskás diszítés, a sütik formája, és a hangulat még Insta -szűrő nélkül is hozza a…..
Rendkívüli posztom, erős felindulásból elkövetve. Pedig még aludtam is rá egy éjszakát, de csak tombolok! Sokszor kikéri magának mindenféle cikkíró, hogy „hasznavehetetlennek” minősítem itt a jobb kockában az álláskeresés témakörében írt cikkecskéket, és milyen érdekes, a jó cikkek írói sosem kérik…..
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
Ahogy egyre inkább népszerűsítjük, egyre többen is jönnek vissza azzal a panasszal munkáltatói oldalról, hogy nem működött a home office, megpróbálták. A kollégák „ellustultak”, nem volt kontroll, kicsúsztak a határidőkből, a vezető nem látta, hogy menne a munka, nehéz volt összeszervezni egy…..
Koczy 2018.08.13 08:12:16
Én még annyit hozzátennék, hogy szerintem nem mindenkinek való a home office. Aki tipikusan halogató, "dolgokat maga előtt toló" -típus, az hajlamos elveszteni a kontrollt, mindennel foglalkozik, csak azzal nem, amivel kellene. "Majd bepótolom az irodában"-gondolja, aztán persze meg lesz folyton csúszva. A multinál nem egy ilyen kollegám volt. Őszintén megmondva, mivel alapból a legtöbben rugalmas munkarendben voltunk, napközben el tudtunk intézni dolgokat, így sokan arra használták a home office-t, hogy az előző napi bulit kipihenjék.

Dolgoztam fősuli mellett work from home rendszerben is, ott is folyamatosak voltak a csúszások, a kollegák nem igazán vették komolyan a határidőket. Amikor pedig mellékállásban "újságírtam", akkor is effektive otthonról dolgoztam, de sokszor előfordult, hogy délután a fix munkaidőm után rohantam a megbeszélésre a szerkesztőségbe. És az sem volt leányálom, amikor az éjfélkor végződő rendezvényről reggel nyolcra már kellett az anyag.

Szóval ahhoz, hogy ez működjön, egy erős önfegyelemmel rendelkező személyiség kell, és ez szerintem a milleneumi generációnál már egyre ritkább. Így, ha ő maga nem tud kontrollt tartani, kell egy főnök, aki ezt megteszi helyette.

Szerintem a legjobb megoldás az, hogy mondjuk x és y óra között mindenkinek, aki nincs szabin vagy nem beteg, benn kell lennie, ekkor meg tudják beszélni a dolgokat, tarthatnak mítingeket, tisztázhatják a felmerült kérdéseket. Egyébként meg mindenki ott dolgozik, ahol szeretne.
Koczy 2018.08.13 12:05:18
@TarVez: Igazad van, én megszoktam, hogy kocsival max. 20 perc a munkába és a hazautam, így nem lenne igazán megterhelő idejönni meg hazamenni. De egyébként a jelenlegi munkahelyem pon t olyan, ahol hiába dolgozunk irodában, nem futkozhatunk csak úgy haza a bírósági és egyéb iratokkal.

Én személy szerint egyébként jobban kedvelem ezt, mint a multis, nagyon "laza", van pingpongasztal meg csocsó, a három órás ebédszünetbe meg belefér a szoli meg a shopping, de aztán itt ülök este nyolcig -típusú munkahelyeket. Bejövök reggel fél nyocra, elvégzem a munkámat, hazamegyek négykor. Próbálom úgy beosztani, hogy beleférjek a munkaidőbe, a főnököm meg van annyira rugalmas, ha napközben kell orvoshoz/okmányirodába/stb. menni, nem hisztizik rajta. Csak a munka legyen kész.
Már megtekinthető a neten Az apáca című horror előzetese. A Démonok közöttet és az Annabelle-t is azzal promózták, hogy valós eseményeken alapul. Nézzük, ezzel mi a helyzet! 2018. szeptember 6.-án kerül a mozikba az év legparásabb mozijaként beharangozott The Nun, azaz Az apáca. A fehér arcú, sötét…..
Egy Vas megyei nyelviskola termékbemutatókat megszégyenítő módszerekkel húzta be a férfit, visszalépésre nincs lehetőség.       ..
Koczy 2018.08.10 08:41:58
@crue: Én láttam a "szerződést", ami egy jelentkezési lap volt (a személyes adatokat kellett beírni) az alján az ominózus mondattal: "vállalja, letanulja a szerződésben foglalt órákat, és a befizetett díj vissza nem térítendő". Azonban a jelentkezési lapon sem díjként, hanem előlegként szerepel a dolog. Ez pedig azért fontos, mert az előleg bizonyos esetekben visszajár, a díj pedig nem...