Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memari

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt részek sötét, borús hangulata után ránk fér már egy kis lazítás, amit jelen részben meg is kapunk, nézzük hogyan. Johnt látjuk visszatérni az irodába – Olaszhonban még az öltönytára is megszépült, Főncsi dicséri rendületlenül. Örömködésre azonban nincs sok…..
Ugyanott indítunk, ahol az előző részt abbahagytuk, de néhány (pontosan inkább csak tippelhető) nappal később – John betegágyánál. Az ágy azonban üres. Főncsi Medvével sétál az utcán, amikor Rico hívja azért, hogy kaptak-e már új számot? „Nem" a válasz. A nő ettől…..
A Fringe eddigi első és egyetlen duplarésze ott folytatódik, ahol abbamaradt. Walter és Olivia odaát rekedtek, Waltert meglőtték, Olivia összefutott William Bellel, mindeközben pedig Walternatív arra készül, hogy fiával hozza működésbe a másik világot elpusztító szuperfegyvert.…..
memari 2011.02.08 15:34:38
@Micimedwe: ne add fel, a 3. évad nagyon sokak szerint a legjobb.

a csere várható volt, de az eredeti hangon nem volt ekkora különbség Oli és BOli között, a szinkronban egyből érződött a különbség.

egyetértek, h szerintem is elég nagy túlzás, h mindennek Walter az oka, egy 25 évvel ezelőtti átlépés ekkora pusztításokat okozna

ha az rtl hű önmagához, akkor ősszel akár adhatná a 3. évadot (a korábbiakkal is így tett)

a 3. évad eseményeinek tudatában érdekes olvasni a véleményeteket Olivia lebukásával.
Olivia nem viseli túl jól Charlie halálát, de úgy gondolja, most már egyedül is boldogul, úgyhogy visszaviszi a bowling-cipőket Sam Weissnek. Sam persze rögtön látja, hogy valami baj van, szóval a kezelés tovább folyik. Sam szerint Oliviának most arra van szüksége, hogy lefoglalja…..
memari 2010.07.22 12:44:08
@Bütyispy: csak mert szépen kértél

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/100722/vide__k_p_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100722/vide__k_p_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
memari 2010.07.22 18:25:53
@Tipca: amikor kint ment a 2. évad ezen része, akkor olvastam vhol, h Olivia van a képen. amint lesz 1 kis időm, megkeresem.
Meg nem is lenne meglepő a sorozatban. Minden apró dolognak, legyek akár 1 tábla, poszter, hirdetés, bögre,... oka van, h szerepel, és nem csak véletlen ott felejtettek vmit, v csak úgy elővettek 1et a raktár mélyéről.