Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hexista

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok hivatalnak az útvesztőjét járta a lányka,ám sikerült, s az ügyintézés nem ment ugye kárba,és megkapta a sok papirost, mi elengedi végre,indult, és egy évig a csónak volt menedéke ..
Ennyi idő kellett, hogy a gépek medvebocsábólfelnövekedjen a computernek a lelke, mi számol.És képzeld, ki az elsőt megrendelte a gyártól,hitte, ez ócska: lemondott rögtön mind a jogáról.Intel előtt is tudtak számolgatni a gépek,ám ama eszköz nem volt semmi egyébre se…..
  ..
hexista 2010.09.28 17:19:30
 Tényleg jópofa, aranyos, fricskája pártjainknak és görbe tükre a magyar politikának, de ha a T. választónak kettővel több agysejtje lenne, mint általában egy csirkének, akkor észrevehetné az utóbbi húsz év legnagyobb politikai megállapítását, amit a Kétfarok…..
Szombat napján MTA kutatója közölteRichter-skála a mozgást hármassal se jelölte.Azt mondják, a lakosság érezhette a rengést,ám eme percig a kárról nem jött még bejelentés.Nem volt még év, melyben nem lett volna hasonló,hármas erősségű rengés kicsikét se…..
A magyar gazdaság már-már példátlan erőt mutat mostanában, legalábbis a Sziget fesztiválra érkező külföldiek erre is gyanakodhattak a tegnapi nyitó napon. Lényegében sosem ért olyan keveset az eurójuk kicsi hazánkban, mint most.    Az történt ugyanis, hogy az egyik…..
Teljes szélességében volt zárva a főút,mert egy sörfuvaros kamion rászórta az árut.Azt mondják, hogy a sör rosszul volt rá lekötözveFájón kérdem: pár üveg egybemaradt ugye köztehttp://index.hu/bulvar/2010/08/03/fel_kamionnyi_sor_borult_a_4-es_foutra/?rnd=325 ..
Kim Dzsongil szavait nem tartották a focisták,így a szegény kapitányt most jópár évre bezárják,és dolgoztatják, míg bírja a teste szegénynek.Országukban a törvények mind szikla-kemények.Hat hosszú órán át hallgattak kritikákat,kik játszottak az isteni Nagy Vezető…..
Nem tudom elképzelni sehogysem, hogy lehet az, hogynagy Potter-mozifilmek pénzt nem hoznak a házhoz.Ez pedig így van, s erröl a mérleg már kiszivárgott,s így, aki gyártja a filmet megtartotta a hasznot.Pár mozifilmnél sok trükkös módszert bevezettek,így kik a filmnek a hasznát…..
Volt, aki május végén erkélyén cigizett, ésmásnak a nappalijába benéztünk, s láttuk a léptét,ám a pucér nő, és kicsi pisztoly nem lehetett ott,merre a képkészítők műszere fénye belátott.Túl nagy a zoom-távolság, s nem vehető ki a rendszám,és több szép panelépületen…..
Rossz hírünket a TV2 este leadta,CBA renoméja zuhan most jó alacsonyra,Mind a hibás árut levetették, félve a néptől,és lenyilatkozták eme kérdés ügymenetéről:Zöldségnek gazdája hibázot visszamenően,Várnia kellett volna a permetezést követően.Kár, hogy a terméknek nagy…..
Szexszimbólumi státusz birtoklója örökké,Itt halt meg, s nem láthatjuk már őt soha többé.Brentwoodban volt mindig e ház, és most eladó lett,érintés-nyomait hordozza a bútor a parkett.Monroe háza a standardhoz képest kicsi volt még,erdei zsákutcának a végén élt ez a…..
Forró volt az idő, mire lányok lenge ruhábanpózoltak kamáráknak fülledt kánikulában.Nyári előnynek tartják, hogy rövidülnek a szoknyák,s látni szabad szemmel Lola szép hosszú csini lábát.Most az Avon születésnapján hőség közepettecsak miniben pózolt a celebnő, s lány,…..
Nem csak a számítógép problémája jelentettgondot a tornyon, mert a riasztó rendszere sebzettvolt felelőtlen mérnökök által, kik letekerték,s ennek okán pusztult el a vízben a rengeteg érték.Technikus ember vallott bíróságon a bajról,ő túlélte a vészt, mert dobbantott a…..
C4-ekkel jönnek, s hoznak még a Xsarából,Finnországban nem vesznek majd vissza a gázból.Tempójuk sima murvás úton jól odacsaphat,Pláne, ha autójuk dobbantón szép nagyot ugrat.Citroenék látvány-repüléseiket lefotózták,Elmúlt évek tíz fényképét mind kiadatták.Nem csak a…..
Országház fogadott törvényt, node pár kicsi pontjaÜtközik alkotmányba, netán még szent EU-jogba.Ámde a törvény élet létét Pál teszi sínre,S őmaga írja alá majd, hisz lép elnöki helyreNyolcvan milkó terhet rónak majd ki a néprePersze az úrnáknál emlékezzünk csak a…..