Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nihill01

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 10 perces kísérlet, hogy érzékeltessük, milyen gyorsan halad a Nap. A gyerekek tudják, hogy reggel keleten kel fel a Nap, és este nyugaton nyugszik le. Azt gondolnánk, hogy mondjuk 10 perc alatt nem igazán mérhető az árnyék, azaz a Nap elmozdulása. Egy egyszerű kísérlettel lehet ezt…..
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
nihill01 2012.01.03 10:14:28
@ommm: Ilyenért mi is kb. ennyit fizettünk itthon, 3 éve.
Úgy fogyaszt, mint egy dízel, és úgy megy, mint egy erős benzines. Ráadásul ott sivít a feltöltő az orrában. Egyszerűen jónak kell lennie. ..
nihill01 2011.10.27 15:59:03
@csatsa: kevesebbet eszik 200-nál mint a micra az biztos :)

"abban volt gyorsítás, előzés gazdagon, úgy jött ki 8,3 liter"

Szóval micrával nem szabad gyorsítani és előzni, mert akkor oda a fogyasztás. :)
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
Itt az új Focus-variáció! A családbarát megoldás. Mindene szép és jó, akár agyon is dicsérhetnénk. Feltéve, ha nem az egyetlen, fontos tényezőt hagyták volna ki a tervezéséből… Vélemények az azonos című írásunkról...