Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aZanya

25 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pedig minden nap van valami, amit le lehetne írni :) De valahogy mindig másra kell az idő :( Most éppen adóbevallást írok, és pénzt keresek...közben pedig nem megy :( De igyekszem mostmár jönni, hiszen nagyon, nagyon sokat tudnék írni magunkról :D..
 Sokminden aggaszt a gyermekeimmel kapcsoaltban, de látom bennük a lehetőségeket :)Az a tapasztalatom, hogy ami nekünk fontos alapelv, az nekik szentírás.Az én fiam szólt már be idős néninek, aki épp eldobta a szemetét,"NÉzd anya a buta néni nem talál kukát!!!"Katus…..
 Kívánok minden szépet és jót, és remélem minél több valóra válik :)Anya, apa és a gyerekek :)..
 Nos ezt nem bánom oly nagyon. Elég régóta először, ez az az év, amiben nincs olyan esemény, amiért azt mondanám, hogy ez egy jó év volt.....ez az év sokkal inkább a túlélésről, kínlódásról szólt. Idén A nagyfiam elkezdte az iskolát, ami neki ugyanúgy megterhelő, mint…..
 Nagyon sokáig csak szemeztem a csokoládéhabbal, vágyakozva a nehéz vajas krémek után valami könnyed, isteni csodára..Féltem tőle, úgy éreztem ez nekem soha nem fog sikerülni....De karácsonyra szerettem volna valami különlegessel kirukkolni, olyasmivel, ami még nem volt.…..
 Nagyon gyors, nagyon finom :)A lazacfilét 6-7 cm széles csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk (mi frissen őrölt borsot tettünk rá), friss bazsalikommal meghintve állni hagyjuk. Az egész pisztrángot beirdaljuk, szemét kivesszük, sózzuk, borsozzuk, állni hagyjuk. A krumplit…..
 Bár idén már nem, remélem jövőre tudjátok hasznosítani :)A bajai hallé alapja a ponty, és némi apróhal, a víz, a hagyma, a jó pirospaprika, só, és csipőspaprika. No és egy bajai, aki elkészíti :)Idén nem apukám főzte a halat (ő a bajai) hanem a férjem, így nem is lett…..
 Én még sütök, ajándékot csomagolok, hajat festek, a gyerekek olyan izgatottak hogy még mindig nem alszanak :) Férjem drága dolgozik még, de végre holnaptól pihenhet. Szép nap lesz, nagyon várom :) ..
 A világ legegyszerűbb receptje, és garantáltan mindig sikerül :)Valamikor régen olvastam EMargit oldalánUgyanannyi túró (juhtúró), liszt, margarin (ha lehet inkább vaj), igény szerint sóKevés reszelt sajt a tetejére.A három összetevőt jól összegyúrom, hogy teljesen…..
 Csupa hal :) Bajai halászlé gyerekbarát módon,Lazac steak zöldborópürével, capribogyós mártássalPisztráng roston, petrezselmes burgonyával.Desszert: Csokimousse piskótával, mézeskalács, mákoskalács, túróspogácsa25.-én,..
 A Tatabánya nevú vontatóhajó 2010.09.03-án elhagyta Budapestet, majd Magyarországot és tengerre szállt. Pár napja partra sodródott Kylios-nál.Sok szép emlék....annyira szeretném megmenteni, hazahozni....Nincs valakinek 10-20 milliója??? :)..
Gyerekszoba Köbüki kényelem 2010.12.17 18:43:00
A Nuna gazdaságos etetőszékével Felhasznalo bloggerina ismertette meg a nagyérdeműt,  még a gyermekszoba.blog.hu időszámításának kezdetén, rám nem jellemző módon, szerénytelenül úgy is fogalmazhatnék: valamikor, C.e. Azonban az eltelt idő okán avétosnak tűnő…..
 Mostmár nagyjából körvonalazódik, ki mit kap karácsonykor :) Bár olyan nincs is, hogy ki mit, hiszen nálunk a gyerekek közösen kapnak ajándékot, bár egy-egy dolgot szoktunk külön-külön is adni.Kapnak Lego duplo-t, ez mondjuk minden évben játszik :) Nem vagyok műanyag-fan,…..
 Régóta MBT cipőt használó család vagyunk, elkötelezett hívei a gördülő cipőknek. Édesanyám pár éve még 10 métert sem tudott megtenni fájdalom nélkül, ma már bármit meg tud tenni (na jó, maratont azért nem fut), a nagy bevásárlástól kezdve a munkáig. Sokat…..
Valami hasonlóval lehet illetni azt hiszem a Kedves Vezető Szent Jobbjának a reakcióját a Moody’s kétfokozatú leminősítése után. Hasonlóan épületes reakciót köhögött ki Kósa Lali is, miszerint:„A debreceni polgármester hangsúlyozta: nekik arra kell elsősorban…..
aZanya 2010.12.07 21:11:28
Kedves Orient! HA ekkora hülyeségeket vagy képes leírni, akkor lécci gyere és neveld helyettem a 3 gyerekemet..

Családi adózás még nagyobb összegig??? MINEK??? Mikor az átlag magyarnak nincs is annyi jövedelme se, hogy kis részét igénybe vegyék??? A párom minimálbérre van bejelentve, bár háromszor annyit keres. Én munkanélküli vagyok majd egy éve. És nem igaz hogy nem keresek munkát. De nincs.
A három gyereket három különböző helyre kell vinni, reggel, három helyről elhozni délután, különórák.....nincs olyan munkahely ami mellett ezt meg tudom oldani és fel is vennének.....A férjem 16 órát dolgozik. 16-ot!!!! Azért hogy totózhassunk hóvégén, melyik számlát fizessük ki...

1,5 gyes???? Hova teszi az anya a gyerekét akkor???? Először tessék bölcsődéket építeni, anyabarát munkahlyeket létrehozni, és utána lehet másfél év a gyes.

CSaládit elvenni??? Tudod, az átlagembernek jelen helyzetben ez az egy biztos jövedelme van. És emiatt tudjuk fizetni a lakáshitelt.

Én nem vagyok segélyen élő.Munkanélküli vagyok, onnan sem kapok semmit. Pedig kb 5-6 féle segélyre lennék jogosult.

Aki kövér le kell fogyasztani, nem hagyni hadd dögöljön éhen. Aki iszik le kell szoktatni és megszöntetni az okot amiért iszik. Mert ma ne mcsodálom hogy isznak az emberek, ami itt folyik, azt nemigen lehet épésszel bírni. Persze a felső tízezernek lehet ez morbidul hangzik... De tudod te milyen érzés hogy nem tudod a gyerekednek megvenni az egészséges kaját sem? Mert csak kenyérre meg szar külföldi bolti tejre futja?????

Kívánom hogy tapasztald meg, és utána mondogass ilyeneket.....
 Éljen, éljen, éljen!!! Bár meg is maradna reggelig, hogy a gyerekek is láthassák :)Amikor kinéztem az ablakon, a rossz hangulatomat mintha elvágták volna, azonnal feldobta a lelkem.....és a karácsony hangulata is kerülget :)  ..
 Bár nem vagyok az a fajta, aki karácsonykor igyekszik minél drágább és minél nagyobb ajándékkal elhalmozni a családját, aztán egész évben nyögni a törlesztést, de a gyerekek ilyenkor mindig nagy ajándékot kapnak, és általában nem egyet, nem kettőt. Persze ezt mindig…..
 Úgy várom a karácsonyt, mint egyik gyerekem sem :) Egyszerűen imádom :) Nagyon szerettem akkor is, amikor még én voltam gyerek, anyuék valahogy mindig nagyon szépp tették az ünnepet, bár nem volt az igazi....ezért igyekszem én különlegessé tenni a gyerekek számára. Mert…..
 Panelproliságunk ellenére igyekszünk megismertetni a kölkeceket a termeléssel, azzal hogy hogyan lesz az ennivaló....csirkét tartrani persze kicsit nehézkes lenne :) A közös halpucolás viszont szerves része a karácsonyi előkészületnek...azonban idén ültettünk :)Méghozzá…..
Gyerektrend A klónok támadása 2010.09.29 10:38:00
Achim Lippoth készítette a Kid's Wear magazinnak ezeket a klónos képeket, amiken a gyerekekre és babáikra pont ugyanazt a ruhát adták. Sőt, azt kell mondjam a legtöbb baba hasonlít is gazdájára. Az ötlet pompás és kreatív, ritkán látni ilyen eredeti elképzelést gyerek…..
Gyerekszoba Kanapé erőd 2010.10.28 12:16:00
Jómagam is szerettem gyerekkoromban erődöt építeni a párnákból és matracokból, és ezen szenvedélyemet igyekeztem tevőlegesen továbbadni a lányaimnak is. A török születésű Alper Böler továbblépett azon, hogy a felügyeletére bízott kiskorúakkal együttműködve - illetve…..
 Nagyon, nagyon bánt, hogy nem tudom miből lesz idén karácsony, egész pontosan hogy miből fizetem ki az ajándékokat....de a gyerekek nem kapnak semmit máskor, lassan a szülinapjuk is csak említés szintjén valósul meg :( A karácsonyt nem engedhetem ugyanerre a sorsra jutni :( De…..
 ...ezt a blogot is elhanyagoltam, mint egy idő után mindent :( Sajnos ilyen vagyok, nagy hévvel szeretek bele dolgokba, vágyom csinálni, aztán ráunok...elmarad..Pedig oly sokszor eszembe jut, jajj ezt is beírhatnám a blogba, meg jajj el ne felejtsem ezt is megírni. Aztán persze…..
Ahogy azt korábbi bejegyzéseinkben jeleztük, az önkormányzat  3,2 millió forintból építtet gyalogátkelőt a Sibrik Miklós úti bevásárló központ elé. Az átadás időpontja július 10-ei szombat. Tegnap, az átadás napján kilátogattam a területre és az alábbi állapotokkal…..
aZanya 2010.08.21 00:29:25
@Tron65:

Gondolom a buszmegálló miatt nem tudták a másik oldalra tenni.... A kifelé jövő autósokat látjuk :) Legalább az értelmesebbje, nekem a kanyarodókkal volt mindig problémám, meg azzal hogy kerüljek egy irtó nagyot 3 gyerekkel, biciklivel, görkorival, 3 megrakott szatyorral, mert ott nem lehet átmenni...Szóval én üdvözlöm a zebrát, még ha ennyi is volt (tobb is lefolyt már a Dunán), és mégha csúsztak is vele pár napot....
 Levittem a kölköket játszani a tóhoz, mert könyörögtek hogy menjünk le, annak ellenére hogy itthon rengeteg dolog vár. Oké, rendben, menjünk....de már induláskor kiborítottak, hát még amíg ott voltunk :( Nagyon megbántam....Most fáj a fejem....jobban üvöltenek, mint…..