Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mergeske

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár mindig biztos távolságból figyelte a pontgyűjtő akciókat, mert mint ahogy az "szőke nő" beszámolójából is kiderül, csak nyűg van vele. American Airlines pontokat akart beváltani a Malévnél, amit az amcsik el is intéztek (látszólag), a Malév irodájában meg…..
mergeske 2007.07.26 18:02:00
Sziasztok okosok!
En ha beleszolok vmibe eloszor tajekozodom (ez szol a kedves utasnak SN, a lap szerkesztoinek es a nagyon okos hozzaszoloknak)! Egesz veletlenul en Malev Duna Clubtag vagyok! Mondhatom hozza tudok szolni a temahoz! Ha felmennenek a
www.malev.hu -ra es elolvassnak a duna club szabalyzatot akkor meg se irtak volna ezt a cikket! Hogy gondoljak azt hogy egy masik ceg torzsutas programjaban levo ponokat bevalthatnak egy masik helyen!??? Csak hogy mindenki ertse vegyuk peldanak a McDonald's smartkartyajat , a smartpontokat se lehet bevaltani a Burger Kingnel! Ertik???????? Ha nem ertik akkor nem veluk, velem hanem ........ van a gond! Nekem csak jo tapasztalataim vannak a Malevval! Mindig kedvesek voltak velem!
Kulon szeretnek irni fercinek is! Gond van az angoljaval mert felreertette ami a megadott lapon irva vagyon! Ha atolvassa egy szotar segitsegevel akkor meg fogja erteni hogy mindeki a sajat legitarsasaganal valthatja be a ponjait! Okes mostmar a dolog???

na hi!
ui: ha van meg kerdes nyugottan forduljatok hozzam