Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jonschaffer

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
törökgáborelemez 373. Halott hal 2011.06.14 02:12:00
Orbán Viktor egy osztrák bulvárlapnak adott interjúja (fordítás itt) – ahogy ez a nemzetközi sajtóban megjelent miniszterelnöki megszólalások esetében nem szokatlan - sokaknál és sokadszorra kivágta a biztosítékot. Egy ilyen szöveget számos ponton érhet kritika: a Heti…..
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
25%-os kvótával színleg lesz csak több a rádióban a magyar könnyűzene: leginkább azokból az előadókból lesz több, akik annyira hazaiak, mint az itthon gyártott Big Mac. A hétfőn a Parlamentnek benyújtott új törvénytervezet minden magyar rádiónak előírná, hogy „a…..
jonschaffer 2010.11.24 13:54:53
A "magyar nyelv védelme" általában véve valóban fontos lenne, de kikkel, könyörgöm?? Egyébként hogy gondolják? Azok a (még ) aktív szalonképes magyar zenészek, akiket a"mainstream"* tagjakénként tartanak számon - és rendszeresen halljuk őket -
többségében a/ maguk is franchise*-muzsikusok ( l. Caramel vs Craig David, Mester Tamás vs Lenny Kravitz stb ) b/ régen nullára amortizálták * a renoméjukat* ( l. Edda, Tanksapka, Republic ) c/ a Petőfire száműzték őket, ergo, néhány hónapon belül a szó legszorosabb értelmében is underground * lesznek, ismerve az aktuális hatalom liberális szemléletét.

Ki marad még tehát a ménsztrímből? a/ a Megasztár és az X-faktor egyszámos, csereszabatos felfedezettjei ( előbbi első évadaiból maradtak csak hírmondónak szakmailag is értékelhetős előadók ) akiket a kertévék nyomatnak a következő fordulóig b/ Ákos.

Az eredeti célból így csak a szándék marad. A nyelvet hagyományaiban, szépségeiben őrző, nem csak tőmondatokat ismerők kevesen vannak, gyakorlatilag az 1/a, és az 1/b-ből (a 2/b, rémrímjeire ne vesztegessük a szót). Érdemes egyébként az egyik ker. adón előkapott" Azok a fiúk" Jótündérjének szókincsét összevetni mondjuk a halivúdi szuperproducer(nek mondott) Malek Miklós új dalával. Pedig zeneileg ugyanaz a kategória, csak - úgy 15 év különbséggel.

*ezek a szavak tehát kiirtandók az új alkotmány szellemében..?
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..
Kettős Mérce Néma puccs 2010.11.03 00:56:00
 Ilyen még nem volt a magyar demokráciában, de valószínűleg semelyikben sem, tegnap este lezajlott a néma puccs. Nem, nem is arról van szó, hogy kinyírják az Alkotmánybíróságot hanem a csöndről.Arról a csöndről ami tegnap este a kormány politikusokat jellemezte. Három…..
jonschaffer 2010.11.03 13:58:10
@ostván: Én ennél pesszimistább vagyok ... Orbán NEM = Gyurcsány. Nagyorrú ex-komcsit mindenki utálni, Sosem Hazudó Dakota Főnököt, Rendszerváltásunk emblematikus figuráját (majdnem) mindenki szeretni. Pontosabban: lojálisnak lenni iránta. Pont. Orbánnak sok mindent elfelejtenek, pl. alapból azt, hogy az "átmenet 20 zavaros évének", ti. aminek a szavazófülkés forradalom vetett véget, ő is kulcsfigurája volt. Ha Orbán bukik, Fidesz is bukik... Ha ez valaha is bekövetkezik, ez nem olyan lesz, mint Gyurcsány mélyrepülése. Orbán végzete a lassan köréje/rá/alátelepülő kliensi rendszer lesz, amely elfojtja eddig precízen működő politikusi reflexeit, téves információkat ad neki. Orbán ellen nem fog lázadni a nép, hanem a saját rendszere fogja megfojtani.
Ha baj van, hirtelen fontossá válik, hogy a multinak vagy a banknak is van hazája. Vannak jó érvek az állami bankvásárlás mellett - de az MKB nem biztos, hogy jó választás. (Fotó: hatvan.hu) A Figyelő értesülése szerint a Fidesz-kormány fontolgatja, hogy megveszi az MKB-t,…..